FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BlueIsTheColor
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BlueIsTheColor » 13 nov 2012, 21:53

Realno, svi mi bi htjeli da se igraci prodaju za visemilionske iznose, ali moje misljenje je da trenutno ne mozemo za trojac Jamak, Svraka, Adilovic uzeti ni 400 milja maraka po glavi... ko god bude zainzeresovan za kupovinu npr. Svrake doci ce da ga gleda ili ce uzeti snimke utakmica koje je igrao ove sezone i vidjece da ne vrijedi tih 400 milja eura koliko se govori da bi trebali uzet... Svraka je imao svoj vrhunac prosle godine i to je to... sada ide silaznom putanjom i mislim da smo ga ranije trebali tusnut za vece pare nego sto sad realno vrijedi... Jamaka necu da spominjem u kontekstu prodaje jer sumnjam da ce ijedan ozbiljniji kupac ponuditi ista za njega... Pa Tomic je protiv Veleza pokazao vise nego Jamak u pet utamica... imamo potencijal na klupi (Brkovic, Tomic) koji se mora iskoristit... oni su vjerovatno povaljeni da bi se neki igraci iz prve postave prodali, ali ti igraci zestoko padaju, a sa njima i nasa igra naravno... ako hocemo da dignemo igru na visi nivo mora se nesto promijenit, jer u zadnje vrijeme muke su gledanje nasih igraca... licno mi je drago sto nemaju pravo nastupa Svraka i Jamak u utakmici protiv Leotara i tu je sansa momcima sa klupe da pokazu dal zasluzuju biti medju prvih 11...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 13 nov 2012, 22:06

Davno je Uli Hoeness rekao da u svakoj ekipi imas 10 igraca koji su toliko GLUPI i da se ne bave fudbalom da bi zivjeli ispod mosta.

Meni iskreno ovo nista nije cudno, jer je dvojac sa slike zajedno sa Stanicem cugao u jednom sarajevskom kaficu cetiri dana pred utakmicu u Mariboru.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 nov 2012, 22:55

Ljudi ja za Svraku govorim vec godinu i po da je krampa i to teska, gledam ga sad protiv Veleza potuca na terenu, ovo se ba zna da oni locu ko smukovi, posebno Jamak i Stana, al Jamak i pored toga sto loce igra u zivotnoj formi, al ne mora znacit da ako igra u zivotnoj formi da je klasa od igraca. Sve je ovo super kad vidis ostale ekipe u ligi, kad smo daleko najbolji zamislite ostale eto tolko.

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 nov 2012, 23:08

lisander je napisao/la:Ljudi ja za Svraku govorim vec godinu i po da je krampa i to teska, gledam ga sad protiv Veleza potuca na terenu, ovo se ba zna da oni locu ko smukovi, posebno Jamak i Stana, al Jamak i pored toga sto loce igra u zivotnoj formi, al ne mora znacit da ako igra u zivotnoj formi da je klasa od igraca. Sve je ovo super kad vidis ostale ekipe u ligi, kad smo daleko najbolji zamislite ostale eto tolko.

Nista novo na ovom forumu samo negativa svaka vam cast radi vas zivim za dan kad ce Amar dici sidro i otici iz ove vukojebine

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 13 nov 2012, 23:12

CARSON je napisao/la:
lisander je napisao/la:Ljudi ja za Svraku govorim vec godinu i po da je krampa i to teska, gledam ga sad protiv Veleza potuca na terenu, ovo se ba zna da oni locu ko smukovi, posebno Jamak i Stana, al Jamak i pored toga sto loce igra u zivotnoj formi, al ne mora znacit da ako igra u zivotnoj formi da je klasa od igraca. Sve je ovo super kad vidis ostale ekipe u ligi, kad smo daleko najbolji zamislite ostale eto tolko.

Nista novo na ovom forumu samo negativa svaka vam cast radi vas zivim za dan kad ce Amar dici sidro i otici iz ove vukojebine
Vidis bolan da sam napisao da smo najbolji, ako neko ne moze prihvatiti kritiku ne mora se ni baviti profesionalnim sportom, Amara niko nije spomeno

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 13 nov 2012, 23:25

Pa i oni su ljudi jbg, sta mislite da niko od poznatijih fudbalera ne cuga? :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

CARSON

Post Postao/la CARSON » 13 nov 2012, 23:35

lisander je napisao/la:
CARSON je napisao/la:

Vidis bolan da sam napisao da smo najbolji, ako neko ne moze prihvatiti kritiku ne mora se ni baviti profesionalnim sportom, Amara niko nije spomeno

Pa ako smo najbolji zasto samo negativu furate ili se pravdate pitarima za sudjenje ili kritikujete

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 14 nov 2012, 04:22

Sarajlijc@ je napisao/la:Pa i oni su ljudi jbg, sta mislite da niko od poznatijih fudbalera ne cuga? :roll:
Moracu se sloziti s tobom, iako mi tesko pada. :mrgreen:
Skoro svi oni cugaju ali to je nas mentalitet da zamjeramo samo svojima. Isto radimo sa sudijskim greskama, pljujemo nase sudije, a kad vidim kakve greske prace u Engleskoj, pomislim da su nasi mnogo bolji.

To ti je ono, kad neki bogatas hoda, pije, provodi se, za njega kazu boem! Kad to radi neko sirmosaniji, kazu alkoholicar, ispicutura ili slicno.

Tako isto vi o nasim fudbalerima a i oni najbolji rade to isto.

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 14 nov 2012, 08:32

slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 nov 2012, 15:39

Šta bi u Hadžićima?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 nov 2012, 15:48

čamac je napisao/la:Šta bi u Hadžićima?
Zavrseno 1:1. Adilovic je postigao gol za nas.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 14 nov 2012, 15:56

amerosm je napisao/la:
čamac je napisao/la:Šta bi u Hadžićima?
Zavrseno 1:1. Adilovic je postigao gol za nas.
Hvala buraz. Dakle, to izgleda nije bila provjera nego opet potvrda da smo :o
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 14 nov 2012, 16:09

Zola za sad dobar :)
Željeznicar za život cijeli !

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 14 nov 2012, 17:14

http://fkzeljeznicar.ba/zagrijavanje-za ... ijem/2421/" onclick="window.open(this.href);return false;

Izvještaj sa utakmice!

Minhi
Kontakt:

Post Postao/la Minhi » 14 nov 2012, 17:44

Bio u Hadzicima. Zavrsilo 1:1. Gubili, Adilovic iz penala izjednacio. Igra katastrofa. Tomic igrao cijelu, nije los.
Od boljih je bio Eldar Hasanovic, koji je dobro odigrao sredinu
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 14 nov 2012, 17:53

crveni karton Elviru Colicu, pa aplauz majstore prigovarati sudiji u prijateljskoj utakmici i dobiti crveni radi svog neznanja, e tugo moja ............................
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 nov 2012, 18:51

old school je napisao/la:crveni karton Elviru Colicu, pa aplauz majstore prigovarati sudiji u prijateljskoj utakmici i dobiti crveni radi svog neznanja, e tugo moja ............................
Ma Elvira na polusezoni sa noge na nogu nabiti iz ekipe..

p.s. Utopice nam se "lepi" ako ga Susic uvede u igru :mrgreen:
BUDI ŽELJO !!!

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 14 nov 2012, 19:57

oj alkoholičara :shock: 8-)
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 14 nov 2012, 19:57

TIKA TAKA
BUDI ŽELJO !!!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 14 nov 2012, 19:57

Pa vi i dalje kritikujte ovog momka.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot], kontra, MrkiMedo i 20 gostiju.