Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Aplaudirao manijacima na yebavanje majke pa mu translate ukljucili na airpodse
19V22
- KONTRASVIH
- Kontakt:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma zayebavao ga Amar, garant je bilo, "gurni tog bradatog i nervoznog u napad, a uvedi Bibera na beka, znas li sta je biber kod nas...?"Balorda je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:01Nadam se da ga neće kazniti i da će moći voditi ekipu u petak.Vanja8 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 20:58Sudija Dzemidzic je juce zasluzio negativnu ocjenu za sudjenje, ali ta negativna ocjena se ne odnosi na samo sudjenje na terenu...
Nevjerovatno je to sto je dopustio da trener Zelje koristi slusalice u toku meca...
Nekoliko puta je kamera pored same aut linije "hvatala" saudijskog strucnjaka sa bijelom bezicnom slusalicom u desnom uhu, sto je po propisima i UEFA-e i FIFA-e. strogo zabranjeno...
Cuvajte se Rodjeni, ovaj je spreman na sve izgleda![]()
![]()
![]()
A mozda mu je Amar saptao kako ce igrace rasporediti na terenu...![]()
![]()

-
- Kontakt:
Ma bit će nabrijani oni u petak.Valjda će biti neki transparent veliki:
Igrajte za djecu Srebrenika.!
Igrajte za djecu Srebrenika.!
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
-
- Kontakt:
Ocekujem izivljavanje nad manijacima u petak, kako na terenu, tako i na tribinama. Sve u sportskom duhu ako Bog da. Nadam se da ce nam Bekric buket cvijeca dodjeliti
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Oni su u rasulu, rezultatska kriza, igracima se ne igra jer im se javno govori da ce vecina biti otjerani na pauzi. Sve vam ide na ruku i izraziti ste favorit. Samo nemojte praviti ovu gresku da potcjenjujete, jer tako bi mogli sami sebe pobijediti. Oni kuci ipak nesto i odigraju. Znaci samo hladno i rijesicete utakmicu u prvom poluvremenu, ali bez potcjenjivanja.
Neće biti problem izdominirati navijanjem na Grbavici. Ne bi nam bilo prvi put. Ni drugi. Ni treći ...
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zabranjeno.
Da ne postavljam ostale trenere, Nevin je dovoljan.
Čovjek jednostavno nije znao da smo toliko zaostali.

Čovjek jednostavno nije znao da smo toliko zaostali.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Je li mi držimo i rekord najbrojnijih gostujućih navijača ikad na Grbavici? 2006. godina?
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mislim da je bio onaj jedan derbi izmedju njih gdje su Horde prebacile taj rekord. Pola one velike tribine gdje smo mi bili na evropskim tekmama i komplet zdenka. Mislim, nisam siguran
-
- Kontakt:
Pa malim i bijednim klubovima poput tvog je normalno. Jel vas stid nekog kujicama nazvat? Vic8ne podguzne muhe i ku.rave,Vicine takodje i prcija politicka,daleko ste dogurali.Simpatizer je napisao/la: ↑03 dec 2023, 18:57Je l' ispasti sramota, tragedija? To je dio ovog sporta. Nekad smo sami bili krivi, nekad su nam namjestili da ispadnemo (iako smo i tad sami sebi bili krivi sto smo se doveli u poziciju da nam sudbinu u zadnjim kolima kroje dva kurvanjska kluba). Oni koji nemaju kratko pamcenje znaju koja su to dva.![]()
Prestanite da kmecite kao Ismirove kujice i odrastite!![]()
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 03 dec 2023, 22:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Gosk siroki je najveci favorit za najodvratniju utakmicu sezone
Najjače što se košpicari guraju u svaku temu kao da su legitimni da komentarišu nešto hahahahahah mislim da navijače top 4 kluba baš zanima vaše mišljenje na bilo koju temu hahahahahhaha

Realno previše klubova u ligi zato su utakmice i nezanimljive 10 sasvim okej, ako hoćemo top ligu smanjiti na 8 i gotovo. Svaka utakmica u kolu bila bi derbi neki. Zamsili Sarajevo Željezničar, Velež, Zrinjski, Borac, Široki, TC, Posušjeworchester je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:32Gosk siroki je najveci favorit za najodvratniju utakmicu sezone

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Osam najboljih timova lige bas mjeraH8Z7 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:04Realno previše klubova u ligi zato su utakmice i nezanimljive 10 sasvim okej, ako hoćemo top ligu smanjiti na 8 i gotovo. Svaka utakmica u kolu bila bi derbi neki. Zamsili Sarajevo Igman, Velež, Zrinjski, Borac, Široki, TC, Posušjeworchester je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:32Gosk siroki je najveci favorit za najodvratniju utakmicu sezone![]()
Ma najbolje vjeruj, zadnji ispada, prva liga FBiH i RS se ujedine, ako baš ne postoji mogućnost onda pobjednici igraju dvije utakmice, pobjednik ide u PL i gotovoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:07Osam najboljih timova lige bas mjeraH8Z7 je napisao/la: ↑03 dec 2023, 22:04Realno previše klubova u ligi zato su utakmice i nezanimljive 10 sasvim okej, ako hoćemo top ligu smanjiti na 8 i gotovo. Svaka utakmica u kolu bila bi derbi neki. Zamsili Sarajevo Igman, Velež, Zrinjski, Borac, Široki, TC, Posušjeworchester je napisao/la: ↑03 dec 2023, 21:32Gosk siroki je najveci favorit za najodvratniju utakmicu sezone![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Na PLBiH aktuelno glavna tema FK Zeljeznicar, kao i uvijek. Sad i na svojim temama o nama pricaju. Stvarno jedan novi nivo opsesije. Ne znam kako sami sebi ne dosadite, ja nikad ne bih mogao ovoliko glavu razbijati o tudjem klubu.
1921