Izdao se da jeste
A gay without an iphone is not a gay
To ti je propaganda da ih drže na lancu.TurkishAirlines je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:01Cime li se pucaju navijaci zelje, pa im je utjeha sto se bore za opstanak taj sto je fks ulozio milione a nece titulu uzeti.
CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 dec 2023, 21:00Izdao se da jeste![]()
Ali meni opet najvise baca na bukvu i osobu iz viceva o bosancima![]()
I šta možeš vidjeti?
Necu da te ofiram, dosta se ovaj campo izblamiro.
sto me preskociOnlyLeft22 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:55Are u gay or not?KONTRASVIH je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:53Nije bilo tesko pogoditi s obzirom da je opste poznato da se lizete. A ovom slikom si to i potvrdio. Bas kao i nedavno kad ste pisali da ste digli rucnu protiv njih a borili se za EvropuCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:46
To po licnom iskustvu znas te pede.rske gestikulacije![]()
A vjeruj primjetio sam da si pickast i feminiziran malo![]()
Nastavi niz.
Mirvic je u strogom centru Sarajeva kupio lokal,sve se bojim da mu Kevelj zavrsava zemlju,kao da mu on treba da kupi zemlju. Jadan Mirvic nema feninga. Sjecam se prije kad ste govorili imamo 20 milionera u upravi,ja pitao sta je problem sto ne pazare sta,sto smanjaju plate? Da znate kakve veze ima Mirvic ne samo ove balkanske medjutim to sad nije ni bitno.
E nek si nam rekaoCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:39Po ponasanku ruka prije bi rekao da ga je vas susjed ovdje fasovo nakon sto ga je fasovao i njegov tim. Ali eto hvala ti sto si se pokusao uvuci pitarima u guzicuKONTRASVIH je napisao/la: ↑04 dec 2023, 20:35Vjerovatno jer ce biti jeb.an ovaj ga vec skino pogledom a podaniku drago.
Use condoms.![]()
Da.., a mozda i Mirvic razmislja o ulaganju u solarnu energiju na drzavnom zemljistu u Hercegovini...tutankamon1905 je napisao/la: ↑04 dec 2023, 22:29Pa sta ako ima para? Ako mu neko moze nesto sredit na drugi nacin, a da te pare usmjeri negdje drugo, zar to nije jos bolje
Kad nemas sta drugo vrti u krug isto svaki dan. Pogledaj sve i jednu tekmu Borca,svaka lakrdija koju nigdje i nikad vidjet neces. Sta hoces vise da ti se kaze,da smo lopovi veci od vas,sta se perete koje pm kad ste jedini tim kojem niko cestitao nije bio,kad ste jedini tim gdje svaki trener i igrac rise po vama i po utakmicama koje sa vama trebaju da igraju,osim Jade Jagode naravno. Sarajevo je za vas olicenje postenja bilo i ostalo mada to i nije tesko.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.