Sta da kazem, strasna igra, Bayern bi pojeo ovog Reala, a vec u finalu sa Dortmundom ce biti gutavooooo, drugo da kazem da poslije ove tekme Lewandowskog iako ga nisam htio u Bayernu, sad bi bas volio, al et sumnjam jer je dosao Goetze, al valjalo bi da smo prije Levata uzeli .. No etooo sretnooo pa se viidmo u finalu
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
Cestitke, i ovo bi zaista moglo biti njemacko finale, iako su svi mislili spansko:P
Sta da kazem, strasna igra, Bayern bi pojeo ovog Reala, a vec u finalu sa Dortmundom ce biti gutavooooo, drugo da kazem da poslije ove tekme Lewandowskog iako ga nisam htio u Bayernu, sad bi bas volio, al et sumnjam jer je dosao Goetze, al valjalo bi da smo prije Levata uzeli .. No etooo sretnooo pa se viidmo u finalu
FC Bayern !!!!!
- pasha_the_one
- Kontakt:
Najiskrenije cestitke, Bundesliga ponovo dokazuje svoju velicinu.
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)
Ubijanje, nema sta. Rojs je igrao kao drogiran. Za Levandovskog povlacim sve lose sto sam do sada napisao
. Dosta je napredovao, mnogo brze reaguje i ne mulja bez potrebe. Odlicno.
Nadam se da ovi 'bavarci' sire dezinformacije. U tom slucaju Vackea bi trebalo na robiju poslati. I ovo sa dosada odbjeglim za kikiriki je bilo skandalozno.
Dortmund ima strasan potencijal. Glupo je ovo rasturati. Uprava mora pokazati karakter i ne dozvoliti da ih iko ucjenjuje. Kada jednom pristanes na ucjenu, pristajat ces uvijek.
Nadam se da ovi 'bavarci' sire dezinformacije. U tom slucaju Vackea bi trebalo na robiju poslati. I ovo sa dosada odbjeglim za kikiriki je bilo skandalozno.
Dortmund ima strasan potencijal. Glupo je ovo rasturati. Uprava mora pokazati karakter i ne dozvoliti da ih iko ucjenjuje. Kada jednom pristanes na ucjenu, pristajat ces uvijek.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- brzitesanj
- Kontakt:
Sinoć i večeras smo još jednom kazali Evropi i Svijetu da je Bundesliga jača od Primere.
Čestitke, vidimo se na Wembley-u !
Čestitke, vidimo se na Wembley-u !
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
BavaracZenica je napisao/la:Cestitke, i ovo bi zaista moglo biti njemacko finale, iako su svi mislili spansko:P
ovakav bayern je najopasniji neka bude finale sa domuzom da im naplatimo na najsladji moguci nacin za predhodne dve sezone u kolijevci fudbala da im ocitamo kako se igra fudbal i da su mozda greskom dosli .
Zadnja izmjena: GAL, dana/u 24 apr 2013, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Gdje su ovi domicilni Žutalji, temu im okupirali Bavarci i još ih provociraju nakon jedne od najvećih pobjeda Dortmunda u njihovoj povijesti 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ulazimo u novo doba.Niče nova fudbalska imperija pod nazivom Bayern Munchen.secer je napisao/la:dobri ovi nasiSaurman je napisao/la:SAMO nekoliko sati prije početka prve polufinalne utakmice Borussije i madridskog Reala, njemačkim je i poljskim medijima prostrujala vijest kako je Robert Lewandowski od ljeta igrač minhenskog Bayerna
"Bayern je potpisao ugovor s Lewandowskim. Da, upravo sad, uzeli su im Lewandowskog i Goetzea. Bayern ima strašno puno para i s njim rade što god im pada na pamet", rekao je Reyes. agent Juppasta ti velis, sarma
Za Lewu sam pisao da ga ne bi volio vidjeti u FCB al' nakon ovog večeras hmm,...jezik samo pregrizao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Cestitke BvB-ovcima !
I onda igraci pozele otici iz ovakvog tima...
E moj Gece.
I onda igraci pozele otici iz ovakvog tima...
pi.
Tweeds_10 je napisao/la:Cestitke BvB-ovcima !
I onda igraci pozele otici iz ovakvog tima...E moj Gece.
ide iz boljih u najbolje
- el-fighter
- Kontakt:
Bravo Milioneri!!
Nakon sto smo mi sinoc unistili Barcelonu, veceras ste vi isto tako unistili Real. Sjajna utakmica za nas neutralne posmatrace i zaista ce biti steta sto se raspada trojac Gotze-Reus-Lewandowski. Momci igraju sjajno i samo da nije bilo one greske Hummelsa, dogadjaj bi bio kompletan
Mislim da imate veoma jaku ekipu, koju ce svakako uzdrmati odlazak Gotzea i eventualno Lewandowskog, ali sa parama koje zaradite mozete kupiti Dzeku i jos jednog dobrog mladog igraca, tako da ce to doci skoro na isto
Vidimo se u finalu!!!
Nakon sto smo mi sinoc unistili Barcelonu, veceras ste vi isto tako unistili Real. Sjajna utakmica za nas neutralne posmatrace i zaista ce biti steta sto se raspada trojac Gotze-Reus-Lewandowski. Momci igraju sjajno i samo da nije bilo one greske Hummelsa, dogadjaj bi bio kompletan
Mislim da imate veoma jaku ekipu, koju ce svakako uzdrmati odlazak Gotzea i eventualno Lewandowskog, ali sa parama koje zaradite mozete kupiti Dzeku i jos jednog dobrog mladog igraca, tako da ce to doci skoro na isto
Vidimo se u finalu!!!
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Fakat... Da sam igrac mislim da bih radije igrao pred onakvom publikom, u onakvom grotlu, nego u Bajernu koji ima saku jada fanaticnih navijaca, od kojih vecu podrsku daje vecina navijackih grupa u PremierTweeds_10 je napisao/la:Cestitke BvB-ovcima !
I onda igraci pozele otici iz ovakvog tima...E moj Gece.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Mislili su fudbalski laici i neznalice.BavaracZenica je napisao/la:Cestitke, i ovo bi zaista moglo biti njemacko finale, iako su svi mislili spansko:P
U finalu ce igrati dvije najbolje svjetske ekipe, a te dvije ekipe dolaze iz jedne zemlje. Koje li, pitam se bas.
Velicanstvena partija cijele ekipe. Takvu trku i presing trenutno mogu ponuditi samo BvB i Bayern. Realovci nisu znali sta ih je snaslo.
A sad, spektakl...
Ova partija Lewandovskog je mozda i najbolja utakmica jednog napadaca koju sam gledao. Toliko osvojenih duela, perfektnog postavljanja, trke, a na sve to jos i cetiri golcica.
Batistuta Gabriele, za tebe je Lewa Pele.
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
CESTITIKE NA ZASLUZENOJ POBJEDI !
Fenomenalna igra BVB-a, gdje ne treba nikog posebno izdvajati, ali je Lewandowski vecerasnjom predstavom izbrisao sve one svoje kljucne promasaje prethodnih godina. Real se uopste nije vidio na terenu i cinjenica da je Hummels (steta zbog one greske) bio njihov glavni igrac govori sve.
Za kraj bih izdvojio ponasanje navijaca BVB-a koji su jos jednom dokazali zasto su najbolji na svijetu, jer nije upucen ni jedan zvizduk prema Götze-u, kao i suze u ocima doticnog nakon sto je sudija odsvirao kraj utakmice.
Fenomenalna igra BVB-a, gdje ne treba nikog posebno izdvajati, ali je Lewandowski vecerasnjom predstavom izbrisao sve one svoje kljucne promasaje prethodnih godina. Real se uopste nije vidio na terenu i cinjenica da je Hummels (steta zbog one greske) bio njihov glavni igrac govori sve.
Za kraj bih izdvojio ponasanje navijaca BVB-a koji su jos jednom dokazali zasto su najbolji na svijetu, jer nije upucen ni jedan zvizduk prema Götze-u, kao i suze u ocima doticnog nakon sto je sudija odsvirao kraj utakmice.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Čestitke, nisam ni sumnjao u pobijedu
Svi osim Hummelsa su odigrali fenomenalan meč. Bender, Kuba i Reus pretrčali maraton
Lewandowski, pljuvao sam po njemu uveliko, no nakon ovoga večeras NIKAD VIŠE. Kako ih je izrešetao
Pisczek po 3 puta u sezoni trpa Ronalda u džep. Kakva timska igra, kakva borba, to je to što se traži.
Još ništa nije gotovo. BvB mora odigrati još bolje na strani za finale i odigrati će ako Bog da !
Uživajte.
Svi osim Hummelsa su odigrali fenomenalan meč. Bender, Kuba i Reus pretrčali maraton
Lewandowski, pljuvao sam po njemu uveliko, no nakon ovoga večeras NIKAD VIŠE. Kako ih je izrešetao
Pisczek po 3 puta u sezoni trpa Ronalda u džep. Kakva timska igra, kakva borba, to je to što se traži.
Još ništa nije gotovo. BvB mora odigrati još bolje na strani za finale i odigrati će ako Bog da !
Uživajte.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo BvB! Real razbijen, potpuno ponizeni, njemacko finale gotovo pa sigurno. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Cestike, cestike momci (i cure ako ima koja
). Sasvim zasluzeno. Iako nisam neutralan, jer simpatisem Real, moram reci da je bila dobra utakmica sa vase strane barem. Nadigran Real u svakom segmentu. 
Postovanje treba zaraditi.
To braco zutalji, tooo!
Cestitke na prolazu!
Cestitke na prolazu!
Gundogan 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Bravo!
Real u potpunosti izdominiran.
Strašno odigrana tekma BvB-a, bez greške (osim Hummelsa
).
Klopp nadmudrio Mourinha u svakom smislu.
Lewat.

Real u potpunosti izdominiran.
Strašno odigrana tekma BvB-a, bez greške (osim Hummelsa
Klopp nadmudrio Mourinha u svakom smislu.
Lewat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.