Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Da probamo sa duplanjem kroz ovih par dana kvalifikacija (doduše, ovo je malo više od kvote 2)
Holandija - Bjelorusija hc1 (1.44)
Hrvatska - Azerbejdžan 1&2+ (1.22)
Makedonija - Latvija 1 (1.40)
Belgija - Rusija 1 (1.40)
Kvota 3.27
Kvota 3.27
Vidim opet ste svi aktivni i nije nikome mrsko postaviti tiket sto odigra. A onako najavljivali da ce se ova tema podici, a fino rekao da dzaba najavljujete...
Odmah su smanjili kvote nakon sto sam uplatio, samo da vas ne iznenadi.

Odmah su smanjili kvote nakon sto sam uplatio, samo da vas ne iznenadi.

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
LaganoYNWA96 je napisao/la:Rekoh odoh uplatit dok se kvote ne izmjene
Dakle izdvojio sam tri para za četvrtak, naravno kao i uvijek 2+
Makedonija-Latvija
Hrvatska-Azerbajdžan
Belgija-Rusija
Ulog:15€
Mogući dobitak:28€
Sretno svima.

Sad si u plusu jel?
“Ne trebamo se mi brinuti, šta će biti kada se taj čovjek vrati u klub, niko od nas, al’vratit će se, nek to moja poruka bude.”
A.O.
A.O.
@crvenocrni, jbg druze, rijetko i meni prodje tiket kad ga postavim ovdje. Zao mi je zbog tebe. Valjda je neko drugi prepisao ili barem da je pomoglo.
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- crvenocrni
- Kontakt:
Ma suti izbrisa post posto sam vidio da premier stavi 1-1 zute ali provjerio sam trebalo bi da je 2-1 za Ruse...stulic89 je napisao/la:@crvenocrni, jbg druze, rijetko i meni prodje tiket kad ga postavim ovdje. Zao mi je zbog tebe. Valjda je neko drugi prepisao ili barem da je pomoglo.
crvenocrni je napisao/la:Ma suti izbrisa post posto sam vidio da premier stavi 1-1 zute ali provjerio sam trebalo bi da je 2-1 za Ruse...stulic89 je napisao/la:@crvenocrni, jbg druze, rijetko i meni prodje tiket kad ga postavim ovdje. Zao mi je zbog tebe. Valjda je neko drugi prepisao ili barem da je pomoglo.

Sto ga brises, cekam da pozeleni jos slovacka kartoni, pa ide on u rubriku dobitnih.
Hrvati malo teze, ostalo rutinski. Sutra opet slicno.Finn je napisao/la:Da probamo sa duplanjem kroz ovih par dana kvalifikacija (doduše, ovo je malo više od kvote 2)
Kvota 3.27
Čestitam.Finn je napisao/la:Hrvati malo teze, ostalo rutinski. Sutra opet slicno.Finn je napisao/la:Da probamo sa duplanjem kroz ovih par dana kvalifikacija (doduše, ovo je malo više od kvote 2)
Kvota 3.27

Hvala.Willy je napisao/la:
Čestitam.

Imal sta kod tebe, prati li se ovaj tenis u Miamiju?
Jucer bruku nekih iznenadjenja.
@idevlak da +13€.Hvala na čestitkama.
Za sutra(danas)
2+ utakmice kao i inače uz ulog standardno 15€ i mogući dobitak ponovno 28€
Prvo jedna jutarnja 11:20 pa ko želi odigrati neka si pazi na vrijeme igranja, a to je prijateljska utakmica Kolumbija-Japan i izdvojio sam dva Nizozemca Almere-Oss te Eindhoven-Dordrecht.
Dakle ova tri para pa neka na je svima sa srećom
Za sutra(danas)
Prvo jedna jutarnja 11:20 pa ko želi odigrati neka si pazi na vrijeme igranja, a to je prijateljska utakmica Kolumbija-Japan i izdvojio sam dva Nizozemca Almere-Oss te Eindhoven-Dordrecht.

At the end of a storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark
There's a golden sky
PratimYNWA96 je napisao/la:@idevlak da +13€.Hvala na čestitkama.
Za sutra(danas)

Za danas:
Engleska - Ceska 1 (1.40, sp)
Andora - Island 2 (1.23)
Moldavija - Francuska hc2 (1.30)
Kvota 2.24
Izbjegao sam Portugal ipak, sumnjivi su mi.
Andora - Island 2 (1.23)
Kvota 2.24
Nisam danas nesto optimistican, ali ovo sam odigrao:

Nek ide na jedan tiket, bonusa nema svakako.

Nek ide na jedan tiket, bonusa nema svakako.
Nažalost, nije bilo sreće sa Kolumbijom, previše promašenih zicera tako da ću ponovit listić uz dodatak Milano-Panathinaikos manji hendikep od 10.5, dakle da Panata ne gubi sa više od 10 razlike. Ulog i dobitak ostaju identični.YNWA96 je napisao/la:@idevlak da +13€.Hvala na čestitkama.
Za sutra(danas)
Sretno svima.
At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
Albanija-Turska 2+ (1,48)
Andora-Island 2+ (1,32)
Deportivo-Almeria 2+ (1,44)
Tenerife-Osasuna 2+ (1,43)
Engleska-Češka 2+ (1,24)
Premier
Andora-Island 2+ (1,32)
Deportivo-Almeria 2+ (1,44)
Tenerife-Osasuna 2+ (1,43)
Engleska-Češka 2+ (1,24)
Premier
Francuska 2/2
TNS 3+
Volendam oba daju gol
Albanija oba daju gol i preko 3,5 zutih
TNS 3+
Volendam oba daju gol
Albanija oba daju gol i preko 3,5 zutih
!
2/2. I jos Portugal izbjegnut.Finn je napisao/la:Za danas:
Andora - Island 2 (1.23)
Kvota 2.24

Popravni uspio
trenutno je +5 € bilo bi i više da Almere nije odgođen, no idemo dalje sa sutrašnjim listićem.
Brazil-Panama 2+
BIH-Armenija 2+
Italija-Finska 2+
Sretno svima!

Brazil-Panama 2+
BIH-Armenija 2+
Italija-Finska 2+
Sretno svima!

At the end of a storm
There's a golden sky
There's a golden sky
Dva hazarderska:
Malta - Farski Otoci odg @ 2,20 WWIN
Malta je od zadnjih 6 utakmica dala gol u njih 5, Farski Otoci u 5 od zadnjih 8. Fazon je u tome da su te utakmice igrali većinom s reprezentacijama koje su u njihovom rangu (većinom kroz grupe Lige nacija).
Tako je Malta zabijala u tom periodu dvaput zabijala Farskim Otocima, kao i Azerbejdzanu, te jednom Kosovu.
S druge strane F. Otoci su zabijali Malti dvaput, Kosovu, Lihtenstajnu i Latviji.
Kao što je već gore navedeno obje su ekipe zabijale u zadnja dva međusobna susreta tijekom 2018. godine (1:1 i 1:3), no osim ta dva susreta i kroz povjest uvijek je u međusobnim bilo odg. Iako su ova preostala četiri susreta manje relevantna (jer su davno igrani), mislim da je to bitno za psihologiju ovog susreta, jer ti nogometni liliputanci znaju da im je jedina sansa da zabiju upravo ovi međusobni dvoboji.
Gibraltar - Rep Irska over 3,5 @ 1,75 WWIN
Bez puno objašnjavanja; Gibraltar kad god je se susrećao s iole ozbiljnom reprezentacijom primao je minimum 4 gola. Međusobni 4:0 i 7:0 za Rep. Irsku
Malta - Farski Otoci odg @ 2,20 WWIN
Malta je od zadnjih 6 utakmica dala gol u njih 5, Farski Otoci u 5 od zadnjih 8. Fazon je u tome da su te utakmice igrali većinom s reprezentacijama koje su u njihovom rangu (većinom kroz grupe Lige nacija).
Tako je Malta zabijala u tom periodu dvaput zabijala Farskim Otocima, kao i Azerbejdzanu, te jednom Kosovu.
S druge strane F. Otoci su zabijali Malti dvaput, Kosovu, Lihtenstajnu i Latviji.
Kao što je već gore navedeno obje su ekipe zabijale u zadnja dva međusobna susreta tijekom 2018. godine (1:1 i 1:3), no osim ta dva susreta i kroz povjest uvijek je u međusobnim bilo odg. Iako su ova preostala četiri susreta manje relevantna (jer su davno igrani), mislim da je to bitno za psihologiju ovog susreta, jer ti nogometni liliputanci znaju da im je jedina sansa da zabiju upravo ovi međusobni dvoboji.
Gibraltar - Rep Irska over 3,5 @ 1,75 WWIN
Bez puno objašnjavanja; Gibraltar kad god je se susrećao s iole ozbiljnom reprezentacijom primao je minimum 4 gola. Međusobni 4:0 i 7:0 za Rep. Irsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.