Necemo se nikada rijesiti iz prostog razloga sto je cijela drzava naopako postavljena. Eto rijesili smo se Usanovica & Co, pa sta bi, dosla nova garnitura politickim vezama i sada je jos gore. Nema ovdje napretka ni za 50 godina.avalPacidoroP je napisao/la: ↑11 okt 2020, 16:38Ma jedini izlaz da se riješimo go.vana..lijevapolutka je napisao/la: ↑11 okt 2020, 16:26Sad bi zamolio uefu da susdpenduje savez i nek se igra za klikere
Yebem li vam porodice.
![]()
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ide Krstajic za selektora,fuj
Ne ofirajte srže ba, kakav prekid prvenstva sta vam je. Kao da oni ne znaju da se uefa sve pita i da bi im taraba bila za sve vremena. Ne budite djeca ba
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Jel realno da robija skandira ovakve stvari na utakmici reprezentacije?
Podjoh ovo da napisem. Jedva cekam da svane taj dan aBd. Volio bih da je to ovako dok i Stilic igra pa zajedno da budu tu, ali jbg.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Kompleksi. Pojedose se bukvalno sto je reprezentacija igrala na Grbavici prvu.
Izjava Sehica nedavno

“Mnogo sam trofeja osvojio, ali prvi trofej sa Željom mi je nešto posebno. Iskreno se nadam da ću još jednu titulu osvojiti sa Željom. Želja mi je da se vratim u Željezničar i mislim da sam dužan Želji. Razgovarao sam sa Štilićem, koji mi govori da se vratim. Još kada bi to bilo na novoj Grbavici i kada bi ušli u grupnu fazu nekog europskog takmičenja to bi bio vrhunac moje karijere.”
braco je napisao/la: ↑11 okt 2020, 19:51Izjava Sehica nedavno![]()
“Mnogo sam trofeja osvojio, ali prvi trofej sa Željom mi je nešto posebno. Iskreno se nadam da ću još jednu titulu osvojiti sa Željom. Želja mi je da se vratim u Željezničar i mislim da sam dužan Želji. Razgovarao sam sa Štilićem, koji mi govori da se vratim. Još kada bi to bilo na novoj Grbavici i kada bi ušli u grupnu fazu nekog europskog takmičenja to bi bio vrhunac moje karijere.”
Intervju prije nase tekme sa Slobodom ove sezoneNeću ni pitati za koga navijaš u BiH…
“Željo je moj klub, moja prva ljubav. Volio bih barem još jednu sezonu braniti za Željezničar, imam osjećaj da sam ostao dužan barem još tu jednu. Bože zdravlja”.
“Imam karticu za naše kanale, pratim uredno i sada preko Arene Sport. Večeras ću baš sa majkom gledati Želju, to je naš mali ritual. Poslije analiziramo utakmicu, pričamo,…”
Zbog čega su skandirali ono j---m te Zeljo Sarajevo?
Nisam baš upućen Hvala
Nisam baš upućen Hvala
Šeha mi dođe dres čim potpiše za nas!
Šššš
I pioniri, kadeti i juniori dobili Macron opremu. Inace, savladali i jedni i drugi Olimpik 3:1. Dobili smo i novog sekretara Op. Radio u administraciji Olimpika tj. njihovog Op i presao sad kod nas.
Jesu li morali platiti.Neki dan tip uguši da taj sponzorski nije sponzotski da mlađe kategorije moraju platiti i sl.Napiši molim te ako znaš info jer ovakav sponzorski još nije imao ni jedan tim u BH.
Ne bih ti to znao reci jer nemam nikoga u Op pa da pitam. Ovo sam vidio na slikama sa tih utakmica da nose Macron, a do skoro su nosili Umbro od prosle sezone.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.