Al zasto je bas Zrinjski odabrao taj Bradaric? Iz ljubavi sigurno nije, nego zbog tog sto ga nitko nije zelio u takvom stanju..Da ga sad zdravlje posluzi imam max jos godinu kvalitetnog nogometa. Evo 4-5 mjeseci i dalje ne moze vise od pola sata..Cernica22 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 15:26Ma nemojte ljudi dragi zayebavati covjek im jednog Bradarica doveo. Pa sjetite se kolektivnog svrsavanja kad je TSS dosao u FKS, a ovi Bradarica. Yebem ga ja ko ne bi prije pola godine doveo jednog takvog igraca da je mogao. Meni je recimo cudno kod komsija da skoro nikako ne koriste takve igrace marketinski yebote. Sarajevo da ugrabi igraca njegovog renomea sa onakvim marketingom sigurno bi bum napravili ako nista minimalno s onim sto imaju druzenja s igracima po fanshopu i slicno. Mislim ovo je sa strane misljenje, nit znam nit me zanimaju njihovi talovi u klubu, ali samo kazem da je bilo ko imao priliku dovesti takvog igraca sigurno ne bi razmisljao.
Zvone..vratis ga u zivot kad ga niko nece, cekas ga da se oporavi, digne nos kad nije u prvih 11..a sam zna da mu tijelo ne moze duze od 45 minuta.
Balic...sta reci
Ma uglavnom kooomplet promasen prijelazni rok zbog necijih hirova. Stoga, jos je ovo sve i dobro ako se na zimu malo pameti dozovu