FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 feb 2015, 19:50

amorovski je napisao/la: Rustemovic. Nesto mi djeluje da bi on mogo odradit odlicno u PL gdje treba udarat po sredini.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Aha. Doduse i on se koliko ja znam zove Edin, ali sam vidio i ja na fb Dino Rustemovic, vjerovatno mu je to nadimak.
miden je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

Ja ovako nesto ocekujem u Gradaccu aBd, i mozda umjesto Barica da upadne AK-47, ako je zadovoljio Mehine kriterije van terena (pricalo se da mu barijeru predstavlja jezik). Jednostavno NATO :opaopa:
Velkoski i Stojcev ne mogu igrati po strani/krilu. Znamo svi kakve je Velkoski imao partije kod Ušcuplica, upravo na toj poziciji. Velkoski je samo za napada! Što se tice Stojceva, nedavno je izjavio da mu ne leži krilo. Isto to je rekao i Kodro u zadnjem ili predzadnjem intervju.
Nerealno je ocekivati da ce Krste i Stojcev grijati klupu, ako nista morat ce se bar jednom sto se kaze "izmisliti" pozicija. Vidjecemo kako ce to Kodro posloziti, ja nisam pametan :hmmmmm:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 feb 2015, 19:56

I evo posto se maloprije na temi spominjao Crnov, imate vijest na ss.ba portalu gdje on govori u izjavi da ide u inostranstvo i da nema nista od posudbe u Branitelj.
1946

Orton
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orton » 20 feb 2015, 20:11

Uopste nije nerealno da ce grijat klupu.Ukoliko je drugi igrac na njihovoj poziciji bolji.
Alispahic je jaci igrac od Stojceva a Benko od Krste.
Dino i Dzemo ce pokrivat poziciju Cimirota.
Kovacevic ce biti zamjena na stoperu,osim ako se Mihojevic ne snadje najbolje.
Puzigaca je siguran u prvih 11,oko Barica i Kallasa mislim da ni Meho jos nije odlucio.Licno bih vise volio vidjeti Kallasia jer smo neki maksimum Barica vidjeli.
Okic bi trebao nastaviti igrat po krilu jer je bio efikasan.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 20 feb 2015, 20:13

Puno se lomite oko formacije za prvo kolo,skratite malo muke i izbacite Stocjeva koji preskace to gostovanje zbog kartona.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 feb 2015, 20:15

Vidjecemo. Kazem ja bih u prvoj u Gradaccu probao bez Okica tj. da Velkoski igra na lijevom krilu, pa vidjet' cemo za dalje. (Stojcev ne igra svakako zbog kartona valjda)
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 20 feb 2015, 20:20

miky_hz je napisao/la:Puno se lomite oko formacije za prvo kolo,skratite malo muke i izbacite Stocjeva koji preskace to gostovanje zbog kartona.
I izbaciti Cimirota, pošto ne bi bilo baš pametno da rizikujemo ako je rovit. Ima ga ko veoma dobro zamjeniti. S obzirom da igramo protiv "slabije" ekipe možda da Rustem bude jedini zadnji vezni a u paru ispred da budu Alispahić i Radovac (Bilbija) po krilima Okić i Duljević i u napadu Benko.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 20 feb 2015, 20:21

Zip je napisao/la:Treba da ovde smislimo nacin kako da napravimo stream kad bude Sarajevo igralo.. Da se osigura paswordom i da se podjeli izmedju forumasa.. Tako da mozemo da gledamo..

Ako znaš koga da bi radio stream neka radi preko acestreama jer on ide na fazon torrenta pa svi koji gledaju ujedno i šalju, i moći ce vas gledat koliko hoćeš bez stopanja jer svi svima šaljete ;)
Naravno mora imati bar pristojan upload ;)

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 feb 2015, 20:41

Orton je napisao/la:Uopste nije nerealno da ce grijat klupu.Ukoliko je drugi igrac na njihovoj poziciji bolji.
Alispahic je jaci igrac od Stojceva a Benko od Krste.
Dino i Dzemo ce pokrivat poziciju Cimirota.
Kovacevic ce biti zamjena na stoperu,osim ako se Mihojevic ne snadje najbolje.
Puzigaca je siguran u prvih 11,oko Barica i Kallasa mislim da ni Meho jos nije odlucio.Licno bih vise volio vidjeti Kallasia jer smo neki maksimum Barica vidjeli.
Okic bi trebao nastaviti igrat po krilu jer je bio efikasan.

Krste je reprezentativac i treba imati kontinuitet. Zašto ne bi igrali sa 2 napadaca?
Das Ist Walter

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 20 feb 2015, 20:45

lijepo je ovo danas bgm izgledao, dvije pobjede u danu :D

za Gradacac : Bandovic - Baric, Tatomirovic, Mihojevic, Puzigaca - Cimirot ( Rustemovic ) Radovac - Okic, Alispahic, Duljevic - Benko
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

Orton
Kontakt:

Post Postao/la Orton » 20 feb 2015, 20:54

Fino za Krstu sto je reprezentativac,drago mi je zbog njega.
Al Sarajevo nije nicija privatna pozornica.Ukoliko se izbori ispred Benke aferim neka igra.
Ovo se odnosi na bilo kojeg igraca.
Sigurno ce biti situacija gdje ce se igrati sa 2 napadaca.I rezultat ce se nekad ganjat pa sa dugim loptama,a Alispahic je pokazao da ih salje kao na tacni.
Protiv Zvijezde ce skoro pa sigurno Krste pocet utakmicu,a Benko ce mozda zadnjih 30 minuta odigrat.
Osim ako nas Meho ne iznenadi kao sto je znao vec nekoliko puta

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 20 feb 2015, 21:00

Ja i nisam neki expert za dobar steam napraviti.. sigurna da ovde ima, ev @mirso se ponudioo.. i preko pp davati sifre, i tako da znamo da je to izmedju nas, i naravno uz chat da komentarisemo.. imamo 7 dana da nesto smislimo, mislim da ideja nije losa.. i da je izvodiva :)

Sta znaci finansijska stabilnost da se zdravo zivi.. da je atmosfera pozitivna, i ova euforija koja trenutno vlada je mozda po prvi put pozeljna i da bi nam moglo ovaj put valjati..
Najbitnijer da igraci ne osjecaju pritisak, a sve nakon toga ce doci na svoje.. vjerujem u ekipu, i vjerujem u nas navijace da cemo stati iza kluba, uprave, trenera i igraca ma kakvi rezultati bili, samo da se ovako vidi da oni daju sve od sebe..

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 feb 2015, 21:06

Dino Hamzic u Olimpiku, znaci Oštrakovic im je ''viška'' :D
Das Ist Walter

parabola
Kontakt:

Post Postao/la parabola » 20 feb 2015, 21:07

BitiSrcemVezan je napisao/la:slika

Ja ovako nesto ocekujem u Gradaccu aBd, i mozda umjesto Barica da upadne AK-47, ako je zadovoljio Mehine kriterije van terena (pricalo se da mu barijeru predstavlja jezik). Jednostavno NATO :opaopa:
Vi definitivno imate najvise rjesenja u napadu. Odbrana vam je po meni najlosiji dio ekipe, pogotovo sto vam je Dupovac napustio klub. Ovo od sredine terena pa prema napadu je na svakoj poziciji dobro potkovano, dva eventualno tri igraca konkurisu za svako mjesto.

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 20 feb 2015, 21:09

miden je napisao/la:Dino Hamzic u Olimpiku, znaci Oštrakovic im je ''viška'' :D
Imam informaciju da bi u ovih nekoliko dana dana Oštrakovic treba da raskine ugovor sa Olimpicom ;)

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 20 feb 2015, 21:14

bakehz87 je napisao/la:
miden je napisao/la:Dino Hamzic u Olimpiku, znaci Oštrakovic im je ''viška'' :D
Imam informaciju da bi u ovih nekoliko dana dana Oštrakovic treba da raskine ugovor sa Olimpicom ;)
:thumbup:
Das Ist Walter

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 20 feb 2015, 21:17

Bandovic je bolji golman od Ostrakovica.
1946

bakehz87
Kontakt:

Post Postao/la bakehz87 » 20 feb 2015, 21:29

Ako neko ima video sa tvsa od sinoc nek postavi bio bi daleko mu zahvalan ;)

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 feb 2015, 21:36

hajde ba angazujte se treba ici na utakmice kakvi linkovi ,tv prijenosi to je bezz .

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 20 feb 2015, 22:04

bordobijeli je napisao/la:hajde ba angazujte se treba ici na utakmice kakvi linkovi ,tv prijenosi to je bezz .
Nisu svi u mogucnosti da skacu po gostovanjima, ja prvi ne mogu u Gradacac recimo ako se sta ne promjeni u medjuvremenu.
1946

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 20 feb 2015, 22:06

Sa drugim timom dobiti Slobodu je pohvalu.Dobro su se Tuzlaci pojacali,a sa konam su bili ravnopravni.Imamo dva tima koja bi se borila za Evropu.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 18 gostiju.