FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NYKnicks Fan
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 avg 2011, 15:46

solar je napisao/la:Ma ovo je bila najbolja poslijeratna Slobodina generacija juniora...zaista je zalosno da je sam Mesanovic ostao u Slobodi...Bekic je u Zrinjski otisao, Omerovic u Hoffenheim, Suceska i ALjukic evo u NJemacku isto idu, Jaganjac u Indjiju :S..Ne znam sta je sa Salihovica koji je imao potpisan ugovor sa Slobodom??
FK Proleter Slavinovici :mrgreen:

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 12 avg 2011, 16:00

NYKnicks Fan je napisao/la:
solar je napisao/la:Ma ovo je bila najbolja poslijeratna Slobodina generacija juniora...zaista je zalosno da je sam Mesanovic ostao u Slobodi...Bekic je u Zrinjski otisao, Omerovic u Hoffenheim, Suceska i ALjukic evo u NJemacku isto idu, Jaganjac u Indjiju :S..Ne znam sta je sa Salihovica koji je imao potpisan ugovor sa Slobodom??
Sta je to bolan? :?

MakeTZ
Kontakt:

Post Postao/la MakeTZ » 12 avg 2011, 16:16

Novi stari klub. :D

solar
Kontakt:

Post Postao/la solar » 12 avg 2011, 16:26

Mozda se dijete zasitilo fudbala :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 12 avg 2011, 17:07

Mujkic i Nikolic u sastavu protiv Kozare,jos uvijek ne zna se sta ce biti sa Slomicem,Zrnanovicem,Jahicem,Bekicem,dok se vise ne spominje Gavaric nigdje .

Haris Ribic ozlijedio koljeno,i nece ga biti u mecu sa Kozarom.

Sastav : Mujkic, Milutinovic, Joguncic, Zoletic, Efendic, Malkic, Nikolic, Cukle, Halilovic, Murselovic, Mesanovic .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 12 avg 2011, 17:17

harry_90 je napisao/la:Mujkic i Nikolic u sastavu protiv Kozare,jos uvijek ne zna se sta ce biti sa Slomicem,Zrnanovicem,Jahicem,Bekicem,dok se vise ne spominje Gavaric nigdje .

Sastav : Mujkic, Milutinovic, Joguncic, Zoletic, Efendic, Malkic, Nikolic, Cukle, Halilovic, Murselovic, Mesanovic .

:roll: :roll: :roll: :roll:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 avg 2011, 17:48

harry_90 je napisao/la:Mujkic i Nikolic u sastavu protiv Kozare,jos uvijek ne zna se sta ce biti sa Slomicem,Zrnanovicem,Jahicem,Bekicem,dok se vise ne spominje Gavaric nigdje .

gledam sta se sve desava oko kluba...sutra neka nam je Allah milostivi samilosni na pomoci...ta kozara je sto englezi kazu jo-jo ekipa koja ce najvjerovatnije plesati ljeto ili dva ali sutra rastereceni mogu ovom nase sastavu cirkus napravit...ipak...optimista sam i nadam se najboljem
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 12 avg 2011, 18:44

Fakat ne kontam sta se desava s vama ?? Pa vi ste resursno maltene najaca regija u drzavi.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 19:03

kimbo je napisao/la:Fakat ne kontam sta se desava s vama ?? Pa vi ste resursno maltene najaca regija u drzavi.

U Tuzli prvo ide sve drugo pa onda sport,odnosno sport nikako.

Nikog ne zanima Sloboda,za to smo tu gdje jesmo.
Dok je bio Selim Bešlagić gradonačelnik sport u Tuzli je cvjetao,a sada nas Jasmin Imamović pokopa.

Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 avg 2011, 19:14

Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
Zlo se zlom vraća, a dobro dobrom..

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 avg 2011, 19:30

AlemC85 je napisao/la:
Koliko mrzi Slobodu dokaz je da je rekao da Slobodi čak ni nadgrobni spomenik neće kupiti
i mi se nadamo da ce neko iz tebe iscerat zlo a ucerat ti dobro....inace...svaka ti je ka njegoseva sto bi crnogorci rekli :lol:

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 19:31

slani grad je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
i mi se nadamo da ce neko iz tebe iscerat zlo a ucerat ti dobro....inace...svaka ti je ka njegoseva sto bi crnogorci rekli :lol:
Đe ćeš bolan tako čovjeku,cc .. :lol:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 avg 2011, 19:36

slani grad je napisao/la:
AlemC85 je napisao/la:
Govorim o debilu Imamoviću, a ne o Slobodi, taj klub cijenim, kao svaki u našoj BiH, nigdje veze...pa on je zlo, a Sloboda dobro i nada u bolje sutra ;) ;) ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 12 avg 2011, 19:40

Evo ga, organizuje se sada neki najveci ples u vodi, hoce Džasmin da za njegova mandata jos jednom udje u Guinness-ovu knjigu rekorda.

Haman za kraj mandata, ce on licno da udje u guinness-ovu knjigu, a to je kao gradonacelnik pod cijom je upravom propalo najvise sportskih kolektiva.

Naprijed Jasmin !!! Fontanama protiv sporta !!!
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 avg 2011, 21:13

@slani grad, nisam uvrijedio slobodu, i ne pada mi na pamet da je vriijeđam, ipak je to klub s velikom tradicijom, nego sam napao imamovića, zbog bahatog ponašanja prema sportskim kolektivima, budi mi pozdravljen i nisam ništa loše mislio ;)

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 12 avg 2011, 22:33

Teren katastrofalan na tusnju ( za ove ljetne uslove )
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 avg 2011, 22:33

AlemC85 je napisao/la:@slani grad, nisam uvrijedio slobodu, i ne pada mi na pamet da je vriijeđam, ipak je to klub s velikom tradicijom, nego sam napao imamovića, zbog bahatog ponašanja prema sportskim kolektivima, budi mi pozdravljen i nisam ništa loše mislio ;)
e j.e.b.i ga :oops: ...do mene onda :D ....izvini,nisam te skonto...a stose tice ovog s.u.p.k.a od nacelnika(ime necu ni da mu spominjem vise...iz ponizenja mi)to ti je klasika....taj retard je imao u zadnjih recimo 2 godine tolko nebuloznih i smijesnih izjava da se komotno moze sam prijavit za ginisa i to u konkurenciji..recimo....najveci debil-gradonacelnik...poskido bi sve..garant...j.e.b.a.l.e ga literarne noci :evil:

Laziale
Kontakt:

Post Postao/la Laziale » 12 avg 2011, 22:35

TZ_BoY je napisao/la:Teren katastrofalan na tusnju ( za ove ljetne uslove )
Nema frke,za našu igru tj. napucavanje lopte,prekide itd to je idealan teren :lol:

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 12 avg 2011, 22:38

TZ_BoY je napisao/la:Teren katastrofalan na tusnju ( za ove ljetne uslove )
to je karta na koju ce Crnkic da igra :lol: :lol: ..inace,imal idze u svijetu da prvi strateg ekipe sunca guzove po moru tok je klub u ovakvoj situaciji :shock: :shock: ....i to izmedzu 2 redovna kola :o :o :shock: ..nek debilcine i ovo za ginisa prijave :roll: ..nemoj slucajno da ko stadion zavrsi,da u ovoj kukuruz ligi mi nebi slucajno kakav pehar uhvatili :roll:

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 12 avg 2011, 22:47

solar je napisao/la:
NYKnicks Fan je napisao/la:
Sta je to bolan? :?
To je jedan od klubova gdje mi djeca Slobode igramo :D

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.