Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Monolog
Moderator
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Monolog » 30 dec 2010, 00:30

Iskreno se nadam da ce se uspjeti rijesiti zelenih lesinara iz Vukojebine, no ne zelim se jos veseliti da ne bi slucajno urek'o Edina i moguci transfer u City. Sigurno je da bi tamo jos vise napredovao, pokazao bi i malobrojnim skepticima o kakvoj se fudbalskoj velicini radi. Nije steta ni ako ostane u Bundesligi, ali jedino u slucaju ako se njegov buduci klub zove Bayern Munchen(Wolfsburg je imao samo jedan bljesak i to je to).
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 30 dec 2010, 00:37

Cartman je napisao/la:Ovi citati su samo stare izjave Hoenessa, koje su oni po 10. put objavili. Tipicno za the Sun. Ne znam sto citate takva sranja, pratite Sky.

Elmare, da objavili su na Tv-stanici, a ima i na portalu.
Da ovo su stare izjave ! SKY je objavio najsvjeziju informaciju,dakle Edin je vec igrac Mancestera! Konacno! BBS je isto potvrdio da je potpisao za Mancester i da debituje protiv Arsenala! nisu to novine ala Expres... Transfer Dzeke je nakon toliko vremena gotova stvar!

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 dec 2010, 00:37

Stvarno ce biti grozno ako Wolfsburg ovo odbije, a znaju i oni, teoretske sanse nema da ce dobiti vecu ponudu od ove na ljeto, Dzeko nece pokazati na proljece ono sto je pokazivao dok su u klubu bili Misimovic i drustvo, dok je Grafite bio u formi, sad je ekipa daleko od forme i on ne moze sam. Direktor, ako ovo odbije, ispast ce idiot.. Na ljeto nece biti vece ponude od 20 M, a zna to i on.. 99 % Dzeko ide u Man City.... Ako Bog da..
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 30 dec 2010, 00:38

Samo kad osvane informacija da je transfer propao. Vukovi trazili 45 miliona. :?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 30 dec 2010, 00:40

nije tu nista gotovo,,zna se ko je gazda Hoeness ima zavrsnu rijec
VOLIM BAYERN

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 30 dec 2010, 00:41

Monolog je napisao/la:Iskreno se nadam da ce se uspjeti rijesiti zelenih lesinara iz Vukojebine, no ne zelim se jos veseliti da ne bi slucajno urek'o Edina i moguci transfer u City. Sigurno je da bi tamo jos vise napredovao, pokazao bi i malobrojnim skepticima o kakvoj se fudbalskoj velicini radi. Nije steta ni ako ostane u Bundesligi, ali jedino u slucaju ako se njegov buduci klub zove Bayern Munchen(Wolfsburg je imao samo jedan bljesak i to je to).
Da jedino Bayern dolazi u obzir sto se tice Bundeslige,ali oni ne traze napadaca jer im je Gomez proradio..tako da se oni nisu ni javili,iako sam ja to potajno ocekivao..kako god Enleska je najjaca liga na svijetu i sigurno dobar potez! ogromna je razlika igrati sa tarabama iz Wolfsburga i sa Silvom,Tevezom,Kolarovom,Boatengom,Traoreom itd itd..
Samo da se nesto ne izjalovi,da transer ne propadne..mada mislim da je sve tu rjeseno,Dzeko u subotu potpisuje ugovor aBd!

hordas_Bec
Kontakt:

Post Postao/la hordas_Bec » 30 dec 2010, 01:02

dzekoo molim te idi u city .. cujem da tamo navijaci vec spremaju trans GORI GORI MAN UTD .. umjesto glory .. ali najgore je cega se ja plasim je to da wolfsburg ide na pripreme u Marbellu (Spanija), bas ono prokleto mjesto gdje je Vedo nastrado prije 2 godine .. daj Boze da sto prije potpise, i da ne vidi tu nujebe Spaniju :)

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 30 dec 2010, 01:08

Bit ce mu **** tamo, ima Tavez, Baloteli arogntni, i jos on bit ce gusto morat ce dati sve od sebe da bi igrao :D.

Ako ode tamo drago mi je sto ce igrati sa Davidom Silovm to je momak kojeg smo tako gotivim :D
Mes Que Un Club

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 30 dec 2010, 01:11

amertiger je napisao/la:Bit ce mu **** tamo, ima Tavez, Baloteli arogntni, i jos on bit ce gusto morat ce dati sve od sebe da bi igrao :D.

Ako ode tamo drago mi je sto ce igrati sa Davidom Silovm to je momak kojeg smo tako gotivim :D
koliko znam taj se i nije nesto posebno naigro (al nisam bas siguran)
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 dec 2010, 01:12

Igrat ce 100 % odma protiv Arsenala u prvoj, pa 35 M, koliko su Tevez i Balotelli kostali ? Smjesno... Nesto sto platite toliko para ne smije grijat klupu...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 dec 2010, 01:13

majestic24 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Bit ce mu **** tamo, ima Tavez, Baloteli arogntni, i jos on bit ce gusto morat ce dati sve od sebe da bi igrao :D.

koliko znam taj se i nije nesto posebno naigro (al nisam bas siguran)
Ako mislis na Silvu,Silva sad jede malu djecu u Cityu,odlicno se adaptirao na onaj stil iako sam ja mislio da ce vrlo tesko,u pocetku je to islo malo teze onih par utakmica,al sad kako rekoh jede :)

P.S. i City ugl igra sa jednim klasicnim napadacem a vidim ugl svi pisu o tandemu Dzeko-Tevez...ako malo redovnije pratite City ,vidite da Mancini preferira igru sa 2 krila i jednim napadacem...e sad hocel to mjenjati neceli vidjecemo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 dec 2010, 01:17

miky_hz je napisao/la:P.S. i City ugl igra sa jednim klasicnim napadacem a vidim ugl svi pisu o tandemu Dzeko-Tevez...ako malo redovnije pratite City ,vidite da Mancini preferira igru sa 2 krila i jednim napadacem...e sad hocel to mjenjati neceli vidjecemo
Naravno da nece, pa Dzeko u spicu, Tevez i Balotelli krila.. Evo vako bi to izgledalo:

-------------------------Hart------------------------------------
--Richards-----K.Toure-------Lescott-------Kolarov---------
---------------Barry-----------Y.Toure-----------------------
---------------------Silva-----------------------------------
------Tevez-------------------------Balotelli---------------
--------------------Dzeko--------------------------------

Kakva ce to masina biti, mislim 100 % titula prvaka engleske, ako on predje aBd, pocinje mi bit drag ovaj City :mrgreen:

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 dec 2010, 01:17

Ako ode tamo, ni jedan ni drugi ne mogu prismrditi Dzeki..Tevez jer nema visine, dakle skok igra i golovi glavom su za njega nemoguci pogotovu u engleskoj...a za Balotelija je doktor fudbala jer je fizicki jaci u duelu, bolje igre sa obje noge,bolje igra bez lopte od nafuranog Maria, ima bolji osjecaj prostor i "nos za gol"...jedino nije brži od njega.
Valjda ni ti arapski šeici nisu toliki kreteni po pitanju fudbala, valja i Mancini ima sta za reci po tom pitanju...ne vjerujem da su toliki kreteni da dovode igraca kojeg bi platili 35-40 miliona da bi im grijao klupu...to nema nigdje na svijetu, pa ni kod naftaških tajkuna.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 dec 2010, 01:19

Mandrak je napisao/la:

Ako ode tamo, ni jedan ni drugi ne mogu prismrditi Dzeki..Tevez jer nema visine, dakle skok igra i golovi glavom su za njega nemoguci pogotovu u engleskoj...a za Balotelija je doktor fudbala jer je fizicki jaci u duelu, bolje igre sa obje noge,bolje igra bez lopte od nafuranog Maria, ima bolji osjecaj prostor i "nos za gol"...jedino nije brži od njega.
Valjda ni ti arapski šeici nisu toliki kreteni po pitanju fudbala, valja i Mancini ima sta za reci po tom pitanju...ne vjerujem da su toliki kreteni da dovode igraca kojeg bi platili 35-40 miliona da bi im grijao klupu...to nema nigdje na svijetu, pa ni kod naftaških tajkuna.
burazeru kad naruci auto od VW i plati ga 2 miliona $ samo da bi g ajednom provozo na svoj privatnoj stazi
onda me nista nebi iznenadilo kod tih arapa
Thomas Müller - Fußballgott

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 30 dec 2010, 01:22

EdinTM87 je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:P.S. i City ugl igra sa jednim klasicnim napadacem a vidim ugl svi pisu o tandemu Dzeko-Tevez...ako malo redovnije pratite City ,vidite da Mancini preferira igru sa 2 krila i jednim napadacem...e sad hocel to mjenjati neceli vidjecemo
Naravno da nece, pa Dzeko u spicu, Tevez i Balotelli krila.. Evo vako bi to izgledalo:

-------------------------Hart------------------------------------
--Richards-----K.Toure-------Lescott-------Kolarov---------
---------------Barry-----------Y.Toure-----------------------
---------------------Silva-----------------------------------
------Tevez-------------------------Balotelli---------------
--------------------Dzeko--------------------------------

Kakva ce to masina biti, mislim 100 % titula prvaka engleske, ako on predje aBd, pocinje mi bit drag ovaj City :mrgreen:
Eh da je to tako jednostavno,ali Silva u City-u igra krilo kolko sam skontao,Yaya Toure je negdje na toj poziciji na kojoj si ti napisao Silvu,Barry i De Jong su 2 zadnja vezna,a kolko sam primjetio De Jong igra sve i jednu minutu,i kolko citam da je ljubimac trenera,zato kazem nece biti sve tako jednostavno,jel recimo proslo kolo je Tevez bio na klupi da bi igrao Balotelli,dok je pretproslo bila obrnuta situacija pa je igrao Tevez a Balotelli usao nekad pred kraj

E zato kazem da nece imati sigurno mjesto ono u fazonu da ce biti non stop prvi pik,i da cemo se morati naviknuti na rokade ,jel posebno taj vrh u City-u se non stop mjenja,od tih krila gdje u jednom trenutku igraju Johnson i Millner,pa do Silve da ne nabrajam sve te kerefeke koje se vrlo cesto kombinuju
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 30 dec 2010, 01:29

Imaju drama jakih igraca, ****, evo jos jedne moguce formacije, kao sto si ti napisao:

-------------------------Hart-------------------
-Richards---K.Toure------Lescott---Kolarov--
-------------De Jong------Barry-------------
-----Y.Toure--------------------Silva--------
----------------------------Tevez(Balotelli)----
---------------Dzeko---------------------------

Zaboravio sam De Jonga, znam da on Manciniju mora igrati, tu mora i Barry i Toure, Silva motor ekipe, mozda bi vako bilo najbolje.. A sta je sa Adebayorom ? Ne vidjam ga u zadnje vrijeme.. :?

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 30 dec 2010, 01:32

EdinTM87 je napisao/la:Imaju drama jakih igraca, ****, evo jos jedne moguce formacije, kao sto si ti napisao:

-------------------------Hart-------------------
-Richards---K.Toure------Lescott---Kolarov--
-------------De Jong------Barry-------------
-----Y.Toure--------------------Silva--------
----------------------------Tevez(Balotelli)----
---------------Dzeko---------------------------

Zaboravio sam De Jonga, znam da on Manciniju mora igrati, tu mora i Barry i Toure, Silva motor ekipe, mozda bi vako bilo najbolje.. A sta je sa Adebayorom ? Ne vidjam ga u zadnje vrijeme.. :?

kazu ljudi odo se alkoholu a i upo u neke dugove al ko zna sve su to opet carsijske price

mada od njega nikad vise nece biti igrac mozda jedino na PESu al i tamo ce svi dzeku da ubacuju na CF
Thomas Müller - Fußballgott

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 30 dec 2010, 01:34

Sto cemo slaviti 1. januar? Zbog Dzekin transfer! :lol:

Sad ce Manchester City sigurno dobiti puno fanova u BIHu

I sad ce BHT svaki weekend imati manchester city prijenos :D
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 dec 2010, 02:15

D1n0 je napisao/la:Sto cemo slaviti 1. januar? Zbog Dzekin transfer! :lol:

Sad ce Manchester City sigurno dobiti puno fanova u BIHu

I sad ce BHT svaki weekend imati manchester city prijenos :D
BHT1 nema sta da jede a ne da prenose utakmice! :lol: :lol: :lol: :?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 30 dec 2010, 08:57

E hajmo malo vedrije teme, dosta vise ovog sumornog:)

Mala kladionica!

Koji će broj na dresu nositi Edin Džeko u slučaju da pređe u MAN City?

Zauzeti su sljedeći brojevi i pod tim brojevima su igrači prijavljeni za sva takmičenja na početku sezone, pa idemo redom:
1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 11 - 12 - 13 - 14 - 17 - 18 - 19 - 21 - 22 - 24 - 25 - 26 - 27 - 28 - 29 - 30 - 32 - 34 - 36 - 38 - 42 - 43 - 45 - 50

Realno od ovih normalnih brojeva (mislim da Džeko nije primitivac da nosi broj 60), ostali su:

10 - 15 - 20

Hajmo vaše mišljenje :)

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CAGarfia, Coolpanda24, GoldenLilies, Proximic, Venom i 53 gosta.