Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Sad navijaci nisu bili realni, a on sam nakon izvlacenja najavio borbu za 1. mjesto. Ludilo.
Covjek mi se tolko zgadio da je to nevjerovatno , dobar posao , nije imao igrace , nije imao srece , nije ovo nije ono , svi su krivi samo ne on , gad odurni , Pobjedio samo Wels u dva ciklusa od iole jacih repki **** bezobrazno
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Cuj previse sanjarili, njega Kipar pobijedi. Ipak su oni velesila, nerealno je ocekivati pobjedu protiv njih, jos u gostima.
Je.bem ti sve nesposobno.
Je.bem ti sve nesposobno.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Samo zbog ove dvije rečenice zaslužuje da ga se nabije nogom u guzicu. Čuj Džeko promašio loptu pa smo zbog toga izgubili na Kipru"Protiv Grčke smo primili gol u 97. minuti i to je bio gol zbog kojeg nećemo igrati u baražu. Također, protiv Kipra je Džeko promašio loptu pri rezultatu 2:0. Mogao je riješiti meč kojeg smo na kraju izgubili. Dobar posao je odrađen, nemam više šta reći, ali nedostajalo je sreće", istakao je Baždarević.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Svi su krivi osim tebe. Oprosti nam, Meša!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
RichmanBiH
- Kontakt:
Frajer je stroga vreca govana. Javno reci da su ti kurcevi igraci sem pjanica i dzeke moze samo ljudsko smece. Sta je sa kolasincem? Vrhunski igrac. Begovic odlican golman. Jozo ogroman potencijal, solidni igraci besic, duljevic, lulic. Nadolazeci bajic. Ne znas klosaru.
UPRAVA NAPOLJE!
- Goalgetter
- Kontakt:
U svemu je u pravu u ovoj izjavi, samo jos da se dotakao sebe malo i njegovih taktickih avantura i forsiranja 4-4-2.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
"Formacija je samo šifra na papiru." - Mehmed Baždarević, 2017Goalgetter je napisao/la:U svemu je u pravu u ovoj izjavi, samo jos da se dotakao sebe malo i njegovih taktickih avantura i forsiranja 4-4-2.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ne možeš ti ovo motkom otjerati...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
dzeku istjerati iz repke jer je promasio protiv kipra za 3:0. saberi, oduzmi - dzeko je kriv.
mesu do penzije zadrzati za selektora.
pa majku mu!
cupao je rukama i nogama da postane selektor. danima je čučao s kolicima iz supermarketa i poderanog kaputa kao beskucnik ispred saveza da ga prime i razgovaraju. kad je preuzeo i kad je pocelo lijegati 30 milja...ma nema te sile da on ode tiho i korektno. tom ce svi biti krivi. pa majku mu, cupa i rukama i nogama da ostane.

kako je krenulo, njega ce ovako izvlaciti iz saveza.
mesu do penzije zadrzati za selektora.
pa majku mu!
cupao je rukama i nogama da postane selektor. danima je čučao s kolicima iz supermarketa i poderanog kaputa kao beskucnik ispred saveza da ga prime i razgovaraju. kad je preuzeo i kad je pocelo lijegati 30 milja...ma nema te sile da on ode tiho i korektno. tom ce svi biti krivi. pa majku mu, cupa i rukama i nogama da ostane.

kako je krenulo, njega ce ovako izvlaciti iz saveza.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: RE: Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Na kraju se sve svodi na to da li će igrači imati dobar dan.BoixosNois1899 je napisao/la:"Formacija je samo šifra na papiru." - Mehmed Baždarević, 2017Goalgetter je napisao/la:U svemu je u pravu u ovoj izjavi, samo jos da se dotakao sebe malo i njegovih taktickih avantura i forsiranja 4-4-2.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Veliki sam Zeljovac.Cijenim te i postujem kao legendu mog kluba i medju prvima sam ovdje pisao o podrsci koju trebas imati kad si izabran za selektora.Medjutim,nacin na koji si odradio kvalifikacije, u kojima si iskazao svu raskos svog NEZNANJA,govori da si ti ovdje zalutao,sto bi rekao tvoj prethodnik.Nije ni to problem,pokusao si,dao sve od sebe,nije islo i mogli smo se svi rastati kao civilizovani ljudi.Ti sazoves presicu,zahvalis se svima na saradnji,iskazes zaljenje zbog plasmana,pokupis se i odes u svoju Francusku.Raja bi to nekako progutala.
Ali jokkk....Ti bi i dalje da ostanes,da nastavis projekat(kakav ba projekat
) plus pljunes po svima nema kako smo nerealni.
Da,nerealni smo u tome da trazimo makar baraz,a da nam umjesto toga mrtvi Kipar slozi 3 komada za 11minuta!!
Zbog svega ovoga i vrijedjanja inteligencije svih nas, koji dajemo godine zivota sekirajuci se,mogu samo napisati: Odlazi ubleho,odlazi je.bem ti sve ono kretensko!Dju.bre jedno bezobrazno,pohlepno i nadmeno.Neznalice,curanu,de.bilu!
ODLAZI pa po Francuskoj zapocinji i dovrsavaj svoje "projekte" .
Ali jokkk....Ti bi i dalje da ostanes,da nastavis projekat(kakav ba projekat
Zbog svega ovoga i vrijedjanja inteligencije svih nas, koji dajemo godine zivota sekirajuci se,mogu samo napisati: Odlazi ubleho,odlazi je.bem ti sve ono kretensko!Dju.bre jedno bezobrazno,pohlepno i nadmeno.Neznalice,curanu,de.bilu!
Mesa je bivis samo opusteno, nego da vidimo ko ga mjenja.
- Zeljeznicar -
Samo bih oduzeo ovo curane, ostalo sve stoji.NEZALAGANJE je napisao/la:Veliki sam Zeljovac.Cijenim te i postujem kao legendu mog kluba i medju prvima sam ovdje pisao o podrsci koju trebas imati kad si izabran za selektora.Medjutim,nacin na koji si odradio kvalifikacije, u kojima si iskazao svu raskos svog NEZNANJA,govori da si ti ovdje zalutao,sto bi rekao tvoj prethodnik.Nije ni to problem,pokusao si,dao sve od sebe,nije islo i mogli smo se svi rastati kao civilizovani ljudi.Ti sazoves presicu,zahvalis se svima na saradnji,iskazes zaljenje zbog plasmana,pokupis se i odes u svoju Francusku.Raja bi to nekako progutala.
Ali jokkk....Ti bi i dalje da ostanes,da nastavis projekat(kakav ba projekat![]()
) plus pljunes po svima nema kako smo nerealni.
Da,nerealni smo u tome da trazimo makar baraz,a da nam umjesto toga mrtvi Kipar slozi 3 komada za 11minuta!!
![]()
Zbog svega ovoga i vrijedjanja inteligencije svih nas, koji dajemo godine zivota sekirajuci se,mogu samo napisati: Odlazi ubleho,odlazi je.bem ti sve ono kretensko!Dju.bre jedno bezobrazno,pohlepno i nadmeno.Neznalice,curanu,de.bilu!ODLAZI pa po Francuskoj zapocinji i dovrsavaj svoje "projekte" .
Nakon Istresa, Grenobla, Afrike, mislio sam da ima neko iskustvo i da je zreo trener. Ispao je papak na kvadrat.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
čuj opravdanja, "ostali smo bez ključnih igrača, mujdže i lulića"
ostao bez mujdže, to je razlog što nismo na SP
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
pa jeli moguce sta izvaljuje ova moralna "0"? Da je Dzeko zabio gol protiv Kipra pri rezultatu 2-0 pobijedili bi. Nije tacno,vec bi bilo nerijeseno. A hocemo li za svaku utakmicu tako navesti sta bi bilo kad bi bilo? Da nije sviran penal protiv Francuske, ili da su ga Francuzi promasili,isli bi direktno. Da smo dali tri gola protiv Portugala,prosli bi baraz. Da smo Irskoj dali samo dva gola u gostima i tu bi baraz prosli....
Ma fakat je zalosno sta sve provaljuje,a da ne spominjemo kuknjavu na igrace koji su izostali. Eeeej,pa stvarno,da je Spaha igrao nebi,da je Mujdza igrao nebi,to znaci da smo i prosle kvale izgubili jer nije bilo Rahimica, ili ove zbog Misimovica itd.itd.
Covjece, podvuci crtu,pogledaj sta si uradio,napravi analizu i reci iskreno da nemas blage veze sa taktikom i postavkom.
Sad si opleo i po navijacima,kao mi krivi sto je igra bezidejna. Mi sanjari? Naravno da cemo biti kada vidimo kako druge mnogo slabije reprezentacije na papiru ne da se plasiraju,vec kako igraju. Pa jedna Gruzija je pruzila bolji otpor protiv Srbije nego mi u mecu sa Kiprom. To je bit svega.
Uzmi,izbij nanapucaj,pa u napadu sta bude. Kao i sad protiv Estonije,Edin prima ispucanu loptu i pruza Izetu. Mi protiv njih nismo imali ideje,smisljene akcije.
A kako se onda dicis da si uveo promjene i nove igrace,a zalis se na povrede? Znaci ni jedan novi (to se vidjelo u slucaju Simunovica) nebi dobio priliku da nam se nisu desile suspenzije i povrede. Def si najgori trener koji je ikad sjeo na to mjesto. Sto bi Pape rekao, ne cijenim te ni ko trenera a ni kao covjeka.
Odlazi!
Ma fakat je zalosno sta sve provaljuje,a da ne spominjemo kuknjavu na igrace koji su izostali. Eeeej,pa stvarno,da je Spaha igrao nebi,da je Mujdza igrao nebi,to znaci da smo i prosle kvale izgubili jer nije bilo Rahimica, ili ove zbog Misimovica itd.itd.
Covjece, podvuci crtu,pogledaj sta si uradio,napravi analizu i reci iskreno da nemas blage veze sa taktikom i postavkom.
Sad si opleo i po navijacima,kao mi krivi sto je igra bezidejna. Mi sanjari? Naravno da cemo biti kada vidimo kako druge mnogo slabije reprezentacije na papiru ne da se plasiraju,vec kako igraju. Pa jedna Gruzija je pruzila bolji otpor protiv Srbije nego mi u mecu sa Kiprom. To je bit svega.
Uzmi,izbij nanapucaj,pa u napadu sta bude. Kao i sad protiv Estonije,Edin prima ispucanu loptu i pruza Izetu. Mi protiv njih nismo imali ideje,smisljene akcije.
A kako se onda dicis da si uveo promjene i nove igrace,a zalis se na povrede? Znaci ni jedan novi (to se vidjelo u slucaju Simunovica) nebi dobio priliku da nam se nisu desile suspenzije i povrede. Def si najgori trener koji je ikad sjeo na to mjesto. Sto bi Pape rekao, ne cijenim te ni ko trenera a ni kao covjeka.
Odlazi!
Mesa zato su u repci Islanda sve creme de la creme igraci. Svi iz najaci klubova svijeta. Uz to i u laksoj su grupi bili od nas, sta ce, hrvatska, turska i ukrajina pored velesile Islanda. Mesa debilcino gdje ti je samopuzdanje, sto ponizujes igrace i drzavu? Mesa debilcino, jednostavno goni se u pm.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- LegendKiller
- Kontakt:
a kasnije u interviju se hvali kako je uspješno rekonstruisao ekipu. Žali za igračima od 30 i kusur godina, a hvali se kako je dao šansu mladima.rope11 je napisao/la:čuj opravdanja, "ostali smo bez ključnih igrača, mujdže i lulića"![]()
![]()
Ovakve izjave samo govore da je svjestan da je bivsi , inace ne bi smjeo on ovako izjaviti to sam 100% siguran , a i nije neki insan , nek ide!!!!!
-
džakailibu
- Kontakt:
svi smo zaboravili 100% sansu koju su kiprani imali pri rezultatu 3:2, mislim da smo mi imali itekako srece na toj utakmici lagano je tu moglo biti 4 komada!
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.