FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pa ljudi moji opet se vracamo na isto, sta je bilo prosle godine, jeste zaboravili celik, leotar, igman, sloga? Protiv te ekipe smo izgubili i se tako mucili plus sa torpedom isto, pa ste ocekivali 5-0 protiv tog neznalice jagodic? Mi kao klub smo vise neznalica nego jagodic, cuj 1-1 protiv masterclass jagodic, ma gasi sve
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.
Mas deru nekakv Grabež i Šipovac
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Napusis nam se kurca plava fekalijoBlento je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:37Nije problem Dogan. Problem je rukovodstvo. Da dovedes Petkovica, sve dok je Tan vlasnik i dok dovodi volove kao mirvic, nikada Sarajevo nece biti ozbiljan klub niti ce biti konkurent zrinjskom bojcu i skretnicarimaPantelija je napisao/la: ↑30 jul 2023, 21:30Ja stvarno nemam nista protiv Dogana ali lik nije bio u stanju da vodi Radnik Hadzice, a da vodi Sarajevo. Jedno je biti profesor mašinstva a drugo raditi kao mašinski ing. Istotako je jedno biti profesor a drugo imati psjecaj i instikt za fudbal, a vidimo da on to nema...
Ovo danas je cak gore i od mirzinog sarajeva a to je bas tesko positic...
NEMA NAZAD
Nek mi neko na svijetu objasni sta ce ti Sahinovic, Trako i Buljubašić na terenu???????
Max Allegri
-
- Kontakt:
Anicic sprint i trazi izmjenu hahaha mrš u pm
-
- Kontakt:
Anicic hahahahaha
Dugo je izdrzo Anicic. Tjeraj gov no iz kluba **** vas on...
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 30 jul 2023, 21:42, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Hahahahahahahahahahahaha
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
Daj ritam da ne mogu disat jjebem vam majku nije ni pocelo svi leziteeeee
Odbrana kao u Francuske kad ih je Njemačka napala, sredina haj može proći u poređenju ostalog, napda preko krila ili da bekovi prođu da ubace ako Renana pogode dobro je ako ne pogode idemo opet isto.
Imaš sve nemaš ništa, ako Mirvić sad ofula sa trenerom a nešto mi govori da hoće to je to. Pa Bog te vidio, kad je Mirza dobio otkaz on još trenera nije potpisao, da ne govorim da je to trebalo u decembru prošle godine.
Imaš sve nemaš ništa, ako Mirvić sad ofula sa trenerom a nešto mi govori da hoće to je to. Pa Bog te vidio, kad je Mirza dobio otkaz on još trenera nije potpisao, da ne govorim da je to trebalo u decembru prošle godine.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
-
- Kontakt:
Ma ovo su jedni sminkeri, placenici, srcanost na terenu ravna nuli !!!!!!!
04.10.2009 !
A evo i Mustafića
Max Allegri
-
- Kontakt:
Imal prenos tekme?
-
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Svi smo znali da Mirza ne smije dobit priliku da radi od nule, trebao je bit razrijesen duznosti 15 minuta nakon tekme s Igmanom. Sad smo ispali iz Evrope i rizikujemo opasno da kiksamo.prvo kolo. Novi trener jos nije dosao. Nije samo stvar uigravane formacije nego i izbora igraca, kondicionih treninga itd. Ko zna sta bi koncidioni trener novog trenera radio s njima npr. Retardiran potez smo napravili ostavljanjem Mirze i ta dva mjeseca koja je proveo na pripremama ce nas kostat cijele sezone.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Vjeruj bolje ti je da ne gledaš
-
- Kontakt:
Urnisat će nas Dalara
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Antikloc, Beli98, bordobijeli, HeavyBassBlues, misstianopenaldo, MostarReds22, rimljanin90, rishovski, Rodman, ronaldo99, samoFKS, Tatamata1946, ubipara, UltraNorth i 101 gost.