Evo Narin ti moze potvrdit da ja takve stvari ne zaboravljam, ne brini sehodža je napisao/la:
Neko mi je duzan cokoladu
Narine, haj na votku
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Chat
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Wtf.

Wtf.
Prvi put nakon 2 mejseca da spojim 2-3 neradna dana.Tolko sam dugo čeko i tolko se dugo nado reko radit ću ovo radit ću ono kad klinac evo došo kući ne znam šta ću od sebe 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- Consigliere
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Israel has finally accepted Hamas's conditions for long-term ceasefire!
War has officially stopped.
A.F.C. Bournemouth!
Goalgetter je napisao/la:[youtube][/youtube]
Wtf.![]()
dao bih sve na svijetu sve
Ja bez muzike ne mogu ništa raditi. Nema boga da ja sjedim na kompu, a da ne slušam muziku. Jest u tišini, ma jami ba nema šanse.
Jel ima od vas neko da ovako sjedi za kompom i u tišini, ja znam dosta takvih i ne mogu da skontam kako izdrže.
Jel ima od vas neko da ovako sjedi za kompom i u tišini, ja znam dosta takvih i ne mogu da skontam kako izdrže.
ja kada podjem vani i dok ne dodjem do jaranove kuce, obavezno su mi slusalice u usimaBelminM23 je napisao/la:Ja bez muzike ne mogu ništa raditi. Nema boga da ja sjedim na kompu, a da ne slušam muziku. Jest u tišini, ma jami ba nema šanse.
a nema sanse da budem za racunarom, a da ne slusam muziku
i ne mogu jesti ako mi je dosadno, ako ne citam ili ne gledam nesto
btw
E jbga, ako se zavalim nesto citat, a u pozadini tresti Baja, normalno da se necu moc skoncentrirat.. 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Joj Fadila
Maloprije bio sa jaranima, pa pustili ovu pjesmu, evo došo kući i slušam stalno.
a evo malo i ovog
Maloprije bio sa jaranima, pa pustili ovu pjesmu, evo došo kući i slušam stalno.
a evo malo i ovog
- samo_lijevo
- Kontakt:
slusam muziku u javnom prijevozu,inace bih morao slusati koliko su parpike,sir,mlijeko,ko je bolestan,kako je rodbina u dijaspori,i ostale mahalske price.
Ali bude neugodno slusati hitove od Jane,Baje,Dare i ostalim umjetnika.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ma to naš narod napaćen, pusti tamo neko stranu pjesmu, ono sve dobro niko ništo, a jel neko Džigaru pusti, džaba što raja sluša to odma kaže gledaj seljaka...samo_lijevo je napisao/la:slusam muziku u javnom prijevozu,inace bih morao slusati koliko su parpike,sir,mlijeko,ko je bolestan,kako je rodbina u dijaspori,i ostale mahalske price.
- reds_forever
- Kontakt:
Svaki put kad merlina slusam baksuz mi dan bude, evo i danas...a Bog dao nekad mu se bas zazelim pjesama
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
Moj profa iz srednje je baš bio zaguljen što se tiče muzike. Prvo pitanje koje te pita kad izađeš pred tablu bude "Koju muziku slušaš?" Ako kojim slučajem slušaš Grandovce,ne mo'š dobit više od 3 pa makar bio Platon! xdBelminM23 je napisao/la:Ma to naš narod napaćen, pusti tamo neko stranu pjesmu, ono sve dobro niko ništo, a jel neko Džigaru pusti, džaba što raja sluša to odma kaže gledaj seljaka...samo_lijevo je napisao/la:slusam muziku u javnom prijevozu,inace bih morao slusati koliko su parpike,sir,mlijeko,ko je bolestan,kako je rodbina u dijaspori,i ostale mahalske price.
A.F.C. Bournemouth!
Tradicija se ne kvari, Sonik svako jutro (pred posao) prvi postavi par slika na temi ljepotice, 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu jest ako ne gledam nešto na TV-u. A muziku ne slušam nikad, ne volim je. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.