NebeskaSila96 je napisao/la:![]()
yebemo im tatu dodika, familijarnost i gospođu coates!! smradovi
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
NebeskaSila96 je napisao/la:![]()
Ako ovako nastavimo brate, ne sumnjam da će biti mnogo dobitnih.ado899 je napisao/la:Steta za zajednicki tiket broj 1 samo nas jedan zeznuo.
KingJamesMVP je napisao/la:navijajte da uleti ovi što su slali, 7 nas po 30eura
Moj par.ado899 je napisao/la:Steta za zajednicki tiket broj 1 samo nas jedan zeznuo.
Ovo je situacija nakon prvog dana Zajedničkog listića.Tiket 1 X
Standard - Ajax ----gost daje gol (1.55) 96BadBoy ✓
Villareal - Steaua ----1 (1.35) Bodi123 ✓
Astra - Roma ---- 3+ (1.66) JFH9 X
Palestino - Colo Colo ---- 3+ (1.55) Ado889 ✓
Inter - Sparta P. ---- p1+ (1.33) MirsoNi ✓
Milano - CSKA ---- CSKA daje manje od 91,5 koš (1.58) Willy ✓
Real M. - Žalgiris ---- A. Randolph 10+ (1.70) kakanj84 ✓
Spain W - Slovenia W (rukomet) ---- Spain (-1.5) h1 (1.75) Evolution87 ✓
Kvota: 33.65
Tiket 2 X
Utah (+3.5) - Golden State --2 (1.58) Gaston
FK Qarabag - AC Fiorentina ---- Domaćin daje gol (1.40) BenjooJutub ✓
Konyaspor - Gent ----oba tima daju gol (1,80) Raonffa X
Toronto - MInnesota (NBA)---- kp1 (1,30) Viper
Jokerit - Slovan Bratislava (KHL) ---- 1 (1.60) iNFY X
AZ Alkmaar - Zenit ---- 1x (1,40) reeds ✓
Zorya - Man.Utd ---- 2 (1.36) NebeskaSila96 ✓
Almagro - Atl.Parana ---- 0-2 gola (1,53) KingJamesMVP ✓
Southampton - Hapoel BS ----1 (1,5) Civa X
Kvota:36.18
Sta mislis da nakon 3-4 kola biras parove ko bude imao veliku prolaznost parova i da stavis ko danas tiket broj jedan, mislim da bi tad imali vece sanse za prolaz, normalo i ove ostale analize staviti na tiket dva npr.gaston je napisao/la:Ako ovako nastavimo brate, ne sumnjam da će biti mnogo dobitnih.ado899 je napisao/la:Steta za zajednicki tiket broj 1 samo nas jedan zeznuo.
Ako mislis na zajednicki tiket mozes sto da ne uz analizu neku samo i to je todelinjo je napisao/la:mogu li i ja svoj par dodati ?ili je samo za odabrane
![]()
i nema **** majku ako fulim ?
Tesko. Komplikovano je to i zahtijeva bespotrebnog posla, uopstalom svi smi tu u par deka vjerovatno i samo je pitanje datog momenta i srece, evo danas je malo falilo da nam prodje tiket kvote 33, sto nije mala stvar, bit ce bolje svakako.ado899 je napisao/la:Sta mislis da nakon 3-4 kola biras parove ko bude imao veliku prolaznost parova i da stavis ko danas tiket broj jedan, mislim da bi tad imali vece sanse za prolaz, normalo i ove ostale analize staviti na tiket dva npr.gaston je napisao/la:Ako ovako nastavimo brate, ne sumnjam da će biti mnogo dobitnih.ado899 je napisao/la:Steta za zajednicki tiket broj 1 samo nas jedan zeznuo.
Nema toga hehe
Da smo bar i mi.jopaa7 je napisao/la:Auuu prespava sve tekme u 21h
Tuga brate, maši 2 šuta i nije uzeo nijednog više... 4p sa bacanjaKingJamesMVP je napisao/la:kako slab start deRozana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.