ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
2017. godina ce ostati vjecno zapamcena u svijetu tenisa. Volio bih da se Roger i Rafa skupa oproste i zadnji mec odigraju jedan protiv drugog. Licno se nadam da cu moc pogledat 90% meceva Rogera i Rafe ove godine, jer ovakva 2 igraca tesko vise ikad skupa. Ne mogu da docekam Australiju, 2017. ce bit posebna.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Ne znam zasto potenciras nekakvo Rafino oprastanje, stvarno mi nije jasno. Znas i sam da je to naucna fantastika, koliko god on bio los nema apsolutno ni promil sanse da se oprosti sa 30. godina, a znamo svi kakav je borac i zaljubljenik u ovu igru, mislim ono, bas nidje veze prica. Nit je Rafa ikada i spomenuo i naslutio o eventualnom povlacenju, covjek u svakoj izjavi prica o tome da trenira vise nego ikada i da ce uci u narednu sezonu potpuno spreman bez ikakvih povredica. Federer bi vec se mogao oprostiti, 36. godina je taman.Edin TM87 je napisao/la:2017. godina ce ostati vjecno zapamcena u svijetu tenisa. Volio bih da se Roger i Rafa skupa oproste i zadnji mec odigraju jedan protiv drugog. Licno se nadam da cu moc pogledat 90% meceva Rogera i Rafe ove godine, jer ovakva 2 igraca tesko vise ikad skupa. Ne mogu da docekam Australiju, 2017. ce bit posebna.
Eh kad bi ih zrijeb nekako spojio u 1/4 finalu Australije..

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nishikori je za zatvora, ne mogu da vjerujem da se uvijek al' uvijek bukvalno naguzi Đokoviću 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
U finalu, pa makar ga Federer i izgubio.bodi123 je napisao/la:Ne znam zasto potenciras nekakvo Rafino oprastanje, stvarno mi nije jasno. Znas i sam da je to naucna fantastika, koliko god on bio los nema apsolutno ni promil sanse da se oprosti sa 30. godina, a znamo svi kakav je borac i zaljubljenik u ovu igru, mislim ono, bas nidje veze prica. Nit je Rafa ikada i spomenuo i naslutio o eventualnom povlacenju, covjek u svakoj izjavi prica o tome da trenira vise nego ikada i da ce uci u narednu sezonu potpuno spreman bez ikakvih povredica. Federer bi vec se mogao oprostiti, 36. godina je taman.Edin TM87 je napisao/la:2017. godina ce ostati vjecno zapamcena u svijetu tenisa. Volio bih da se Roger i Rafa skupa oproste i zadnji mec odigraju jedan protiv drugog. Licno se nadam da cu moc pogledat 90% meceva Rogera i Rafe ove godine, jer ovakva 2 igraca tesko vise ikad skupa. Ne mogu da docekam Australiju, 2017. ce bit posebna.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Corruptio optimi cuiusque pessima.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Jedan od njihovih najboljih meceva. Cak sam i ja zaplakao na kraju.bodi123 je napisao/la:
Remember, remember the 5th of November.
pobrko si rod lavera i fred perryjaEdin TM87 je napisao/la: Cudi me za ovog jestu, koji je gledo Rod Lavera uzivoda tvrdi da je ovo mec sezone

meč juče je bio strašan, pričaj ti šta hoćeš .....
Kazem volio bih da se oproste skupa, ako ne ove onda 2018., ako se agonija nastavi gdje gubis od Troickog i slicnih penzija je neminovnost. Rafa veliki sampion nece dopustit sa 2 godine za redom gubi od raznih klaunova, to je stvarno ispod casti.bodi123 je napisao/la:Ne znam zasto potenciras nekakvo Rafino oprastanje, stvarno mi nije jasno. Znas i sam da je to naucna fantastika, koliko god on bio los nema apsolutno ni promil sanse da se oprosti sa 30. godina, a znamo svi kakav je borac i zaljubljenik u ovu igru, mislim ono, bas nidje veze prica. Nit je Rafa ikada i spomenuo i naslutio o eventualnom povlacenju, covjek u svakoj izjavi prica o tome da trenira vise nego ikada i da ce uci u narednu sezonu potpuno spreman bez ikakvih povredica. Federer bi vec se mogao oprostiti, 36. godina je taman.Edin TM87 je napisao/la:2017. godina ce ostati vjecno zapamcena u svijetu tenisa. Volio bih da se Roger i Rafa skupa oproste i zadnji mec odigraju jedan protiv drugog. Licno se nadam da cu moc pogledat 90% meceva Rogera i Rafe ove godine, jer ovakva 2 igraca tesko vise ikad skupa. Ne mogu da docekam Australiju, 2017. ce bit posebna.
Roger Federer the greatest of all time!
Ajde Đovače sam protiv svih, rasturi to Englesko gov*o...!!!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Ajmo jedan spektakl koji ce ici do TB 3. seta, za kraj sezone. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nadam se da ce se Rafa vratit sto prije.
Nadam se da Novak dobija veceras
Nadam se da Novak dobija veceras
Odlican tenis, Murray je morao onu prvu BP iskoristiti, moglo bi ovo u 3 seta.
Puce Novak ko kokica, dosta cudno.
Puce Novak ko kokica, dosta cudno.

Je li Djokovic vraca prvo mjesto ako dobije?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
DaGefufna je napisao/la:Je li Djokovic vraca prvo mjesto ako dobije?

Modni guru u transu
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Ko vola u kupusu. Valjda se trzne malo Novak inace je kraj veoma brzo.
Iskreno, ocekivao sam veci pritisak kod Andy-a , a trenutno je suprotno. Uvijek je bio top teniser, ali sada igra sampionski konacno , ono sto mu je falilo ovih godina i zbog toga ima ovako malo GS. Sada je stvar drugacija, ima 23 pobjede zaredom i djeluje samouvjereno.
27.10.2020
Ubi ga Marej
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Poslano sa mog HTC 10 koristeći Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.