AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Warrick
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Warrick » 20 apr 2012, 22:45

meho-medo je napisao/la:Raja da li je istina da je Berlusconi danas otplatio dug Milana od 67 miliona eura i da vise nismo u minusu :?: i ljudi samo da kazem na sajmu knjige u Sarajevu imate knjigu "Ja sam Zlatan " sa prijevodom 20 km
Jeste istina je regulisan je taj dug,sad koliko ce biti raspolozen da ulozi love pitanje je.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 apr 2012, 09:40

IlPrincipe je napisao/la:VIDEO/Sećanja: Nesta prvi put u dresu Milana :( 8-)

To su bila pojačanja a ne neki Acerbiji,Yepesi i ostali bakrači :|

[youtube][/youtube]
što se criscita tiče kad bi došao bio bi jedan od najboljih lijevih bekova u italiji. mada mene nešto vuče na balzarettija da će dovesti. odličan je ali ima već 30g ako se ne varam.
dug je regulisan. platio ga je fininvest, berlusconijeva kompanija koja je između ostalog vlasnik milana. galliani je pričao o izgradnji novog stadiona u nekoj ne tako bliskoj budućnosti pod uslovom da se usvoji novi zakon. zasada idu na modernizaciju san sira, prije svega infrastruktura i sintetički travnjak. smanjivat će se i plaće tj. uradit će se njihova revalorizacija. barem sudeći po onome što ćelo govori. ima smisla jer su igrači milana najplaćeniji u italji.
gattusu će izgleda produžiti ugovor. pare nisu problem igrat će on za kikiriki ili džabe ako zatreba. čak se i spominje nakon završetka igračke karijere da vrši neku funkciju u klubu. tako to rade u milanu, nema tjeranja legendi.
Il club più titolato al mondo.

$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 apr 2012, 13:19

According to L'Equipe, Bakaye Traoré will join Milan on a free transfer this summer. The duration of his contract with Milan is 3 years.
ima i ovdje : http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... ore-report" onclick="window.open(this.href);return false;

ne pratim ligue 1 a za ovog traorea sam samo čuo da ga traže još neki klubovi, da igra za mali a iskreno nemam pojma kakav je igrač. dolazi besplatno :roll: i navodno je već odradio liječnički a dali su mu 3 godine ugovora. možda je on zamjena za flaminija?? valjda vrijedi tog jednog non eu mjesta.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 apr 2012, 13:56

Da da stize Traore,ni meni nije puno poznat.
MILAN: AGREEMENT WITH TRAORE '!
Nadamo se da neće biti promašaj ko' sa onim Dhorasoom ako ga se sjećate :mrgreen:

Znam samo da je zabio jednu golčinu igrajući za Milan i to je to..

Traorea su tražili : Aston Villa, Newcastle i Marseille
At the same role and always free transfer , on the Italian market, Milan have blocked another element of the same age ( born in 1985 ): Riccardo Montolivo of Fiorentina.
Znači radi se na veznom redu, treba bekove obezbjediti, ja sam za dovodjenje Criscita nije on loš, kako god bolji je od svih naših bekova
-RIVALDO-

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 apr 2012, 14:01

Moguća formacija za sutra:

Abbiati: Abate, Nesta, Bonera, Antonini; Nocerino, van Bommel, Muntari; Seedorf; Ibrahimovic, Robinho.

Spominjalo se da bi možda i Cassano mogao početi od prve minute, al vidjet ćemo.

Još jednom za one koji ne znaju na AreniSport 1 prenos u 15 h.
-RIVALDO-

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 apr 2012, 14:03

criscito je svemirski brod za antoninija i mesbaha. i juve bi ga volio itekako vratiti ali ne isplati im se i to bi bio korak unazad. nije loše ali mi se ne sviđa opet ovo što ganjaju free igrače. dosta je mediokriteta u milanu ako se misle boriti za sam vrh europe. sigurno je da to nije način na koji se gradi jedan top tim. montolivo je iznimka jer je odličan igrač i u milanu će uz dobre igrače biti još i bolji. samo se nadam da su traore i ovaj acerbi služe za rooster i da ne planiraju valjda na njima ekipu graditi.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

10DelPiero
Kontakt:

Post Postao/la 10DelPiero » 21 apr 2012, 14:11

Trziste igraca koji se mogu dovesti po free transferu je sada glavno mjesto za dovodenje igraca talijanskim klubovima, ocigledan razlog da liga propada jer se tu mogi naci samo istroseni te polovni igraci i ukoliko se ne uloze neki novci tesko ce se Seria A vratiti na nivo od prije par godina.
Alessandro Del Piero !

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 apr 2012, 14:13

baš tako,sve više se traže takvi igrači :roll:

Milan Acerbi-final twist yesterday when the player

Francesco Acerbi is getting closer to Milan. As learned from TMW last defender in the middle between Chievo and Genoa was in the Rossoneri headquarters in Via Turati. Currently the former Pavia receives about 350,000 per year, at Milan would gain from 800,000 to go. About to leave instead of Mario Yepes.
-RIVALDO-

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 21 apr 2012, 14:15

10DelPiero je napisao/la:Trziste igraca koji se mogu dovesti po free transferu je sada glavno mjesto za dovodenje igraca talijanskim klubovima, ocigledan razlog da liga propada jer se tu mogi naci samo istroseni te polovni igraci i ukoliko se ne uloze neki novci tesko ce se Seria A vratiti na nivo od prije par godina.
Tako je,a i problem je porez koji je veliki na plate igraca....tako da i tu Itaija kaska za ostalim..onda nravno i stadioni,Juve ima ogroman plus sto ima svoj stadion.
Milan je htio otkupiti San Siro ali trazena je ogromna cifra odstrane grada.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 apr 2012, 14:35

jel to znaci da necemo moc dovest gansa zbog onog non eu mjesta?

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 apr 2012, 14:38

ahmad_tz je napisao/la:jel to znaci da necemo moc dovest gansa zbog onog non eu mjesta?
Od tog Gansa mi je muka čim se pomene :twisted: Navikan u pm. kad dodje u Lige petice neće se sastavit sa loptom.

pun mi je k. tih brazilac samo im je lova i kurve u glavi.
-RIVALDO-

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 apr 2012, 14:39

ahmad_tz je napisao/la:jel to znaci da necemo moc dovest gansa zbog onog non eu mjesta?
Ja mislim da bi mogli Gansa dovesti sada su tu 2 non EU mjesta ,a sa Bakaye Traoré mi bi popunili tek to jedno mjesto , mesbah i acerbi se neracunaju posto su oni vec igrali u Seriji a prije nego sto su stigli u Milan kontas :?:
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 apr 2012, 15:01

Joj jbt baš kad skontaš da smo kroz 10 godina dovodili štopere koje smo plaćali po 20-30 miliona, a da sad dovodiš stopere džaba :roll: onda znaš na šta je spao Milan.

Acerbi,Montolivo,Traore rezervisani ... idemo dalje :lol:
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

Warrick
Kontakt:

Post Postao/la Warrick » 21 apr 2012, 15:06

IlPrincipe je napisao/la:Joj jbt baš kad skontaš da smo kroz 10 godina dovodili štopere koje smo plaćali po 20-30 miliona, a da sad dovodiš stopere džaba :roll: onda znaš na šta je spao Milan.

Acerbi,Montolivo,Traore rezervisani ... idemo dalje :lol:
Iskreno se nadam da su ovi ono sto bi se reklo squad players tj da se popuni roster,s obzirom da dosta igraca ide sad na ljeto i da prava pojacanja tek trebaju da dodju.

ahmad_tz
Kontakt:

Post Postao/la ahmad_tz » 21 apr 2012, 15:38

senad_flamin je napisao/la:
Od tog Gansa mi je muka čim se pomene :twisted: Navikan u pm. kad dodje u Lige petice neće se sastavit sa loptom.

pun mi je k. tih brazilac samo im je lova i kurve u glavi.
sigurno da je malo navikan pogotovo sto je iz santosa al ja bi radije probao sa njim nego ostavio robinha.

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 apr 2012, 17:00

meho-medo je napisao/la:
Ja mislim da bi mogli Gansa dovesti sada su tu 2 non EU mjesta ,a sa Bakaye Traoré mi bi popunili tek to jedno mjesto , mesbah i acerbi se neracunaju posto su oni vec igrali u Seriji a prije nego sto su stigli u Milan kontas :?:
uvijek može genoa priskočiti u pomoć uzeti igrača i posuditi ga milanu :lol:

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 21 apr 2012, 17:02

Primaverci :
Cittadella 0 - 5 Milan:
Comi - Ganz - Comi - Innocenti - De Sciglio!
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

harunsmajic
Kontakt:

Post Postao/la harunsmajic » 21 apr 2012, 17:26

baresi#6 je napisao/la:
meho-medo je napisao/la:
uvijek može genoa priskočiti u pomoć uzeti igrača i posuditi ga milanu :lol:
taj traore ima francuski pasos, tako da nam ostaje 2 mjesta izvan eu

baresi#6
Kontakt:

Post Postao/la baresi#6 » 21 apr 2012, 18:38

odlično.

Krepat ma ne molat!

ŽELJO DRŽAVA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 21 apr 2012, 19:04

Pozvani: Abbiati, Amelia, Abate, Antonini, Bonera, Nesta, Yepes, Aquilani, Emanuelson, Gattuso, Merkel, Muntari, Nocerino, Seedorf, Van Bommel, Cassano, El Shaarawy, Ibrahimovic, Maxi Lopez, Robinho
-RIVALDO-

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.