FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirvić ili će iskeširati Antea i dobrog sportskog direktora ili može komotno ići. Ovo nema smisla, džaba sve pare kad je ekipa nikad gora, ko god da je radio selekciju ovih igrača treba da leži u zatvoru. Trako je amater, boljih stopera ima u kantonalnoj ligi KS, kepec koji je pri tome i spor i loš sa loptom.
Nije sve u parama.
Nije sve u parama.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Al profesor najjači, fol stručnjak, u Južnoj Africi radio.. ono je trebalo odmah poslije kraja utakmice otjerati, na terenu.
Pokazao je svoje shvatanje fudbala, jadna su djeca koju on uči.
Igrači ništa neočekivano. Super su spremni. Narkoman i ekipa su odradili vrhunski posao.
Dovesti što prije trenera i ovo zaboraviti. Ako ne dođe neko provjeren (ala Kopić ili Šimundža), onda je sve ovo sa Mirvićem jedna velika ubleha - ni u ludilu se ne zamarati oko toga.
Sami ste sebi najpreči.
Pokazao je svoje shvatanje fudbala, jadna su djeca koju on uči.
Igrači ništa neočekivano. Super su spremni. Narkoman i ekipa su odradili vrhunski posao.
Dovesti što prije trenera i ovo zaboraviti. Ako ne dođe neko provjeren (ala Kopić ili Šimundža), onda je sve ovo sa Mirvićem jedna velika ubleha - ni u ludilu se ne zamarati oko toga.
Sami ste sebi najpreči.
The saddest thing in life is wasted talent.
Jednu stvar odmah shvatite, a to je da normalan i kvalitetan trener nece doci u ovakav klub, nisu pare u pitanju vec to da bi ozbiljan trener odmah zahtjevao cistku u ekipi,a to nije moguce jer se vec ulozilo dosta para i to onako na ho-ruk. Druga stvar ozbiljan trener nece prihvatiti uslov da Dal mora igrati da bi se lakse prodao.
Zato ne nadajte se plaho, mozda Husrefa ako dovede da se nesta malo popravi uveze neka pobjeda pa nam se time opet zamazu oci i tako do slijedeceg ‘remonta’.
Zato ne nadajte se plaho, mozda Husrefa ako dovede da se nesta malo popravi uveze neka pobjeda pa nam se time opet zamazu oci i tako do slijedeceg ‘remonta’.
-
- Kontakt:
Sad smo zabrinuli Vicu, da li da odobri odgodu utakmice ili ne?
Ne zna ni on sta bi vise odgovaralo Borcu.
Ne zna ni on sta bi vise odgovaralo Borcu.
Kakvi navijači, takav i klub !!
-
- Kontakt:
Vidis to je razlika ljudi koji prate ovaj tim dugo i oni koji prate 2 dana. Cim ste spominjali Beganovica ovdje i Durakovica kao igracine,ja sam rekao da je Musa svemirski brod za njih,Mulalic takodje. To valjda svako slijep vidi,raketa je za ove amatere,centarsut,brzina,dribling.Gomis99 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:24Ja samo da pitam druga naseg s tribime #Istina123 je l se i veceras stiglo do pobjede protiv neugodne Sloge navijanjem posto on misli da se u onoj pozorisnoj atmosferi od 20 hiljada ljudi ne moze niko pobijediti.
Kakav luzerski mentalitet se uvukao u klub ovo nisu istine, kakva selekcija igraca i to sa placenim obestecenjima. Bruka.
Beganovic klupa 100 milja eura, Serbecic tribine 150k eura, viveros tribine ko zna koliko repe, Penaranda tribine.
Mirva brat bas ne voli svoje pare. Bekovske su nam ocajne. Musa je za ove levate sve kad ih skupis bio igracina. Bar je znao probiti i ubaciti, kazu rupa nazad. Rupa ti je svakako samo sto sad nemas ni naprijed igre bekova. Musa halali nam. Zvijer si za ove levate.
Kyeremeh jedini pismen igrac.
Dal igrac manje, ono njegovo, dovoljno je da skauti vide prijem lopte njegov da odu na poluvremenu s tekme.
- ElCartel11
- Kontakt:
Ma meni vise nebitno postalo ovo i ko ce biti trener.
Ovaj Mirvic je toliki peh lik, da nama nema napretka sa njim.
Ovaj Mirvic je toliki peh lik, da nama nema napretka sa njim.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Dogan je ubleha koja će uništiti sve što valja ako išta i valja u Akademiji.
Fizička priprema je katastrofalna, pojela nas je ekipa Vlade Jagodića trenera koji je i sam sklon lošem radu na istoj.
Fizička priprema je katastrofalna, pojela nas je ekipa Vlade Jagodića trenera koji je i sam sklon lošem radu na istoj.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Ko ima mušku djecu nek ih gura u fudbal. Kad je Trako profesionalni fudbaler svako će uspjeti onda.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Ma ko i svaki ovaj domaći bek. Vidi se u stavu tijela, u osnovnim stvarima oko taktike rupe u znanju koje su nastale još od pjetlića i koje ne može ni Gvardiola popravit. Sve na isti kalup, 20 godina naša liga nije izbacila kvalitetnog i školovanog beka, problem sistema i edukacije. Mi smo ovdje zaostali i to se najviše na bekove odražava jer su bekovske pozicije u današnjem fudbalu najzahtjevnije. Evo vidiš i po reprezentaciji da ti bekove godinama igraju sve sama dijaspora koja je fudbal učila igrati po Austriji i Njemačkoj...napoleon72 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:17Sve potpisujem osim za Durakovica. Jbg, svi smo gledali Igman i tamo je razvaljivao. Nismo valjda svi coravi. Jedino se trebalo zapitat je li Sarajevo prevelik klub za njega, a trebali smo se zapitat cim je on vagao ponude i cekao inostranstvo. Poletio u glavi, vjerovatno nakon transfera i bolje plate umislio da je Ashley Cole. Al nije kasno da se dohaviza.
Ove pare koje su bačene za Penarandu bolje da su našli nekog Portugalca il Španca i na desnom i na lijevom beku što sam vidio da su Hrvati počeli praktikovati, al džaba ti pričaj... daj nam Mirviću još 5 krila, malo je ovih osam.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma smiješno, druže meni ne bi treb'o trener da ja shvatim da se moram boriti. Eto samo to tražim pa ako je loš dan izgubi jbg desi se ali ovo večeras je horor, još su nam stativu pogodili. Znači ovo sve protiv 10 puta slabije ekipe, nerealno majke mi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mi imamo dva normalna igrača ostalo go qrton yebem im umrle
- morsecode
- Kontakt:
Slazem se. Odbrana je kriticna. Ista stvar kao i prosle sezone. Prosle sezone smo prodali Mujakica, a Anicic se odmah povrijedio i prc. 46 golova smo mi primili u ligi. Kriticno. Trako,Sahinovic to nisu ozbiljni fudbaleri. Varesanovic gusi ovu ekipu.DRHAUSE je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:38Mirvić ili će iskeširati Antea i dobrog sportskog direktora ili može komotno ići. Ovo nema smisla, džaba sve pare kad je ekipa nikad gora, ko god da je radio selekciju ovih igrača treba da leži u zatvoru. Trako je amater, boljih stopera ima u kantonalnoj ligi KS, kepec koji je pri tome i spor i loš sa loptom.
Nije sve u parama.
"To je jednostavno SARAJEVO"
-
- Kontakt:
Ne zovu djaba Dogana “General poslije bitke “ 

-
- Kontakt:
Mi imamo odlicnu ekipu, kojoj treba vrhunski strucnjak koji zeli da radi i odradi dobar posao.
Kakvi navijači, takav i klub !!
Mirva sa rucka na rucak, treba dogovoriti trenera
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja da sam Ante, ne bi im potpisao dok mi na papiru ne obeća jednog stopera za dovesti. Pa Tito te yebo, jel moguće da je onaj debil toliko krila htio da ima u ekipi, a yebenog stopera nije doveo. Nevjerovatno.. 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- belosevic23
- Kontakt:
Ovog malog sto objavljuje za ovaj bh super sport sam vidio jednom na istoku..ja cu mu prvi hebat majku za ovo provociranje.. cuj kiksićforgempp je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:25Evo Bodi ispao si u novinama...bodi123 je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:12Neću se previše ni nervirati jer tek treba da dođe zapravo trener koji će nešto smišljati i uigravati. **** im pas mater u usta svima koji su večeras igrali i bili u stručnom štabu, toliko.
Dogana treba otjerati iz akademije pod hitno, večeras je pokazao šta zna odnosno ne zna i nek je bog na pomoći ovoj djeci koju on nešto uči... Kakav samo glupan moraš bit da od toliko ziheraških formacija koje su već igrali u svojoj jednoj jedinoj tekmi gdje samo trebaš ostavit sve isto ko što je bilo i ne usrati, ti staviš nekakvih 3-4-3 gdje se ljudi u putu sa sistemom sreli nisu. Moj Dogane, jbo te onaj ko ti dade te licence i ko te nazva profesorom.
Dalu Varešanoviću bez dileme treba uručit ispisnicu iz kluba, raskid ugovora, šta god to bilo, samo da ga ne gledam više, goni se sine u 3 **** materine i ti i tvoj retardirani babo koji je i kumovao svemu ovome što danas gledamo sa svojim haverima iz kafane.
Muharem Trako, sinko hvataj se škola, fakulteta, posla dok nije kasno i dok si mlad, jer se od ovog hljeba najest nećeš. Ovo je najgori štoper kojeg sam ja ikad u našem klubu gledao, a konkurencija nije mala. Nisam nikad većeg hadalja vidio, iq u minusu sunce ti poljubim, koliko samo grešaka kod postavljanja, kod čuvanja prekida, kod pasova i iznošenja lopte, majko moja mila. Škole se hvataj sine, ovo za tebe nije.
Duraković također, njega ko je skautiro i odlučio da ga treba dovest... nemam komentara. Talašika obična od koje je i Radović 3 puta bolji fudbaler. Zabije glavu u pijesak ko noj, ne zna ništa, otvorit pas kroz sredinu pa utrčat na dupli, centaršutevi do prvog igrača u bloku... jadno
Ostalo manje više sasvim ok koliko se moglo u datim okolnostima, Kyeremeh najbolji, Renan odradio dobar posao kao i Avramovski, Vrančić klasika...
Moliti boga samo da nas bog pogleda sa novim trenerom ma ko to bio, i da dobijemo lika koji će napraviti tim koji ne izgleda ko prosječna skupina individualaca sa termina, inače nam ne gine opet borba za Evropu i svako malo nova Sloga. Ekipa je toliko amaterski postavljena, selektirana, (ne)uigrana da se ne može riječima opisat.
Pohvala jedino za navijače i pogotovo Hz, dobar broj večeras, nije nas ni kiša ****.![]()
![]()
-
- Kontakt:
Avramovski odigrao top utakmicu zajedno sa Keremehom.MarkViduka je napisao/la: ↑30 jul 2023, 23:19Avramovski dokazao zasto ne igra.
Kakva prevara od igraca![]()
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, alacious, insimadop, nedimmmm1337, Pitaristok, Rule_hz i 71 gost.