Pa pitaj druga fino kada ga vidis na kafici, ili u nekom opuštenom druženju je li sugerirao Aci da izmjeni Teletovića po isteku treće četvrtine na utakmici sa Crnom Gorom. Molim te pitaj ga...

Pitaj druga kako legne noću, a zna da je dužan raji, sitnoj buraniji, kao sto je većina ovih ljudi na forumu par stoja, ili hiljadu, a uredno se kurci po skijalistima u Austriji i u prvim redovima Fight Eventa u Sarajevu. Uredno pravi vikendice od ne znam ti ni ja koliko desetina, ili stotina hiljada. Pitaj ga kako sebe u ogledalo pogleda. E moj neno...
Mene ne interesuju privatni zivoti i sta ko i gdje radi. Apsolutno. Sve ako ce Mirza, Nihad, Kiki, Marko, Jusuf, Nedim, Adin, Stipe, Gorda, Persa i ostali imati koristi od toga ne zanima me. Ako cemo u U 20 reprezentaciji uci u A diviziji, a u kadetima i juniorima ostati u A diviziji meni je dobro. Mene samo interesuje dobrobit nase kosarke, samo me interesuje da nastavimo skupljati nasu djecu po svijetu..Da imaju sto bolje uslove..Boli me briga ko je predsjednik, ko je Upravni odbor..Samo nek' se obezbijede dobri uslovi..Bio to Miro, Dino, Ante, Mujo, Vladimir, ovaj ili onaj, dok se nasa zastava vijori na prvenstvu i da krenemo u drugi krug meni je sasvim svejedno. Niko nije iznad reprezentacije i iznad drzave Bosne i Hercegovine. Ovo sto ti pricas, nek se istrazni organi ove drzave bave sta je i kako je ko uradio...