BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Valencia
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la Valencia » 24 apr 2013, 23:30

rio_Ferdy88 je napisao/la:Watzke na SKY-u upravo potvrdio da priča oko Lewata ne pije vodu i da je patka, te da je on igrač BVB-a do 2014, po ugovoru kojeg ima i da se nada i želi da produži ugovor sa Robertom i poslije toga ;)
Ich weiß ja nicht, was für Jupp Heynckes für einen Agenten hat. Und diese ganzen Störfeuer aus einem gewissen Teil der Republik interessieren uns auch nicht wirklich."
Bilo bi strasno da i njega puste u Bajern. Ako vec ne zeli produziti, glupo je dopustiti da sljedece sezone ode dzabulani i to mozda opet u Bajern :mrgreen: .

Dakle, ako ne zeli produziti, prodati ga vani i cao djaci. Mogu sada za njega copiti dobru lovu, mada bi najbolje bilo da produzi ugovor.

Ako ne zele potonuti, ovakve im se gluposti u buducnosti NE SMIJU desavati. Cini mi se da i Rojs ima slicnu klauzulu :roll: ... Neka on bude posljednji.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

supermario
Kontakt:

Post Postao/la supermario » 24 apr 2013, 23:31

Prate ans ovi zutalji u stopu skoro :D . Cestitke, kvalitetniji tim je pobijedio :)
Bilo kuda,bilo gdje, Bayern u srcu zauvijek......

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 24 apr 2013, 23:31

Unofficialpage je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sad ce se pricati opet o Lew. On jeste klasa i dobar napadac. Ali je Gundogan napravio strasan posao i bice paklen zadnji vezni ;)
Upravo ovo. Lewandowski (ovako se pise? :mrgreen: ) jest dao 4 gola, ali po meni igrac tekme bi trebao biti Gundogan, vci posao je uradio od Lewa. Misim, obojica su strasno odigrali, i ovj jest dao 4 gola, sve to stoji ali da se mene pita, a ne pita, Gundogan bi bio igrac tekme :D
ako si ti rek'o da je man of the match onda nek bude :P
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 24 apr 2013, 23:32

Saurman je napisao/la:Preko Arsenala,Juventusa,Barcelone i BvB ponos Njemačke uzima 5 naslov prvaka starog kontinenta. ;)
Sarma potpisujem,ako ima Boga i pravde ovaj klempo mora ici u minken 8-)

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 24 apr 2013, 23:33

Monolog je napisao/la:
Ekipa koja MORA osvojiti klempu, a nek' Bayern sljedeće godine pod Guardiolom "otme" taj trofej i (skoro) svi sretni. 8-)
Nemoj Boga ti, nek' Bayern uzme, pa iduce godine zelim svu srecu Zutaljima. Tri izgubljena finala u 4 godine, to bi vec bilo malo previse. Znam da ne volis Bayern, al' imaj malo milosti. :lol:

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 24 apr 2013, 23:33

Ovo ako je tacno da Lewandowski prelazi u Bayern isto..

pa zašto ne bi ljetos napravili zamjenu igraca ili samo nek dresove jedni drugima pošalju :lol:

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 24 apr 2013, 23:34

U prvom poluvremenu kad smo primili go, prepustili smo im teren, nisam imao bas dobar osjecaj. Ali u pauzi je klopp nasao prave rjeci izgleda, i odigrali smo drugo fenomenalno, i opet navijace treba pohvaliti, kao i uvjek na nivou :D
Jednostavno nevjerovatna igra, stim da je hummels imao par gresaka ali dobro, sa druge strane subotic je odigrao ekstra utakmicu, iako sam govrio prije da bi vise volio santanu vidjeti umjesto njega. Mora se reci da je pola puta predjeno i vise sa ovim rezultatom, u uzvratu onda odigrati slicno kao veceras i nece biti problema.

Uzivajte braco :D

NUR DER BVB

slikaslika
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 24 apr 2013, 23:36, ukupno mijenjano 4 puta.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 24 apr 2013, 23:34

EdenHazard je napisao/la:
Unofficialpage je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:sad ce se pricati opet o Lew. On jeste klasa i dobar napadac. Ali je Gundogan napravio strasan posao i bice paklen zadnji vezni ;)
Upravo ovo. Lewandowski (ovako se pise? :mrgreen: ) jest dao 4 gola, ali po meni igrac tekme bi trebao biti Gundogan, vci posao je uradio od Lewa. Misim, obojica su strasno odigrali, i ovj jest dao 4 gola, sve to stoji ali da se mene pita, a ne pita, Gundogan bi bio igrac tekme :D
ako si ti rek'o da je man of the match onda nek bude :P
Moja zadnja :D Sta znaju ovi sa goal.com :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Bukowski
Kontakt:

Post Postao/la Bukowski » 24 apr 2013, 23:36

Čestitke, momci, zasluženo ste večeras slavili ovako ubjedljivo.

U prvom poluvremenu, Real je još i izgledao koliko - toliko dobro...Nismo imali neku igru, istina, ali bar se osjetila želja, imali smo pravi pristup.

A onda, kad sam očekivao samo još bolje, totalni kolaps. Dva tačna pasa nismo uvezali, a vaši ljubimci i vaš genijalni trener su jedini odgovorni za to. Svaka čast !

Na kraju krajeva, iako poraz boli, nije mi ugodno večeras, ali, ako nas je neko morao osramotiti na ovaj način, onda mi je drago da je to baš Borussia, meni jako drag tim.

A za Kloppa...sve je već rečeno. Moje skromno mišljenje je da je on u ovom trenutku rame uz rame sa Mourinhom i Fergusonom, a po mnogo čemu ispred Ancelottija. Hiddiinka ne bih spominjao, jer angažman u Anzhiju nije mjerodavan za neki veći sud. Ako se vrati u Lige Petice, pričaćemo, a zasad, ništa.

Još jednom, čestitam, pobijedio je fudbal, pobijedio je bolji tim, na Wembleyu sam vaš navijač, aBd.

Sretno !
"Ne trošite vrijeme na objašnjenja, ljudi čuju samo ono što žele čuti." - Paulo Coelho

"...ako me potražiš, znaj da čekam zauvijek..."

6.3.1902

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 24 apr 2013, 23:36

ribery je napisao/la:
Monolog je napisao/la:
Ekipa koja MORA osvojiti klempu, a nek' Bayern sljedeće godine pod Guardiolom "otme" taj trofej i (skoro) svi sretni. 8-)
Nemoj Boga ti, nek' Bayern uzme, pa iduce godine zelim svu srecu Zutaljima. Tri izgubljena finala u 4 godine, to bi vec bilo malo previse. Znam da ne volis Bayern, al' imaj malo milosti. :lol:
Ma pitanje je kad će Dortmund igrati naredno finale LP-a. Ove godine su bili odlični, ali šta nam može donijeti sljedeća godina? Godina kada će svi ozbiljnije shvatiti ovu ekipu i kada će Dortmund od samog izvlačenja biti jedan od 5 favorita?
Za Bayern nema zime. Ako ne osvoje ove godine, ja sam ubijeđen da će osvojiti naredne. Jednostavno, imaju sve što bi jedna ekipa trebala imati, ma koliko ih ja ne volio. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 24 apr 2013, 23:37

Idite svi...samo nam Kloppa ostavite :!:

Lewandowski nema klauzulu...ako ode u Bayern prije isteka ugovora a za manje od 40 miliona,nek' lagano povede kompletnu upravu i nek idu pravo u 3pm.(oba daju i 3+ :lol: )

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 24 apr 2013, 23:40

Cestitam na pobjedi. Uzivajte ;)

slika
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 24 apr 2013, 23:44

Kljucni trenutak je gol Santane u 90+ minuti!Bog je na vasoj strani i vi uzimate Klempu 100%.(ako vas Real nedobije 3-0)
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 24 apr 2013, 23:44

Ma ne morate se vi ni za jednog igraca sekirati. Imate Kloppa ;)
Ode vam Sahin, dodje vanzemaljac Gundogan. Naci cete vi zamjenu i za Gotzea. a za ove druge koji hoce da idu, nadam se da cete dobro zaraditi na njima.
A ja se nadam da cemo i mi Gomeza uspjeti nekome uvaliti, ako nam vec Lewa dolazi. :D

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 24 apr 2013, 23:45

LewanGolski :lol:

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 24 apr 2013, 23:47

Klopp trenutno radi show na pressici, koji lik, novinari se valjaju od smijeha slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 24 apr 2013, 23:48

SVE JE OVO LIJEPO ALI UPRAVO GLEDATE POSLJEDNJE DANE JEDNE GENERACIJE KOJA JE PREJ.EBENA i PREPIC.KASTA DA NASTAVI GRADIT SVOJ IDENTITET NEGO IDE LINIJOM MANJEG OTPORA ALI 100% SAM SIGURAN DA CE IM SE ODBITI O GLAVU, SAMO KARTE TREBA IZDAVAT U JEDNOM SMJERU

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 24 apr 2013, 23:48

GAL je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHA oni su osvojili svoju prvu i posljednu titulu 1997
Nemoj ti biti toliko siguran drug, u finalu se moze svasta desiti, znas kako se kaze lopta je okrugla. Samo cu reci da jos nista nije gotovo ima tu jos jedna utakmica, i dobar posao za odraditi, ali budemo li odigrali slicno kao veceras nebi trebao biti problema.
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 25 apr 2013, 02:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 24 apr 2013, 23:51

slika

Zbog ovoga vas poštujem. 8-)
Volio bih da osvojite trofej LP iz dva razloga. Prvi je da Sahin nakon osvajanja LP podigne dres ispod kojeg će pisati F.uck you Brendan Rdogers a drugi je zbog Gotzea i ostalih marifetluka koje vam Bayern radi.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 24 apr 2013, 23:51

adnan24 je napisao/la:Idite svi...samo nam Kloppa ostavite :!:
Tako je! Svi nek' idu samo Klopp nek' ostane. ;) Uz njega dominacija je neminovnost. 8-)
adnan24 je napisao/la: Lewandowski nema klauzulu...ako ode u Bayern prije isteka ugovora a za manje od 40 miliona,nek' lagano povede kompletnu upravu
+1
Lewat nam uljepšava dane. Em nas vodi na Wembley (nadam se :mrgreen: ), em sebi diže cijenu i pronalazi kupce. :)
Sad će bogati klubovi Utd, City i PSG izvaditi novačanike i dati bjanko račune. Čak je moguće da se desi Lewat - Džeko zamjena uz doplatu Arapa. 8-)
Jedino je sad nejasno što Watzke ne želi da proda Lewata pa čak po cijenu da ode džabe 2014. Valjda je svjestan da će u Jajern kad mu istekne ugovor. Zato bolje prodaja na Otok. ;)
Možda baš bude neki veliki zaokret i Lewat produži ugovor, jer svi igrači vide koji je potencijal BVB i šta oni imaju u BVB-u. Kako naši igrači tako i igrači tipa Isca, Eriksena i Schurrlea koji će sad još više razmišljat' o BVB-u. ;)
adnan24 je napisao/la: i nek idu pravo u 3pm.(oba daju i 3+ :lol: )
:lol:
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.