FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Da Lahm je kljucni igrac i pod svaku cijenu bi ga zadrzali, ali opet nije sve do nas, do njega je, isti slucaj sa Riberyem koji je isto tako kljucni igrac, nudzen mu je ugovor sto ne znaci da mora produziti i ostati, ali ipak je na kraju potpisao i ostao, nije sve do Bayerna nego do igraca.
Te gluposti sto pricas o Svajniju dokazujes svoje (ne)znanje.
Te gluposti sto pricas o Svajniju dokazujes svoje (ne)znanje.
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Stvarno je nevjerovatno kako neki ljudi povezuju stvari. Dolazak Wiela znaci odlazak Lahma, jer igraju na istoj poziciji?
Lahm inace ne moze nikako igrati na lijevoj strani, nikad nije igrao.
Uglavnom, svaka cast za autora teksta.

Uglavnom, svaka cast za autora teksta.

KojiTreba uzeti pare za njega, a za te pare se može dovesti i bolji igrač.

Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.
Iz Fiorentine su javili da Frey nije na prodaju... Biće ovo zanimljivo ljetoomerbavarac je napisao/la:Ostvarenje mojih zelja bi bio prelazak Freya u Bavarsku.OTNYS_YNWA je napisao/la:Vidim ljubičasti golmanski dres, da nije Frey zahtjevao prije prelaska u Bayern?
Za Lahma se ne sekiram. Taj ce ostati u Bayernu, to sa sigurnoscu smijet tvrditi. Bayernu novac ne treba, istog ima u dovoljnoj kolicini tako da od prodaje nece biti nista.

Sent from my Philips Smart TV.
Samo ja govorim za njegove izjave. Poslije finala kupa kaže:Kada gubimo na Allianz areni nas izviždaju navijači, to se u Engleskoj nikad ne dešava. Sad poslije SP kaže:Nisam vječit sa Bayernom. Sve me to malo podsjeća na Ballaca kada je govorio da je samo on u centru pažnje u Bayenu, i na kraju kad nije htio produžiti ode džaba, a mogli za njega u ono vrijeme uzeti 50 mil.A za igrače koji bi ga mogli naslijediti, ima njih par koji se mogu kupiti za te pare, samo je pitanje bi li oni htjeli preći u slabiju ligu.
Pa ni Ribery kada se mislilo da je već otišao, nije davao ovakve izjave kao on, a mali Muller kaže da mu nije problem produžiti sa Bayernom ni na 10 godina. To je pravi primjer kako se ponaša kada se klub i grad voli više od svega.
A Schweinsteiger i nije neka klasa kako se misli za njega.Amar Osim je dao najbolju definiciju za njega:Može sve(i u napada i u odbrani), a ustvari ne može ništa.
Pa ni Ribery kada se mislilo da je već otišao, nije davao ovakve izjave kao on, a mali Muller kaže da mu nije problem produžiti sa Bayernom ni na 10 godina. To je pravi primjer kako se ponaša kada se klub i grad voli više od svega.
A Schweinsteiger i nije neka klasa kako se misli za njega.Amar Osim je dao najbolju definiciju za njega:Može sve(i u napada i u odbrani), a ustvari ne može ništa.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Uh Klare, teske rijeci izgovaras.
Schweini je produkt Bayernove skole, i ako je Bayern nekome nesto dao, to je dao upravo Schweinsteigeru. U Bayernu se afirmisao, postao glavna uzdanica kako ekipe tako i reprezentacije, dok je za Ballacka druga prica. Dosao je kao zvijezda u Bayern, kao igrac koji je odigrao nekoliko odlicnih sezona u Bundeski u dresu L'kusena. Porediti se ne mogu nikako, a razlog je u prethodnim recenicama.
PS: Trenutno je jedan od najboljih igraca na Svijetu na svojoj poziciji, i sama prodaja bi bila ravna katastrofi.
Schweini je produkt Bayernove skole, i ako je Bayern nekome nesto dao, to je dao upravo Schweinsteigeru. U Bayernu se afirmisao, postao glavna uzdanica kako ekipe tako i reprezentacije, dok je za Ballacka druga prica. Dosao je kao zvijezda u Bayern, kao igrac koji je odigrao nekoliko odlicnih sezona u Bundeski u dresu L'kusena. Porediti se ne mogu nikako, a razlog je u prethodnim recenicama.

PS: Trenutno je jedan od najboljih igraca na Svijetu na svojoj poziciji, i sama prodaja bi bila ravna katastrofi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ja ga sad ne bih mijenjao ni za jednog igraca koji igra na njegovoj poziciji.
Moras priznati da su ovi ljudi malo
veci strucnjaci od Amara Osima.
A Amar je neka trenerska klasa? Jos je on zelen u svom poslu. Zna se koliko Gaal cijeni Schweinija, zatim Hitzfeld koji je nedavno izjavio da je Bastian igrac svjetke klase. Poznato je i da je Mourinhova zelja broj jedan upravo veznjak Bayerna.A Schweinsteiger i nije neka klasa kako se misli za njega.Amar Osim je dao najbolju definiciju za njega:Može sve(i u napada i u odbrani), a ustvari ne može ništa.
Moras priznati da su ovi ljudi malo

Opet vas Klare handri.
Neki su već lijepo objasnili da se ne može porediti igrač kao što je Ballack sa bayernovom djecom. Ne kažem ja da Basti jednog dana neće napustiti Munchen (mada sumnjam u skorije vrijeme), ali konačno smo dočekali da od vječitog talenta izrasta vrhunski igrač. Sasvim je normalno da ga sad ne trebaju prodavati, jer to nije bayernova politika. Isto važi i za Lahma, njegov odlazak bi značio samoubistvo upravi Bayerna.
Ako bi došao čokoladni Holandez, Bayo je spreman da smanji trošak u vidu nekakve kompenzacije. Naime, sprema se otpusna lista ovog malo čađavijeg Lale, Brafheida.
Tako bi ostali na istom što se tiče broja holandskih igrača u našim redovima.

Ako bi došao čokoladni Holandez, Bayo je spreman da smanji trošak u vidu nekakve kompenzacije. Naime, sprema se otpusna lista ovog malo čađavijeg Lale, Brafheida.

Tako bi ostali na istom što se tiče broja holandskih igrača u našim redovima.

Vom Jäger zum Gejagten
Šteta, a Braafheid nam je dobar igrač. Onako snažan, brz, u odbrani dobro zatvara, a dobio je i priliku i to u finalu na SP. Neka njega ostave, sprema li se ta otpusna lista za Ottla.
Xavi , Iniesta, Essien, Lampard, Ballack , Fletcher, de Rossi...
Moramo priznati da je Schweinsteiger klasu ispod ovih nabrojanih, mada je napredak evidentan kod njega. Da, da Fletcher sigurno je bolji, iako mrzim Manchester ove sezone utakmice nije propustio kod Fergusona

Moramo priznati da je Schweinsteiger klasu ispod ovih nabrojanih, mada je napredak evidentan kod njega. Da, da Fletcher sigurno je bolji, iako mrzim Manchester ove sezone utakmice nije propustio kod Fergusona

mora da se salis za njihKlare je napisao/la:Šteta, a Braafheid nam je dobar igrač. Onako snažan, brz, u odbrani dobro zatvara, a dobio je i priliku i to u finalu na SP. Neka njega ostave, sprema li se ta otpusna lista za Ottla.
Moramo priznati da je Schweinsteiger klasu ispod ovih nabrojanih, mada je napredak evidentan kod njega. Da, da Fletcher sigurno je bolji, iako mrzim Manchester ove sezone utakmice nije propustio kod Fergusona![]()
![]()

Essien je trenutno za klasu slabiji od Svinje jer je u qrcu, ne moze sastavit 2 utakmice
iniesta i lampard ne igraju istu poziciju kao Svajni, a od lamparda nije ni sekunde slabiji, cak je po meni korisniji
Xavi je bolji, to si pogodio

Dok nam je predsjednik bio bravar,sva su nam vrata bila otvorena!
Bayern & Željo & Hajduk
Nasa najveca mana je sto smo muslimani!
Bayern & Željo & Hajduk
- JetSet_Hantraga
- Kontakt:
Ti kazes da bi se prodajom Schweinija mogao uzeti bolji igrac. Ja tebe pitam koji, a ti meni spominjes Xavija, Iniestu, Essiena...Klare je napisao/la:Šteta, a Braafheid nam je dobar igrač. Onako snažan, brz, u odbrani dobro zatvara, a dobio je i priliku i to u finalu na SP. Neka njega ostave, sprema li se ta otpusna lista za Ottla.
Moramo priznati da je Schweinsteiger klasu ispod ovih nabrojanih, mada je napredak evidentan kod njega. Da, da Fletcher sigurno je bolji, iako mrzim Manchester ove sezone utakmice nije propustio kod Fergusona![]()
![]()
Zar stvarno mislis da je moguce dovesti nekog od njih??
Fletcher???

Kada sam ugledao ime tog Fergijevog polovnjaka na tvom spisku, shvatio sam da ova rasprava nema svrhe, te da ona nije vrijedna zamaranja mojih prstiju, kao ni koristenja mojih mozdanih vijuga, u bilo koliko intenzitetu.
Sorry, ali sve vise sam siguran da je Secer bio u pravu kad te zvao KARE...

- majestic24
- Kontakt:
Vi mislite da Ribery voli Bayern i slicno zato sto je potpisao novi ugovor??? Pa potpisao je zato sto ga niko ne zeli vise. Prosle sezone nije odigrao 5 utakmica da je valjalo. OK,bio je ozljedjen,al ono sto je uradio prije 2 godine tesko da ce vise ponoviti. Poceo se kurciti po terenu, van njega vodi buran zivot...sve mi to mirise kao i s ronaldinhovom karijerom.
Vi ste previse sigurni u Lahmov ostanak. Bundesliga jest dobro organizirana,al ona ne predstavlja nikakav izazov. 99% je Bayern novi -stari prvak. Svako 20 godina neki klub slucajno naleti i uzme im titulu. Kako se ono kaze "i corava koka nekad zrno ubode". Koliko god Bayern moze ponuditi Lahmu novca,United moze duplo vise.
Vi ste previse sigurni u Lahmov ostanak. Bundesliga jest dobro organizirana,al ona ne predstavlja nikakav izazov. 99% je Bayern novi -stari prvak. Svako 20 godina neki klub slucajno naleti i uzme im titulu. Kako se ono kaze "i corava koka nekad zrno ubode". Koliko god Bayern moze ponuditi Lahmu novca,United moze duplo vise.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- Omerbavarac
- Kontakt:
Jesi li siguran?majestic24 je napisao/la:Vi mislite da Ribery voli Bayern i slicno zato sto je potpisao novi ugovor??? Pa potpisao je zato sto ga niko ne zeli vise. Prosle sezone nije odigrao 5 utakmica da je valjalo. OK,bio je ozljedjen,al ono sto je uradio prije 2 godine tesko da ce vise ponoviti. Poceo se kurciti po terenu, van njega vodi buran zivot...sve mi to mirise kao i s ronaldinhovom karijerom.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- majestic24
- Kontakt:
Da,siguran sam,jer mnogi neznaju u cemu se u stvari radi kad je u pitanju Unitedov grb. Da je takva "Recesija" u pitanju,mislis da bi Owen zaradjivao 4 mill godisnje u Unitedu i sl.
Ovdje je sve do Lahma. Ovaj desni bek je problem Uniteda vec zadnjih 3-4 sezone. A Lahm bi dosao tu odlicno.
Ovdje je sve do Lahma. Ovaj desni bek je problem Uniteda vec zadnjih 3-4 sezone. A Lahm bi dosao tu odlicno.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
Ako prodaju Lahma i Bastijana ne navijam više za Bajern a navijač
sam od malih nogu od 1982 g,što se tiče van der vila nama svakako treba
bek i stoper i to se mora kupiti,sa postojećim cjelokupnim kadrom
i ove godine možemo gledati Bajern u dobrim izdanjima....
sam od malih nogu od 1982 g,što se tiče van der vila nama svakako treba
bek i stoper i to se mora kupiti,sa postojećim cjelokupnim kadrom
i ove godine možemo gledati Bajern u dobrim izdanjima....
I još nešto uprava Bajerna sve može,zadržati svakog igrača ako hoće
zato što je to sistem nije to Italija ili Španija gdje se samo trguje
što se tiče ove dvojice oni su Bajernove legende i nigdje im nemože biti
bolje nego u Bajernu....valjda i oni tako razmišljaju
zato što je to sistem nije to Italija ili Španija gdje se samo trguje
što se tiče ove dvojice oni su Bajernove legende i nigdje im nemože biti
bolje nego u Bajernu....valjda i oni tako razmišljaju
- Omerbavarac
- Kontakt:
Niko nije rekao da United nema para, a po tvom razmisljanju navodis na to da isti ima vise od Bayerna, u sto te uvjeravam da nisi upravu. Nadam se da si procitao na temi Bundesliga jednu lijepu pricicu, jedan od moderatora je postavio. Ista govori o tome koliko koja ko dugova ima, koliki je porez, pa stoga ne vidim da bi neko zelio iz Raja u Pakao?majestic24 je napisao/la:Da,siguran sam,jer mnogi neznaju u cemu se u stvari radi kad je u pitanju Unitedov grb. Da je takva "Recesija" u pitanju,mislis da bi Owen zaradjivao 4 mill godisnje u Unitedu i sl.
- majestic24
- Kontakt:
Nije to poenta da se zadrzi igrac na silu. Ti bi prestao navijati za Bayern ako odu Schweini i Lahm. Pa nisu njih dvojica veca od kluba. Ja navijam za United,al nikad ne bih rekao "prestat cu navijati ako ode Rooney". Niko nije nezamjenljiv.
Ja sam rekao sta je problem s Bundesligom,a to je sto je ta liga dosadna. Prvak se u 90% zna mjesec dana prije pocetka nove sezone.
Ja sam rekao sta je problem s Bundesligom,a to je sto je ta liga dosadna. Prvak se u 90% zna mjesec dana prije pocetka nove sezone.
- Omerbavarac
- Kontakt:
majestic24 je napisao/la:Nije to poenta da se zadrzi igrac na silu. Ti bi prestao navijati za Bayern ako odu Schweini i Lahm. Pa nisu njih dvojica veca od kluba. Ja navijam za United,al nikad ne bih rekao "prestat cu navijati ako ode Rooney". Niko nije nezamjenljiv.

E jbg care, nemoj molim te.
covjek se jucer ozenio, tamo je izgradio dom za zenom i nemojte bit smijesni ako mislite da ce on igdje otici.On i sa bayernom ima velikih sansi u europi tako da ne vidim uopste razlog njegovog odlaska. i jedno pitanje za majestica:ukoliko bayo ponudi 50 milki za ostanak, tar stvarno mislis da mu manutd moze dat 100 milki?
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk
ev ja ti mjesec dana prije pocetka prvenstva kazem da ce prvak engleske bit manutd, chelsea il arsenal ( njih stavio jer mozda mogu iznenadit, al ne vjerujem u njih i onu djecu)majestic24 je napisao/la:Nije to poenta da se zadrzi igrac na silu. Ti bi prestao navijati za Bayern ako odu Schweini i Lahm. Pa nisu njih dvojica veca od kluba. Ja navijam za United,al nikad ne bih rekao "prestat cu navijati ako ode Rooney". Niko nije nezamjenljiv.
Bayern & Željo & Hajduk
Bayern & Željo & Hajduk