FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

ljozeTM
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la ljozeTM » 15 nov 2012, 21:34

e ovo ja pricam vec je pocelo :lol: :lol: :lol: u inat takvima cemo pobijedit :mrgreen:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

CARSON

Post Postao/la CARSON » 15 nov 2012, 21:35

azizmpj je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!

Pobjeditel u Trebinju sada, Vi ste najlicemjerniji i najbjedniji klub na svijetu, zajedno sa upravom, igracima i navijacima! A Vas poraz bi konacno zacepio gubicu Fukarama iz Tuzle, u protivnom imali su pravo sve sto su pricali na Vas racun!!!
Jaci smo od Leotara,ne kontam sta je neobicno ako pobjedimo?

Zasto niste pobijedili prosle sezone kad je leotar bio losiji od vratnicke raje kad se skupi na terminu!!!???
Zato sto nam pobjeda nije trebala magarac

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 15 nov 2012, 21:35

azizmpj je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
azizmpj je napisao/la:skoro nikad ne dolazim na ovu temu, niti provociram niti se prepucajem, ali sada moram istaci jednu cinjenicu!

Pobjeditel u Trebinju sada, Vi ste najlicemjerniji i najbjedniji klub na svijetu, zajedno sa upravom, igracima i navijacima! A Vas poraz bi konacno zacepio gubicu Fukarama iz Tuzle, u protivnom imali su pravo sve sto su pricali na Vas racun!!!
Jaci smo od Leotara,ne kontam sta je neobicno ako pobjedimo?

Zasto niste pobijedili prosle sezone kad je leotar bio losiji od vratnicke raje kad se skupi na terminu!!!???
mozda nismo htjeli da pobjedimo !

cherchil
Kontakt:

Post Postao/la cherchil » 15 nov 2012, 21:39

uglavnom čitam al na ovom forumu je postalo in provocirati manijake i prljati ime Željezičara :(
Umjesto da ljudi vode računa o svojim amaterskim klubovima,oni se uglavnom bave lažima o najuglednijem i najprofesionalnijem fudbalskom klubu u zemlji...
Cristiano Ronaldo - "Volim kurve"

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 nov 2012, 21:40

:lol: :lol: :lol: :lol: e jesi nas nasekiro azize ne pitaj
DRUG NEBI TI PUNCA

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 15 nov 2012, 21:41

azizmpj je napisao/la:u pravu je ovaj gore, nisam treb'o ni dolazit u dolinu primitivizma i uvreda ....

kako god cinjenice ostaju: Pobjedite - Fukare u pravu a vi Jad, bijeda i Licemjerje!
Izgubite - Svaka vam cast, a Fukare su beze

Zbog uvreda i primitivizma dolaziti na temu vise necu, niti cu citati, stoga ne trudite se vise vrijedjati!

Dovidjenja i prijatno!
sada cemo pobjediti u Trebinju da bi vi umrli od muke :lol: :lol: :lol:
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 nov 2012, 21:45

Stvarno svašta čovjek može pročitat. Tebe pogodila promjena reisa? Šta li?

Čuj licemjeran si ako pobjediš? Nisam znao da bi trebao biti cilj da se izgubi?! Možda znaš bolje od nas ostalih? Kako je samo Bayern licemjeran ove godine, bože sačuvaj, ne mogu da vjerujem!? Naprosto sam u šoku!

Fakat smo napaćen narod, malo je reći!

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 15 nov 2012, 21:45

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koji pacenik, i liverpool je licemjeran, izgubili od wigana prosle sezone pa ove ih uzmu, stvarno nema smisla
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

ljozeTM
Kontakt:

Post Postao/la ljozeTM » 15 nov 2012, 21:47

i to lagano cemo da pobijedimo+odmaramo igrace i odradjujemo kartone :mrgreen:
....imo se jer mozemo, a vi pjenite :lol: :lol:
ZELJEZNICAR-19TM87-ZAVIDOVICI

mirsonii
Kontakt:

Post Postao/la mirsonii » 15 nov 2012, 22:19

Ma sažvakana su više priča mali plavi i Trebinje, i šta ako su ljudi pustili Leotar prošle sezone u zamjenu za bodove ove ? Ja ništa protiv ne bi imao da Sarajevo osigura titulu par kola unaprijed ove sezone i da sve pusti do kraja zauzvrat bodova slijedeće sezone. Najjača je ova da trebaju sad da izgube da bi se opravdali Fukarama ? Hej ba pa ja sam im ljuti neprijatelj ali ne vjerujem šta čitam. Što nije Sloboda prošle sezoen izborila Evropu a ne borila se za opstanak u zadnjem kolu.

Šta sad mi treba da sebe lažemo da mi ne bi isto uradili ? Ma dajte molim vas.

Zanimljiv meć će biti Zeljezničar - Siroki Brijeg, e tu će biti pravo nadmetanje i borba za bodove, koja bi puno značila i jednim i drugim, vidjećemo .. :D

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 15 nov 2012, 22:22

azizmpj je napisao/la:u pravu je ovaj gore, nisam treb'o ni dolazit u dolinu primitivizma i uvreda ....

kako god cinjenice ostaju: Pobjedite - Fukare u pravu a vi Jad, bijeda i Licemjerje!
Izgubite - Svaka vam cast, a Fukare su beze

Zbog uvreda i primitivizma dolaziti na temu vise necu, niti cu citati, stoga ne trudite se vise vrijedjati!

Dovidjenja i prijatno!
Dodjes, vrijedjas i onda ti je ovo "dolina primitivizma i uvreda". Lijepo, lijepo, moguce da negdje drugdje nisi navikao da te neko ismije na takve gluposti. Kada ste vi mogli pobjediti u Trebinju (imate dobru ekipu), sad bi mi trebali namjerno izgubiti (iako imamo isto dobru ekipu) da ne bi tebe uvrijedili ili Fukare, iako igracki imamo sansu da pobjedimo, kao sto ste vi pobjedili posteno? Fukare su izgubile status premijerligasa u Lukavici, a ne u Trebinju. Lijepo, lijepo, vidjao sam svakakve nacine podmetanja nogu Zeljeznicaru i jadnim, primitivnim pokusajima udaranja na cast, ali ovaj je najbjedniji od svih. Ali hajde, strah i proizvodi bijedu i jad, nista novo.
Sport je lijek za tijelo i duh.

old school
Kontakt:

Post Postao/la old school » 15 nov 2012, 22:40

e stvarno jos nista gluplje vidio i procitao :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: znaci ne smijemo pobijediti u trebinju da se ostali ne ljute,joj sve bi dao da pobjedimo znaci sve pa nek se prica i ona fukara iz fukarse tuzle nek prica svi nek pricaju :lol: :lol: :lol: :lol:
I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 15 nov 2012, 23:11

Hebiga ove sezone osim borbe za bodove imamo i motiv vise da pobjedimo Leotara,a to je da osvetimo Fukare :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 15 nov 2012, 23:49

Apelujem na strucni stab i igrace FK Zeljeznicar da obavezno izgube u Trebinju.
Mislim, hebes ti ta tri boda, ako ce Aziz nakon toga misliti da smo licemjeri.
Po meni je Amaru pametnije da zrtvuje ta tri boda za Azizovu naklonost, pa da onda Fukare budu beze, a da mi docekamo taj dan kad ce nam Aziz reci: "Svaka cast".

Amare i igraci - sad je sve na vama; ne sumnjam da cete postupiti mudro.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 16 nov 2012, 00:38

Joj Aziza šaldžije... Stvarno svašta svraća na forum.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 16 nov 2012, 02:27

Rekli su nam da ce nam dati tri boda ali ne neka jadna tri, nego ce nam pustiti i da gol razliku popravimo. Ocekuj nekih 15-20 golova Zelje u Trebinju.
J*bi ga, tako smo se dogovorili. :mrgreen:

Razmisljas li ti sta tipkas? Znaci, mi ne mozemo i ne smijemo biti bolji u Trebinju? :shock:

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 16 nov 2012, 08:08

ma dobicemo to kako god...
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 16 nov 2012, 08:54

Rekli su nam da ce nam dati tri boda ali ne neka jadna tri, nego ce nam pustiti i da gol razliku popravimo. Ocekuj nekih 15-20 golova Zelje u Trebinju.
J*bi ga, tako smo se dogovorili.
Da, kupit sve njihove golmane i onih šest stopera sa kojima će početi.Ima stvarno krasnih idiota, kao , govorio bi...?
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 16 nov 2012, 09:30

ZZtop10 je napisao/la:Sta je sa Emrahom Hasanhodzicem ? Je li jos uvijek kod nas ?
Emrah je posudjen visockoj Bosni...

Koji si ti intelektualac u PM :lol: :lol: :lol: :lol: hebe nam se i za tebe iskompleksiranog pitara i za fukare..
BUDI ŽELJO !!!

pinki
Kontakt:

Post Postao/la pinki » 16 nov 2012, 09:52

AZIZE IZDRŽI!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: TefalTava i 49 gostiju.