FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 194

morsecode
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la morsecode » 31 jul 2023, 08:38

Ma prezivjeli smo Cesare i Emersone i pojacanja iz Mijanmara, i ovo cemo laganini. :lol:

Listam neke druge teme, drago mi je vidjeti koliko imamo dusmana, a pogotovo u komsiluku.
"To je jednostavno SARAJEVO"

Napapijri
Kontakt:

Post Postao/la Napapijri » 31 jul 2023, 08:41

Raja, bez ikakve zelje da se izaziva “rat” ili slicno, ali zaista ovakve igrace moze voditi samo neko tipa Musemic (ne nuzno on, ali taj tip trenera). Simundza je previse fin za ove idiote na terenu i bojim se da bi potrosili odlicnog strucnjaka zbog stanja unutar kluba. Najbolja opcija za povratak na pobjednicke staze je ugovor od godinu dana Musemicu, a potom dogovoriti dolazak Simundze ili nekog slicnog, ako je to moguce.

Nasi fudbaleri su glupi ljudi (slozili se ili ne, to je cinjenica, uz par izuzetaka) i sa takvima se moze samo na ho - ruk sistem. Je.bi mu majku dok ne utupi u glavu da te mora slusati i provoditi ono sto mu ti objasnis!
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.

Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 31 jul 2023, 08:42

donDondon je napisao/la:
31 jul 2023, 08:34
HeraklitMracni je napisao/la:
31 jul 2023, 01:06
Kaze Dogan samo ga omladinska skola zanima , frajer voli tiho radit polako pare uzimat , ovako bi odmah skontali da je ubleha koja zna pricat
ahhaa stoposto,i tamo se muci sa ostalim ekipama koje sklapaju igrace lokalce,a on kao samo me akademija zanima
Jedina gora stvar od situacije sa prvim timom je cinjenica da sa Doganom mozemo zaboraviti sve generacije dok god je on u Akademiji. Uzas.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 jul 2023, 08:42

od Benke,bolji napadac od ovog oliveire nije zaigrao,sta bi bilo da konstantno napadamo.
on je zalutao u ovu ligu
ostali rinaka na nivou igraca sloge,posusja,goska,leotara
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 31 jul 2023, 08:45

JerryLouis je napisao/la:
31 jul 2023, 00:34
Najgore od svega je to sto mi polahko ali sigurno postajemo neka sredina ove nase lige. Rezultati u Evropi to dokazuju. Vidim da je se to uvuklo i u podsvijest dobrom dijelu navijaca. Unazad dvije do tri godine ovakvi porazi kao protiv Sloge Leotara itkd. na Kosevu postaju normala. Da su se ovakve stvari i porazi desavali prije 10tak godina, sigurno je da bi sutra vec letile glave. Ovako je nazalost bilo potrebno pola godine protesta najglasnijih navijaca da bi se ukazalo na neke stvari. Ne znam, ne mozes nikako biti pametan.
to ti je doslo sa nom recenicom evropa nam cilj,da se kao ne bi pritisak stvarao titulom ne daj Boze.
onda namjestis protiv zrinje tekmu da bi namjestio igmanu opstanak i slavis izlazak u evropu sa 4pozicije.
znaci vec hoce da slavis i 4poziciju kao komsije sto su treci zavrsili
a zrinja bjezi 60 bodova i nama i njima
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 31 jul 2023, 08:46

Sinoc vruce glave sam rekao da je ovo pravo lose. Sad kad se malo glava ohladila mogu reci da je ovo katastrofa, ni igre ni zalaganja ni pojedinca koji ce donijeti prevagu. Mame vam j... za ovu moju ne prespavanu noc. Jedva da sam oko ubio od nekakvog jada, na sta su nas doveli !!!!!
U novi boj ...

Unknown14
Kontakt:

Post Postao/la Unknown14 » 31 jul 2023, 08:46

Napapijri je napisao/la:
31 jul 2023, 08:41
Raja, bez ikakve zelje da se izaziva “rat” ili slicno, ali zaista ovakve igrace moze voditi samo neko tipa Musemic (ne nuzno on, ali taj tip trenera). Simundza je previse fin za ove idiote na terenu i bojim se da bi potrosili odlicnog strucnjaka zbog stanja unutar kluba. Najbolja opcija za povratak na pobjednicke staze je ugovor od godinu dana Musemicu, a potom dogovoriti dolazak Simundze ili nekog slicnog, ako je to moguce.

Nasi fudbaleri su glupi ljudi (slozili se ili ne, to je cinjenica, uz par izuzetaka) i sa takvima se moze samo na ho - ruk sistem. Je.bi mu majku dok ne utupi u glavu da te mora slusati i provoditi ono sto mu ti objasnis!
Misliš da će se za godinu dana promijenit balkanski mentalitet? Svakako su smanjili sa 5 na 3 stranca a sljedeće sezone Bog zna možda 1 ili 2. A nama ostaje balkanska stoka koju mislim jedino Husref može vodit i ostvarit neki rezultat na duže staze. E ne znam kakav je Ante i može li se borit sa ovim manekenima.

Da na kažem da Ismir ima potpuno pogrešan pristup bacajući pare tj. Tanove pare misleći da to garantuje uspjeh.

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 31 jul 2023, 08:50

https://sportsport.ba/fudbal/adalberto- ... iga/455573
Sad kazu zbog broja stranaca nisu igrali.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 31 jul 2023, 08:50

Nevjerovatno kakvu šansu za pravi povratak navijača imaš. Protiv Sloge po pljusku ti dođe 9500 ljudi razbije te IGROM selo pored Doboja (ne omalovažavajući selo). Činjenica je da se nas već tri godine ne boji niko ni na Koševu, na svojim terenima da i ne govorimo.

Ljudi na Koševu koliko su spustili kriterije, više nije uslov ni pobjeda već igra i zalaganje igrača koji imaju 10x veće plate od svakog navijača koji rintači 10h dnevno da izdvoji 15-20 KM da njega gleda kako ne može da podigne loptu priliko ubačaja, da ne govorimo o igri 1 na 1 i sličnim kompleksnijim elementima igre.

Nevjerovatno na šta se klub srozao. Daj Bože da nas Ante, Jakirović i Kloop u jednom čovjeku mogu sastaviti i popraviti.

Milion KM dati onom ko dešifruje probleme, posloži klub i izbavi nas iz izmeta u kojem se trenutno nalazimo.

Ja definitivno više nemam zdravlja i energije gledati ovu patnju.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 31 jul 2023, 08:51

donDondon je napisao/la:
31 jul 2023, 08:42
od Benke,bolji napadac od ovog oliveire nije zaigrao,sta bi bilo da konstantno napadamo.
on je zalutao u ovu ligu
ostali rinaka na nivou igraca sloge,posusja,goska,leotara
Odličan igrač kojem nema ko da distribuira lopte, posebno se to vidjelo sinoc i protiv Torpeda.Doduše, možda bi mu Avramovski podvalio još koju loptu da je igrao na svojoj poziciji.

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 31 jul 2023, 09:01

Zeko87 je napisao/la:
31 jul 2023, 08:50
Nevjerovatno kakvu šansu za pravi povratak navijača imaš. Protiv Sloge po pljusku ti dođe 9500 ljudi razbije te IGROM selo pored Doboja (ne omalovažavajući selo). Činjenica je da se nas već tri godine ne boji niko ni na Koševu, na svojim terenima da i ne govorimo.

Ljudi na Koševu koliko su spustili kriterije, više nije uslov ni pobjeda već igra i zalaganje igrača koji imaju 10x veće plate od svakog navijača koji rintači 10h dnevno da izdvoji 15-20 KM da njega gleda kako ne može da podigne loptu priliko ubačaja, da ne govorimo o igri 1 na 1 i sličnim kompleksnijim elementima igre.

Nevjerovatno na šta se klub srozao. Daj Bože da nas Ante, Jakirović i Kloop u jednom čovjeku mogu sastaviti i popraviti.

Milion KM dati onom ko dešifruje probleme, posloži klub i izbavi nas iz izmeta u kojem se trenutno nalazimo.

Ja definitivno više nemam zdravlja i energije gledati ovu patnju.
Pošto nemaš više zdravlja i energije da gledaš patnju hajd i ovdje nas poštedi trovanja. Hvala!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 31 jul 2023, 09:08

Deen je napisao/la:
31 jul 2023, 01:03
GalileoGalilei je napisao/la:
31 jul 2023, 00:57
Koje to ostale stvari? Navode se neke budalaštine tipa ne trče, ne bore se, qurcobolja, slaba fizička sprema (ne znam opet kako to raja procijeni), plaćenici itd. Ne boli njih briga, nego na terenu nemaš jasnu ideju, automatski te protivnik poklopi, pa to u očima mnogih djeluje da se ne trude, da ne trče i da im je svejedno. Nije im svejedno, siguran sam u to, jer sam vidio na njima da nije. Nemaju ljudi trenera i tu sva priča počinje i završava. Nismo imali trenera ni kad je Mirza bio, sve je ovo bilo preslikano, sve je bilo oslanjanje na individualce.

Šta smo potrošili trenera, koliko od njih je bilo onih pravih? Feđa mnogo upitnika svakako ima, dobar za hajc, taktika tu i tamo. Vasoski kao da nije ni bio. Varešanović za mene nije trener. Husref prežvakana priča odavno, dobar samo za jednu sezonu. Ješić kasapin obični, o Uščupliću i Hurtiću je suvišno diskutovati. Jedini su mi Marinović i Sablić koji su ličili na nešto, pogotovo mi je žao drugog koji je morao dobiti više vremena.
Kad smo to doveli nekog tipa Šimundže, uložili dosta u njega i dali čovjeku vrijeme da postavi projekat, skroji ekipu po svom i stali uz njega i nakon par kikseva? Nikad, zato ih i mijenjamo često. Bacamo bogovske pare za naše uslove na igrače, a treneri talašike, umjesto da bude obrnuto.

Evo ja garantujem da dovedeš Šimundžu (ako Bog da bude on), da mu se da ugovor na 3-4 godine, da odmah čvrsto stojiš iza njega i nakon kikseva i kriznih perioda, da igračima daš do znanja da će letiti ako pokušaju minirati trenera, da mi sve to podržimo, da bi bilo rezultata. Mi očekujemo da će doći Dogan i da će za pet dana preokrenuti situaciju i da ćemo rasturiti. To tako ne ide, niti će kad ići.
Znaci treba ti dobar extra trener poput ante ili husref ili bilo ko drugi, da bi pobjedio torpedo i slogu kod kuce na svom terenu? Ma daj molim te, igraci imaju dobre redovne plate, sve imaju uslove i ti se mucis protiv torpedo i sloga sa jagodicem koji najveci neznalica u ovom forumu kako kazu, ima i do igraca nesto, viveros i pena skupi i dobijaju dobre plate a ne igraju, tamo ljudi uzivaju i boli ih **** sto ne igraju kad im fino i dobro, dobijes pare bez truda, svaka cast mirvic majstore, kao sto sam reko dublji je problem od trenera
Treba cak i da smo u kantonalnoj ligi neka organizovana ekipa koja zna sta radi bi nas rasula ko rizu… igraci su prepusteni sami sebi a ni oni ne igraju toliko dugo znaju niti se poznaju pa da oni sami od sebe zavrse utakmicu
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Babayaro
Kontakt:

Post Postao/la Babayaro » 31 jul 2023, 09:08

MaroonBjelave je napisao/la:
31 jul 2023, 08:17
ŠTA_JE je napisao/la:
31 jul 2023, 08:07
I onaj mi Karabeg naumpade pa djubre jedno prošao si svijeta i svijeta sa Sarajvom i sve ti još plaćeno nisi u stanju pregledati Aničića i reći:"Ovaj čovjek nije više za profesionalni fudbal!" Čemu služi on i sve one poliklinike koje masno plačamo?!
A igrači zreli su za jednu financijsku kaznu ili neki uslov za broj bodova u narednih 7-8 kola jer očito im je usljed blagostanja kurcobolja udarila rano u glavu.
Mislim da sam to već jednom pisao, kad je Aničić trebao potpisati za nas, na drugoj temi se pisalo da u Zrinjskom nije prošao ljekarski pregled.
Palo mi je ovo na pamet milion puta. Kod nas niko nikad nije vracen sa ljekarskog, uvijek sve uredno.
Ako imas puls mozes i potpisati ugovor.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.

badboy
Kontakt:

Post Postao/la badboy » 31 jul 2023, 09:09

Sanchez87hz je napisao/la:
Kakav supacki i tendenciozan text, pa da ne povjerujes. Promjena pravila bar za ovu utakmicu nikakve veze nema s tim sto ova dvojica nisu igrala. Ljudi nisu registrovani a najvjerovatnije nisu ni spremni dovoljno.
Utakmica je sinoc izgubljena u startu s formacijom i izmisljanjem tople vode gosp. Dogana. Covjek je hladno promijenio sve sto se treniralo i uigravalo na pripremama. Zato i jesmo izgledali onako bezglavo i jadno. Cuj dobili nas jer su visiciji. Bravo majstore! To bi i Beciragic Adis dobro odvagao prije nego bi nasao razlog poraza u tome.
Kao sto su mnogi rekli, treba postavit trenera i dati mu podrsku da ovo poslozi kako treba. Roster je sasvim dovoljno sirok i kvalitetan za najvece domete u nasoj ligi, pitanje je samo koliko vremena ce trebat da se poslozi i uigra. I da, u neku ruku nije ni lose sto smo izgubili. Da smo dobili jos bi se razvlacili oko trenera a mozda bi Dogan i ostao do polusezone (ne bi me iznenadilo). Ako to nije bilo do sad, onda je od danas alarm 100% upaljen!! Bit ce ovo dobro na kraju…

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 31 jul 2023, 09:10

Shategabri je napisao/la:
31 jul 2023, 07:54
Ušao si u sezonu bez trenera, igrači kao da su bili na roštilju cijelo ljeto, svaki prekid je prilika za protivnika, nema se tu šta puno pričati.
Čekaj ti Mirviću i mudruj, neće nas niko čekati.

HZ se vratile i nekakav privatni rat i dalje vode, mislim pozivaš hajmo cijeli stadion, a dvije glavne parole ti usmjerene protiv ostalih navijača.
Ako ćemo mak na konac, i njima je ulaz besplatan kad se zbroji ono što daju za karte i ono što se plati kazne za pirotehniku. Bezveze salty i vođenje nekakvih privatnih ratova, valjda ste se vratili da navijate za FKS ili niste?!

Uglavnom, ono što je Dogan izveo ništa ni sa čim. Sloga zasluženo dobila, sezonu smo baš otvorili svaka nam čast.
Nezz sta se cudis ovdje jebu mrtve raji sto idu na tekme mrze ih vise nego manijake.
Po meni sramota da nisu uputili nista Mirzi i Ajli al opet nisu ih oni otjerali nego losi rezultati.
Imamo 100 tema na kojih se mogla sinoc parola dici al eto...
Krive ljudi istok i zapad a niko pricao nije sa tim ljudima nije ih pitao ni za misljenje .

Da me neko ne shvati pogresno drago mi je da je konacno ta farsa od bojkota gotova. Sjever je dusa Sarajeva !
Sinoc je izgledao fantasticno al nazalost vec slj tekmu broj najmanje upola.

Problem je sto je nastao raskol na sjeveru prije 10-12ak god izmedju nekih 4..5 grupa i sad se taj isti problem prenosi izmedju tribina. Takmicile se podgrupe i ratovale izmedju sebe.Neki navijali i sa zapada sjecam se dobro.
Nikako da se potrudi neko da postignemo neko jedinstvo samo se kopaju jos veci rovovi izmedju.
Sad za ove sto ce reci " sto niste stali uz nas za bojkot da postignemo jedinstvo" cu reci 90% navijaca NIJE BILO ZA BOJKOT i 70% onih istih ljudi sinoc na sjeveru je redovno bilo na tekmama.

Konstantno neko izdvajanje i lupanje u prsa ko je veci navijac.
:puke: :puke: :puke: :puke:
Sinoc fina brojka umjesto da se kreira neka sinergija da smo blizi da smo skupa niko ne radi na tome.

Ja bi skratio istok za trecinu i zbio navijace skroz do sjevera zapad ostavio onakav kakav jeste do pola ili mozda jos jedan red manje od vip loze.
Da se malo zbiju redovi i da to lici na nesto ne onako razbacani svuda nas a na qrac nalik.
Ima toliko stvari na kojima se moze radit a ne nakon one tragedije od igre sinoc **** ljude koji su isto ko i vi po kisi dosli podrzat Sarajevo!
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 31 jul 2023, 09:14

Žalosno je sinoć bilo gledati našu "igru". Ko god se bar malo razumije u fudbal i isti je igrao, znao je već na poluvremenu da mi nećemo pobjediti. Žalosno je na šta smo spali, da nam Vlado Jagodić drži lekciju fudbala na Koševu, sa 10x jeftinijim timom. Haj što smo pokisli, ni prvi ni zadnji put, najveći problem je mentalitet, onaj pobjednički nemamo već godinama. Pored toga nemaš sportskog radnika u klubu da valja, da nešto zna o fudbalu. Kaže Dogan natrpao sredinu terena sa 4 igrača da napravi razliku. Šta je zamislio to samo on zna, jer ga igrači nisu ništa shvatili pa smo izgledali kao raštimovano kolo. Svako svoju politiku vodu, na svaki loš pas se prigovara. Projekat kluba igrač manje cijelu utakmicu, ostaje svih 90 minuta, guraš Francisa na WB, gubiš ga i u odbrani i u napadu jer lik to ne zna igrati, Renan totalno odsječen i pored Avramovskog, Dala i Buljubašića (kasnije Mustafića) mora se vraćati u sredinu da uzme loptu i krene prema golu jer se ovi nabrojani kriju po terenu. Izbaciš jednog krilnog, ubaciš drugog (Guli) koji je nepravedno zapostavljen. Na sve to uvodi letargičnog Hamzu, liku kao da nije do života a ne do fudbala.
O odbrani i prekidima nema potrebe pričati, ko nas nije napao nije nam ni zabio gol.
Bez dobrog trenera nema i neće biti nikakvog pomaka u igri. Neko ko zna postaviti sistem, objasniti igraču šta želi i šta očekuje od njega i pokazati mu kako da to uradi.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 31 jul 2023, 09:14

Mozemo kukati i crnjaciti se a mozemo pokusati okrenuti na pozitivu i probati dici se iz pepela svi zajedno

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 31 jul 2023, 09:20

DBR1987 je napisao/la:
31 jul 2023, 09:10
Shategabri je napisao/la:
31 jul 2023, 07:54
Ušao si u sezonu bez trenera, igrači kao da su bili na roštilju cijelo ljeto, svaki prekid je prilika za protivnika, nema se tu šta puno pričati.
Čekaj ti Mirviću i mudruj, neće nas niko čekati.

HZ se vratile i nekakav privatni rat i dalje vode, mislim pozivaš hajmo cijeli stadion, a dvije glavne parole ti usmjerene protiv ostalih navijača.
Ako ćemo mak na konac, i njima je ulaz besplatan kad se zbroji ono što daju za karte i ono što se plati kazne za pirotehniku. Bezveze salty i vođenje nekakvih privatnih ratova, valjda ste se vratili da navijate za FKS ili niste?!

Uglavnom, ono što je Dogan izveo ništa ni sa čim. Sloga zasluženo dobila, sezonu smo baš otvorili svaka nam čast.
Nezz sta se cudis ovdje jebu mrtve raji sto idu na tekme mrze ih vise nego manijake.
Po meni sramota da nisu uputili nista Mirzi i Ajli al opet nisu ih oni otjerali nego losi rezultati.
Imamo 100 tema na kojih se mogla sinoc parola dici al eto...
Krive ljudi istok i zapad a niko pricao nije sa tim ljudima nije ih pitao ni za misljenje .

Da me neko ne shvati pogresno drago mi je da je konacno ta farsa od bojkota gotova. Sjever je dusa Sarajeva !
Sinoc je izgledao fantasticno al nazalost vec slj tekmu broj najmanje upola.

Problem je sto je nastao raskol na sjeveru prije 10-12ak god izmedju nekih 4..5 grupa i sad se taj isti problem prenosi izmedju tribina. Takmicile se podgrupe i ratovale izmedju sebe.Neki navijali i sa zapada sjecam se dobro.
Nikako da se potrudi neko da postignemo neko jedinstvo samo se kopaju jos veci rovovi izmedju.
Sad za ove sto ce reci " sto niste stali uz nas za bojkot da postignemo jedinstvo" cu reci 90% navijaca NIJE BILO ZA BOJKOT i 70% onih istih ljudi sinoc na sjeveru je redovno bilo na tekmama.

Konstantno neko izdvajanje i lupanje u prsa ko je veci navijac.
:puke: :puke: :puke: :puke:
Sinoc fina brojka umjesto da se kreira neka sinergija da smo blizi da smo skupa niko ne radi na tome.

Ja bi skratio istok za trecinu i zbio navijace skroz do sjevera zapad ostavio onakav kakav jeste do pola ili mozda jos jedan red manje od vip loze.
Da se malo zbiju redovi i da to lici na nesto ne onako razbacani svuda nas a na qrac nalik.
Ima toliko stvari na kojima se moze radit a ne nakon one tragedije od igre sinoc **** ljude koji su isto ko i vi po kisi dosli podrzat Sarajevo!
Ona prozivanja ostalih navijaca im nisu trebala, fol zovu na ujedinjenje, dodjite svi, i onda ona parola :facepalm:

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 31 jul 2023, 09:26

Pojedini napadaju Dogana jer je promijenio formaciju zbog koje je prethodni trener dobio otkaz i to mu se uzima za zlo. :tokralju:
Pa valjda se i treba promijeniti formacija probati nesto novo jer je i pticama na grani jasno da ovako vise ne ide, al eto samo nek se pljuje.

Ovdje je najveci problem u igracima koji su zbog visine plata umislili da mogu igrat za Tottenham a ustvari su boliqrci koji su debelo preplaceni.
Bekovi, Sahinovic, Mustafic, Dal, stoperi. :tokralju:

Jasarevic je za svakog naseg beka i desnog i lijevog Ashley Cole a igra za 5 puta manje pare, o ovima iz Zrinje da i ne govorim.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Sanchez87hz
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez87hz » 31 jul 2023, 09:30

badboy je napisao/la:
31 jul 2023, 09:09
Sanchez87hz je napisao/la:
Kakav supacki i tendenciozan text, pa da ne povjerujes. Promjena pravila bar za ovu utakmicu nikakve veze nema s tim sto ova dvojica nisu igrala. Ljudi nisu registrovani a najvjerovatnije nisu ni spremni dovoljno.
Utakmica je sinoc izgubljena u startu s formacijom i izmisljanjem tople vode gosp. Dogana. Covjek je hladno promijenio sve sto se treniralo i uigravalo na pripremama. Zato i jesmo izgledali onako bezglavo i jadno. Cuj dobili nas jer su visiciji. Bravo majstore! To bi i Beciragic Adis dobro odvagao prije nego bi nasao razlog poraza u tome.
Kao sto su mnogi rekli, treba postavit trenera i dati mu podrsku da ovo poslozi kako treba. Roster je sasvim dovoljno sirok i kvalitetan za najvece domete u nasoj ligi, pitanje je samo koliko vremena ce trebat da se poslozi i uigra. I da, u neku ruku nije ni lose sto smo izgubili. Da smo dobili jos bi se razvlacili oko trenera a mozda bi Dogan i ostao do polusezone (ne bi me iznenadilo). Ako to nije bilo do sad, onda je od danas alarm 100% upaljen!! Bit ce ovo dobro na kraju…
Samo ne znam gdje misle uklopiti sve strance,ako Pena udje u formu tu imas i Ziljkica,tamo isto Viveros i Kyeremeh bas mi zao Gulija izgleda da nece biti mjesta za njega, ne kontam transfer politiku,dovedes mladog i dobrog fudbalera ugovor na tri godine i onda pola utakmica tribine (vjerovatno) ne kontam.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, BeYaZ, Bing [Bot], Konzerva, Seipronto i 62 gosta.