Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ne mozes me ostavit u razmisljanju i savjetovat kad si gore napisao da svako gleda na drugi nacin na kladionicu.Svako sebi bira kako ce je shvatiti.Tako da opusteno.Prije sam je shvatio ozbiljno i imao neke ambicije.Zivio sam od kladionice,ali se to promjenilo.Otislo je predaleko,pa sam stao na loptu i pretvorio to u hobi i zabavu.
Da postavim koji par da ne bude spam.
Krka-Olimpija 2 1,85
Milano-Venezia 1 1,35
Giessen-Alba 2 1,40
Da postavim koji par da ne bude spam.
Krka-Olimpija 2 1,85
Milano-Venezia 1 1,35
Giessen-Alba 2 1,40
!
- kladionicar03
i ja sam prije znao igrat po 5-6-7 listica po 3-4-5 KM uloge i vecinom bi pao jer bi stavio dosta parova,ovako skoro godinu dana sam promijenio taktiku i poceo igrat po dva ili tri para ukupna kvota varira 2 do 3 i ulozi su mi po 20-30 KM i mnogo bolje mi tako ide nego sto sam ostavio kladionicama dnevno oko 20 ak maraka za rekreativne listice.padova i sad bude ali opet na kraju mjeseca kad se sabere moze se biti koliko toliko u plusu.vec mjesec dana sam poceo jos igrati sedmicne listice i to nije lose uopste.ovo sve ostalo je gubljenje vremena pogotovo ako su mali dobici.
edit: evo npr danas cu izgleda biti u minusu 35 KM jer galata gubi 2-0 a kod mene x2 dvoznak ima a i stavio sam i kao single cistu 2
edit: evo npr danas cu izgleda biti u minusu 35 KM jer galata gubi 2-0 a kod mene x2 dvoznak ima a i stavio sam i kao single cistu 2

Preokrenula Galata,kladionicar03 je napisao/la:i ja sam prije znao igrat po 5-6-7 listica po 3-4-5 KM uloge i vecinom bi pao jer bi stavio dosta parova,ovako skoro godinu dana sam promijenio taktiku i poceo igrat po dva ili tri para ukupna kvota varira 2 do 3 i ulozi su mi po 20-30 KM i mnogo bolje mi tako ide nego sto sam ostavio kladionicama dnevno oko 20 ak maraka za rekreativne listice.padova i sad bude ali opet na kraju mjeseca kad se sabere moze se biti koliko toliko u plusu.vec mjesec dana sam poceo jos igrati sedmicne listice i to nije lose uopste.ovo sve ostalo je gubljenje vremena pogotovo ako su mali dobici.
I ja ovako igram, evo recimo čekam Benficu 2 i bit ću 30km u plusu
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
Ima li neko marku na Premieru slucajno za poslati?
Vracam sutra u toku dana, mozda i vcrs.
Vracam sutra u toku dana, mozda i vcrs.
- kladionicar03
iskreno nisam ocekivao da ce ovako prekrenut poslije 2-0,samo nek izdrzi ovo,bit cu 70 KM u plusu danas,ako dodje samo x2 dvoznak onda 38 KMidevlak je napisao/la:Preokrenula Galata,kladionicar03 je napisao/la:i ja sam prije znao igrat po 5-6-7 listica po 3-4-5 KM uloge i vecinom bi pao jer bi stavio dosta parova,ovako skoro godinu dana sam promijenio taktiku i poceo igrat po dva ili tri para ukupna kvota varira 2 do 3 i ulozi su mi po 20-30 KM i mnogo bolje mi tako ide nego sto sam ostavio kladionicama dnevno oko 20 ak maraka za rekreativne listice.padova i sad bude ali opet na kraju mjeseca kad se sabere moze se biti koliko toliko u plusu.vec mjesec dana sam poceo jos igrati sedmicne listice i to nije lose uopste.ovo sve ostalo je gubljenje vremena pogotovo ako su mali dobici.
I ja ovako igram, evo recimo čekam Benficu 2 i bit ću 30km u plusu

Treba samo igrati protiv Chelseaja.Finn je napisao/la:Everton-Chelsea 1x (1.95, sp)
Ne vidim način na koji će Chelsea danas pobijediti, osim ako Sarri ne odluči nešto radikalno promijeniti i iznenaditi sve. Jeste Everton očajan, to stoji, ali onako predvidljivu igru mislim da je Silva u pripremi za meč dosad proučio i doktorirao. Izvukli su se protiv Wolvesa u zadnjim sekundama, ali generalno igraju tako prozirno, dodaju se na sredini, kruže bez ikakve ideje, otvorena su knjiga bukvalno... Da nema Hazarda, bilo bi više utakmica u nizu da ne postignu gol. Nemam ništa protiv tiki-take i tog posjeda, ali posjed bez stvaranja izglednih prilika, stvaranja prilika uopšte, to je već problem. Sa druge strane, Everton igra toplo-hladno, više hladno, ali pošto često volim odigrati na ekipe koje su u lošoj formi (Everton ne zna za pobjedu na Goodisonu već dva mjeseca) čisto jer se niz mora kad-tad prekinuti, mislim da mogu danas bar ostati neporaženi.

Steta sto je upareno sa raznoraznim glupostima.
Druga srećaYNWA96 je napisao/la:Nažalost na PSV-u nedostajao gol, ali nema veze ponovit ću listić samo ću umjesto PSV-a dodat Lazio-Parma 2+ naravno da istim ulogom s mogućim dobitkom 27€ i to bi bilo to za danas.YNWA96 je napisao/la:Nakon promašenog u petak, dobro se nastavilo sa dva uspješna odnosno dobitna listića.
Pošto sam imao vremena u ovaj kasni sat rekoh onda ću i postavit listić za sutra (danas). Naravno klasika 4 para pa što bude![]()
Venlo-Psv 2+
Thun-Luzern 2+
Midtylland-Sonderjyske 2+
Standard Liege-Waasland 2+
Ulog: 15€
Mogući dobitak: 26€
Sretno svima
Sretno svima

Glavno da je ušlo za dalje se ne pita

@Finn čestitke, lijep pogodak i sretno dalje.
At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
There's a golden sky
Drug ako ti nije mrsko postavljaj nam ovdje svaki dan sto igras. Cisto da probamo. HvalaYNWA96 je napisao/la:@bambus
Svatko kladionicu gleda na svoj način i igra kako želi, a ja sam ta osoba koja voli i zaradit ako se može što je slučaj da sam prošle godine završio oko 800€ u plusu što nije niti malo za baciti jer sam s tim novcem sebi uplatio ljetovanje.
Želim reć da poštujem svačiji način igre dok ja ipak to gledam kroz jednu dozu profesionalizma gdje trošim svoje dragocjeno vrijeme, a vrijeme se zapamtite jedino ne može kupit, sve je ostalo moguće osim se vratiti nazad stoga ja to gledam kroz neko pametno ulaganje kad nas već država na ovaj ili onaj način krade i više nije siguran novac ni u banci a kamoli o nekoj kamati da pričamo.
Sad sam malo odužio, nemojte što zamjeriti.
Sretno svima još jednom i upamtite za svagda kladionica je maraton a ne utrka na 100 metara gdje ćete u startu nabacat 10 listića i svu svoju banku stavit u par dana na kladionicu. Ako tako razmišljate rađe odvedi te cure, žene na večeru nego da dajemo toj gamadi novce kao da im nije dosta kroz poreze i ostalo. Nemojte misliti da vam ja sad želim nešto pametovat već se sami zapitajte: Što sam ja od te kladionice nekada kupio? Barem kiflu? Ili je pak u većini slučajeva bilo da je trećina plaće tamo kod njih svaki mjesec u blagajni završila?
Kad si odgovorimo na ta neka jednostavna, a zapravo složena pitanja moći ćemo cijeniti novac koji zaradimo i koji ostavljamo u kladionicama.
Ovdje vas ostavljam u razmišljanju i ponavljam nemojte što god zamjeriti jer meni je uistinu drago i želim da svi zarađuju da ko ljudi odemo na ljetovanje, odnosno da proživimo taj kratak period kako zapovijeda jer kao što sam rekao jedino vrijeme se ne može vratiti, sve ostalo se da ispraviti!
Puno sreće svima želim od srca

@NadalRafa
Do četvrtka ništa se ne igra pošto vidiš i sam da nema ponude koja zadovoljava tako da se čekaju kvalifikacije.
Sretno svima!
Do četvrtka ništa se ne igra pošto vidiš i sam da nema ponude koja zadovoljava tako da se čekaju kvalifikacije.
Sretno svima!
At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
Evo od mene duplanja:

Regensburg-Furth 2+
GFC Ajaccio-Lens 2+
Numancia-Malaga 2+
2,69
Sretno
GFC Ajaccio-Lens 2+
Numancia-Malaga 2+
2,69
Sretno

Šteta za BradyWilly je napisao/la:Evo od mene duplanja:

Ali samo tako nastavi dalje doć će i dobitci

At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
- kladionicar03
previse je ovo parova za ukupno 2 kvotu,moje misljenje.YNWA96 je napisao/la:Šteta za BradyWilly je napisao/la:Evo od mene duplanja:
Ali samo tako nastavi dalje doć će i dobitci
-
- Kontakt:
- crvenocrni
- Kontakt:
Lillehammer 1
Rouen 2
Warrenpoint 3+
Kvota 4.15
Rouen 2
Warrenpoint 3+
Kvota 4.15
Rekoh odoh uplatit dok se kvote ne izmjene 
Dakle izdvojio sam tri para za četvrtak, naravno kao i uvijek 2+
Makedonija-Latvija
Hrvatska-Azerbajdžan
Belgija-Rusija
Ulog:15€
Mogući dobitak:28€
Sretno svima.

Makedonija-Latvija
Hrvatska-Azerbajdžan
Belgija-Rusija
Sretno svima.
At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
Ta prva smrdi opasno al probat cemo.YNWA96 je napisao/la:Rekoh odoh uplatit dok se kvote ne izmjene
Makedonija-Latvija
Hrvatska-Azerbajdžan
Belgija-Rusija
Sretno svima.
Španija/19 - Slovenija/19 1 1.30
Vels/19 - Nizozemska/19 3+ 1.60
Unterhaching - Cottbus 2+ 1.30
Maccabi - Zalgiris (kos.) Zal vise od 73.5 1.55
Wwin : 4.10 kvota
Vels/19 - Nizozemska/19 3+ 1.60
Unterhaching - Cottbus 2+ 1.30
Maccabi - Zalgiris (kos.) Zal vise od 73.5 1.55
Wwin : 4.10 kvota
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.