Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

bhsport
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la bhsport » 15 nov 2013, 18:39

Ako je istinita ova prica Dino vs Aco, sramota je koga smo dobili a koga izgubili.

Dino, Stoja i Harun su veliki prijatelji dugi niz godina. Stoja i Harun do sada nisu imali oraha u dzepovima, Harun je ginuo za ovu repku i savez a Dini na cast sve sto se desilo.
Dini to maahanje nije strano, jedne prilike vec smo igrali u maloj dvorani sa Slobodom cini mi se, DIno se dernja ispod kosa na Suada Sehovica da cuva nekog lika kad mu neko iz publike dobaci ne govori mu ti kako se cuva, nisi znao ni zenu cuvat :lol: u to doba se Dino frisko razveo ...
Uglavnom sa njim ocekujem mutne radnje i sunovrat svega sto je rudar Harun napravio, nek nam je Bog na pomoci...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Vratnik
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik » 15 nov 2013, 18:42

Sreća ima nas kojima ne možeš maglu prodavati neno. Zakucali ste i zadnji ekser u sanduk bh. košarke.

Istinita je priča koju je Cash ispričao! ;)

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 nov 2013, 18:45

Dobro zapamtite svoje komentare, ja hocu sigurno..Pa cemo pricati naljeto sta je i kako je uradjeno..Pricat cemo hoce li se odazvati Teletovic i Djedovic i da li ce se idalje ici uzlaznom putanjom..A nemojte onda pricati da ste govorili ovo ili ono...
Nenad Markovic & Drazen Petrovic

Ostalo je samo ime.....

Vratnik
Kontakt:

Post Postao/la Vratnik » 15 nov 2013, 18:55

neno#4 je napisao/la:Dobro zapamtite svoje komentare, ja hocu sigurno..Pa cemo pricati naljeto sta je i kako je uradjeno..Pricat cemo hoce li se odazvati Teletovic i Djedovic i da li ce se idalje ici uzlaznom putanjom..A nemojte onda pricati da ste govorili ovo ili ono...
Pa pitaj druga fino kada ga vidis na kafici, ili u nekom opuštenom druženju je li sugerirao Aci da izmjeni Teletovića po isteku treće četvrtine na utakmici sa Crnom Gorom. Molim te pitaj ga... ;) Pitaj druga kako legne noću, a zna da je dužan raji, sitnoj buraniji, kao sto je većina ovih ljudi na forumu par stoja, ili hiljadu, a uredno se kurci po skijalistima u Austriji i u prvim redovima Fight Eventa u Sarajevu. Uredno pravi vikendice od ne znam ti ni ja koliko desetina, ili stotina hiljada. Pitaj ga kako sebe u ogledalo pogleda. E moj neno...

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 15 nov 2013, 19:02

Vec imenovanje novog selektora ce pokazati koga smo dobili za predsjednika saveza i sta mozemo ocekivati od nase kosarke za prvenstvo u Ukrajini ... Nadam se, da ce uprkos neimastini smoci snage naci nekog relevantnog da bi nastavili proces obnove reprezentativne kosarke u ovoj drzavi ...

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 15 nov 2013, 19:10

Vratnik je napisao/la:
Pa pitaj druga fino kada ga vidis na kafici, ili u nekom opuštenom druženju je li sugerirao Aci da izmjeni Teletovića po isteku treće četvrtine na utakmici sa Crnom Gorom. Molim te pitaj ga... ;) Pitaj druga kako legne noću, a zna da je dužan raji, sitnoj buraniji, kao sto je većina ovih ljudi na forumu par stoja, ili hiljadu, a uredno se kurci po skijalistima u Austriji i u prvim redovima Fight Eventa u Sarajevu. Uredno pravi vikendice od ne znam ti ni ja koliko desetina, ili stotina hiljada. Pitaj ga kako sebe u ogledalo pogleda. E moj neno...

Nema taj stida u sebi koliko pod nokat moze stati. Zalosno kako takvi otpadi dobijaju vazne funkcije u kojima samo kradu, kradu i kradu. Licni interes ispred svega. Zbog toga bih volio da nase glavne zvijezde bojkotuju reprezentaciju, inace ce kao i za sarajevsku Bosnu biti kasno.
15.10 - 15.06 ...

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 15 nov 2013, 19:51

Bajiću nije jasno kako selektor može biti iz neke druge države, koji fail :lol:

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 15 nov 2013, 20:06

Mene ne interesuju privatni zivoti i sta ko i gdje radi. Apsolutno. Sve ako ce Mirza, Nihad, Kiki, Marko, Jusuf, Nedim, Adin, Stipe, Gorda, Persa i ostali imati koristi od toga ne zanima me. Ako cemo u U 20 reprezentaciji uci u A diviziji, a u kadetima i juniorima ostati u A diviziji meni je dobro. Mene samo interesuje dobrobit nase kosarke, samo me interesuje da nastavimo skupljati nasu djecu po svijetu..Da imaju sto bolje uslove..Boli me briga ko je predsjednik, ko je Upravni odbor..Samo nek' se obezbijede dobri uslovi..Bio to Miro, Dino, Ante, Mujo, Vladimir, ovaj ili onaj, dok se nasa zastava vijori na prvenstvu i da krenemo u drugi krug meni je sasvim svejedno. Niko nije iznad reprezentacije i iznad drzave Bosne i Hercegovine. Ovo sto ti pricas, nek se istrazni organi ove drzave bave sta je i kako je ko uradio...

Ostalo je samo ime.....

vlada u sjeni
Kontakt:

Post Postao/la vlada u sjeni » 15 nov 2013, 20:13

Za sva nedjela koja je uradio za najveći BIH klub KK Bosna ja mu nikad neću halaliti.Stoga ću biti vrlo jasan:sve dok je Elmedin Konaković predsjednik KS BIH to neće biti moja repka.Sok i tačka. :lol: Dabogda vam Bajić bio selektor repke.Niste bolje ni zaslužili.
04. 09. 2011 - Alytus

Bosna i Hercegovina 92-80 Hrvatska

Henry Domercant > Chester Mason + Dontaye Draper + Stanko Barac + Bojan Bogdanovic + Damir Omerhodzic!!

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 15 nov 2013, 22:10

Koliko dobrih poteza do sada od Haruna,ovaj mu je najgori :!INemam uopste volje da ih gledam ,jer smo se vratili gdje smo bili prije 3 godine,... :oops:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 15 nov 2013, 23:26

neno#4 je napisao/la:Dobro zapamtite svoje komentare, ja hocu sigurno..Pa cemo pricati naljeto sta je i kako je uradjeno..Pricat cemo hoce li se odazvati Teletovic i Djedovic i da li ce se idalje ici uzlaznom putanjom..A nemojte onda pricati da ste govorili ovo ili ono...
moj neno uopste ne sumnjam da ce godinu dvije pa mozda i vise repka ici gore (jednostavno hvala bogu ima igraca i onih koji dolaze) i jer zna dino da se treba napraviti senzacija pa da pocnu dolaziti pare, a onda ...

puno ljudi je dino prevario i puno ljudi je shvatilo sta i ko je dino konakovic tako da je buducnost sa njim blago receno upitna

da budem precizan harun mi je bio na pocetku antipatican zbog dine, kasnije kada se pokazalo koliko je dobra ucinio poceo sam ga cjeniti (ne idealizirati kao ti jer nije bas sve savrseno, ali jeste dobro) i onda kada sam saznao da ce dino "ja imam kljuc" konakovic biti predsjednik KS BiH jos proljetos sve mi se zgadilo, jedino sto imam jos malu nadu da nece dati harun da se sve sroza sta je uradio do sada
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

Yucca
Kontakt:

Post Postao/la Yucca » 16 nov 2013, 01:21

nerminh74 je napisao/la:
moj neno uopste ne sumnjam da ce godinu dvije pa mozda i vise repka ici gore (jednostavno hvala bogu ima igraca i onih koji dolaze) i jer zna dino da se treba napraviti senzacija pa da pocnu dolaziti pare, a onda ...

puno ljudi je dino prevario i puno ljudi je shvatilo sta i ko je dino konakovic tako da je buducnost sa njim blago receno upitna

da budem precizan harun mi je bio na pocetku antipatican zbog dine, kasnije kada se pokazalo koliko je dobra ucinio poceo sam ga cjeniti (ne idealizirati kao ti jer nije bas sve savrseno, ali jeste dobro) i onda kada sam saznao da ce dino "ja imam kljuc" konakovic biti predsjednik KS BiH jos proljetos sve mi se zgadilo, jedino sto imam jos malu nadu da nece dati harun da se sve sroza sta je uradio do sada

Apsolutno se slazem nije Dino budala on je vidio da ova ekipa ima potencijala plus dolaze ekstra kvalitetni mladi igraci da ce u buducnosti ova ekipa napraviti znacajan rezultat,sto automatski povlaci bolje sponzore i vise para gdje su pare tu je i Dino ojadit ce on savez zestoko,Harun tu tesko moze sta uraditi jer po neno#4@ tog istog Haruna je instalirao u savez Dino sto znaci radit ce kako ovaj kaze nazalos :oops:
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

neno#4
Kontakt:

Post Postao/la neno#4 » 16 nov 2013, 02:48

@Yucca, hajde malo logike da ukljucimo. Ti si mene doveo da budem direktor neke firme i ja za pet godina krvavog rada napravim masu dobrih stvari i sve krene nabolje. I u trenutku kada ti ulazis u firmu, ja da ti dopustim da sve razvalis i da bude kao prije. Cisto sumnjam da bi ti to dozvolio...Nista se novo nije desilo u nasoj kosarci, sve ce biti kao i prije..Rad, rad i samo rad...Zapamtite dobro, Harun je sve ovo stvorio i on povlaci idalje sve konce...

Ostalo je samo ime.....

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 nov 2013, 09:34

Neno, mozes ti pisati i braniti koliko god zelis. Mozes napisati da Konakovic ne bi bio tu da je takav i takav ili da ga Harun ne zeli. Ali, ostaje jedna velika cinjenica. Dino Konakovic je prije svega politicki kadar, uz to i sportski. Kao ... Znaci, moze Harun braniti Savez i rad njih par poklonika kosarke u zadnjem periodu ali, ako politika odluci da ce Konakovic biti na celu saveza uprkos tim navodnim repovima iz proslosti, tako ce i biti. Harun se u tom slucaju moze samo poklopiti i moliti boga da dobije koju paru vise u zamjenu. Nista vise i nista manje ...

Kao sto sam vec napisao, imenovanje novog selektora ce pokazati sta mozemo ocekivati od nase kosarke u narednom periodu. Bude li to levatina tipa Bajic, debata o kontraverzama ce se jos vise produbiti, a prvi rezultati pokazati sta smo s tom odlukom postigli. Moje misljenje je da od domacih samo Markovic dolazi u opticaj. I samo on kod mene moze imati opravdanje za slab rezultat pod uslovom da radi vise od dvije godine. Sto je i najveci problem nase repke. Mislio sam da cemo sa Acom prekinuti s tom prakosm mada nista od toga ...

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 16 nov 2013, 10:22

samson je napisao/la:Neno, mozes ti pisati i braniti koliko god zelis. Mozes napisati da Konakovic ne bi bio tu da je takav i takav ili da ga Harun ne zeli. Ali, ostaje jedna velika cinjenica. Dino Konakovic je prije svega politicki kadar, uz to i sportski. Kao ... Znaci, moze Harun braniti Savez i rad njih par poklonika kosarke u zadnjem periodu ali, ako politika odluci da ce Konakovic biti na celu saveza uprkos tim navodnim repovima iz proslosti, tako ce i biti. Harun se u tom slucaju moze samo poklopiti i moliti boga da dobije koju paru vise u zamjenu. Nista vise i nista manje ...

Kao sto sam vec napisao, imenovanje novog selektora ce pokazati sta mozemo ocekivati od nase kosarke u narednom periodu. Bude li to levatina tipa Bajic, debata o kontraverzama ce se jos vise produbiti, a prvi rezultati pokazati sta smo s tom odlukom postigli. Moje misljenje je da od domacih samo Markovic dolazi u opticaj. I samo on kod mene moze imati opravdanje za slab rezultat pod uslovom da radi vise od dvije godine. Sto je i najveci problem nase repke. Mislio sam da cemo sa Acom prekinuti s tom prakosm mada nista od toga ...
šta fali Ivanu Veliću od domaćih? :roll:
samo što neznam da bi kod Velića se moglo svašta radit jer on ne trpi indijance u ekipi...
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 16 nov 2013, 10:26

15.11.2013.

Galatasaray 84 - 74 Bayern / Nihad Đedović - 7 poena, 5 skokova, 3 asistencije

Oostende 99 - Okapi Aalstar / Andrija Stipanović - 8 poena, 2 asistencije

Reims 88 - 81 Denain - Voltaire / Muhamed Pašalić - 10 poena, 4 asistencije

Orebro 69 - 89 Boras / Nebojša Pavlović - 14 poena, 10 skokova
(http://basketball.eurobasket.com/player ... ebro/82682" onclick="window.open(this.href);return false;)
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 16 nov 2013, 10:53

neno#4 je napisao/la:@Yucca, hajde malo logike da ukljucimo. Ti si mene doveo da budem direktor neke firme i ja za pet godina krvavog rada napravim masu dobrih stvari i sve krene nabolje. I u trenutku kada ti ulazis u firmu, ja da ti dopustim da sve razvalis i da bude kao prije. Cisto sumnjam da bi ti to dozvolio...Nista se novo nije desilo u nasoj kosarci, sve ce biti kao i prije..Rad, rad i samo rad...Zapamtite dobro, Harun je sve ovo stvorio i on povlaci idalje sve konce...

Neno,svi mi cjenimo Haruna,ali zar ti mislis da mu je ovo trebalo :?: Zasto uvoditi u neki uspjesni projekat neku svoju raju,havera koji nije bas ljubimac mase :?: Nakon odlaska Ace se mora pazitit sta se radi,jer je Masa zavoljela Acu..

samson
Kontakt:

Post Postao/la samson » 16 nov 2013, 11:06

Kevin, moze i Velic. Meni licno nije problem, a Markovica spominjem jer je usko vezan za savez i repku vec određeno vrijeme. Recimo, najzadovoljniji bih bio da imena kao sto su Neno i Ivan u tandemu vode ekipu ...

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 16 nov 2013, 12:36

@neno, stvarno sam cijenio tvoj rad i trud i javljanje na forumu i tebe kao licnost, ali mi nije jasno kako mozes podrzavati sve ovo sa Dinom?
Pa valjda smo naucili da se njemu ne moze vjerovati kroz KK Bosnu i sta sada, treba da i repku uhelaci.

Kako komentarises taj sukob sa Acom u Sloveniji? Nisi se osvrnuo na to?

I sta mislis, kada vec podrzavas Dinin dolazak, da ce on uraditi da doprinese i unaprijedi BH kosarku?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 16 nov 2013, 12:47

Harun je Dinin čovjek da nije bilo Dine Harun bi i dan danas radio na projektu "Zvijezda možeš biti ti". Dino je čovjek koji je u stanju pronaći milon maraka ali nakon njegovog mandata tu "trava više ne raste". Selektor će biti vjerovatno neki Ražnjatovićev pulen.
Zadnja izmjena: Semper, dana/u 16 nov 2013, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.