FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Danas je kosevo ipak redaleko za Sjenicu.
Ada vi koji odete, ne stedite grla no navijajte
Igraj Bordo Bijeli
Ada vi koji odete, ne stedite grla no navijajte
Igraj Bordo Bijeli
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Mog srca si šum i za um opijum!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Veceras na tribinama novi trener
Svi u napad jedan je Renan
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje... 

Ako neko bude u loži nek vidi jel neki trener tu sjedi, a koji se povezivao sa nama zadnjih dana.
Ako je pravi trener bit ce na sjeveru a ne u lozi !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hajmo BORDO BIJELI
-
- Kontakt:
Vrijeme za polazak
SVI NA SJEVER!!
SVI NA SJEVER!!
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Čekam te na starooom mjestuuuu tamo gdje ljubav pocinjeeee
SJEVER FOREVER
SJEVER FOREVER

12. igrač kluba iz Titove 38b
Da je kako napraviti zamjenu, nama Mirzad Mehanović, a Tuzli poslati Dala Varešanovića.
-
- Kontakt:
Ja na derneku, korida Čevljanovici, nema kuci prije sutra.
Kad je sljedeća na Kosevu, baš sam se poželio dobrog fudbala.
Kad je sljedeća na Kosevu, baš sam se poželio dobrog fudbala.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Poštovani forumaši, prije prve utakmice našeg voljenog kluba odlučio sam da napišem par rečenica.
Jučer je počela nova sezona, vjerujem starog cirkusa pod nazivom Premijer liga BiH. Iako dolazi iz reda najlošijih mi je eto pratimo jer se igra u našoj domovini, a to nije ni 1% razloga za praćenje, nego naš život kojeg je nemoguće zamisliti bez našeg voljenog kluba uz čije ime idemo u san i uz čije ime se budimo. Nažalost, iako brojni navijači širom svijeta jedva čekaju početak domaćih liga, kod nas uz nestrpljenje dolazi i strah. Strah od iskustva koje imamo u posljednje tri godine. Bez obzira na rezultate našeg kluba koji su daleko od idealnih i očekivanih, jača je bol da mi pratimo, a naš klub igra neregularno prvenstvo. Politika je umiješala prste u zelene terene, te tako politički vuci kao krv crpe velike pare iz našeg saveza u privatne džepove, projekte te finansiranje i sufinansiranje njima dragih klubova, stranaka, razvoja ideologija i čega sve ne. FK Sarajevo kao i sve ove godina iza nas ulazi u sezonu sa najvećim mogućim ciljevima u skladu sa imenom i renomeom kluba, a naravno uz veliku bazu navijača i simpatizera. Često i mi koliko to željeli priznati ili ne budemo kamenčić spoticanja našim igračima do cilja. Naravno, to nije razlog na osnovu kojeg se može opravdati neuspjeh. Ono što želim reći je da mi kao klub i mi kao navijači moramo biti spremni na sve što dolazi sa sjeverozapada naše jedine nam domovine. Moramo biti podrška našim igračima i u pobjedama i u porazima. Ne smijemo dozvoliti da nas podijele kao što su nam državu podijelili, a kao što nam i porodice dijele, jer sve veći broj sinova napušta svoje roditelje u potrazi za boljom budućnošću. Koliko god teško i nemoguće izgledalo u svaku novu borbu trebamo ulaziti hrabro i zajedno, jer samo tako se možemo izboriti sa "jačim" i brojnijim od sebe. Neka ovo bude dan prve prenstvene pobjede u sezoni koji ćemo po lijepom pamtiti.
SARAJEVO TO SMO MI.
Jučer je počela nova sezona, vjerujem starog cirkusa pod nazivom Premijer liga BiH. Iako dolazi iz reda najlošijih mi je eto pratimo jer se igra u našoj domovini, a to nije ni 1% razloga za praćenje, nego naš život kojeg je nemoguće zamisliti bez našeg voljenog kluba uz čije ime idemo u san i uz čije ime se budimo. Nažalost, iako brojni navijači širom svijeta jedva čekaju početak domaćih liga, kod nas uz nestrpljenje dolazi i strah. Strah od iskustva koje imamo u posljednje tri godine. Bez obzira na rezultate našeg kluba koji su daleko od idealnih i očekivanih, jača je bol da mi pratimo, a naš klub igra neregularno prvenstvo. Politika je umiješala prste u zelene terene, te tako politički vuci kao krv crpe velike pare iz našeg saveza u privatne džepove, projekte te finansiranje i sufinansiranje njima dragih klubova, stranaka, razvoja ideologija i čega sve ne. FK Sarajevo kao i sve ove godina iza nas ulazi u sezonu sa najvećim mogućim ciljevima u skladu sa imenom i renomeom kluba, a naravno uz veliku bazu navijača i simpatizera. Često i mi koliko to željeli priznati ili ne budemo kamenčić spoticanja našim igračima do cilja. Naravno, to nije razlog na osnovu kojeg se može opravdati neuspjeh. Ono što želim reći je da mi kao klub i mi kao navijači moramo biti spremni na sve što dolazi sa sjeverozapada naše jedine nam domovine. Moramo biti podrška našim igračima i u pobjedama i u porazima. Ne smijemo dozvoliti da nas podijele kao što su nam državu podijelili, a kao što nam i porodice dijele, jer sve veći broj sinova napušta svoje roditelje u potrazi za boljom budućnošću. Koliko god teško i nemoguće izgledalo u svaku novu borbu trebamo ulaziti hrabro i zajedno, jer samo tako se možemo izboriti sa "jačim" i brojnijim od sebe. Neka ovo bude dan prve prenstvene pobjede u sezoni koji ćemo po lijepom pamtiti.
SARAJEVO TO SMO MI.
-
- Kontakt:
Slazem se oko dijela da trebamo biti ujedinjeni i nedati Srbima da nas zavade, ali brate jedini krivac zbog dosadasnjih rezultata smo mi sami pa onda ostalo. Od naseg mentaliteta pa onda bezvoljstva pojedinih igraca a na kraju i neznanja strucnog staba smo tu gdje jesmo. Uz Allahovu pomoc ove godine do titule!MSOZ101 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 18:31Poštovani forumaši, prije prve utakmice našeg voljenog kluba odlučio sam da napišem par rečenica.
SARAJEVO TO SMO MI.
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić
-
- Kontakt:
Zadnja izmjena: Kakarot1946, dana/u 30 jul 2023, 19:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pa nisu oni tolike budale da pristanu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Trenutno korisnika/ca: boki86, Ferroviere1987, Grk1234, hadzibake, J1897, MSOZ101, Pena, perodeformero, rimljanin90, TETRAPAK, Varijantas8 i 105 gostiju.