Ne bih da pravdam bilo koga, za kritike ima mjesta, al mi se ne da. Neko pita što će nam Musa? Zato jer nemamo lijevog beka. Čovjek bio u Dinamu, gdjeni jedan naš igrač (mislim da je Krpić bio nekad u kombinacijama nekim) ne može trenutno lopte donosit. Jaber je bio junior. Priziva se Sadiković??? Nadam se da će dovesti Arapu ovi njegovi dobre igrače, ali šta mi imamo od toga?? Ko će to plaćati? Danamse ne desi kap poslije korone, kad smo imali plate prevelike, a prihode nulu. Koji je koncept oko dovođenja igrača? Puno je nepoznanica. Saradna sa Dinamom?? Kakva? Koga će poslati na posudbu?? Trener, nepoznanica, ustvari bez ikakvog iskustva. Njega je nadmudrio Osmanhodžić??? Valjda izađe na dobro, još puno ima da se igra,npuno je bodova u igri, nama slijedi paklen raspored, rezovi su ogromni, svi su se pogubili, nema para... Mi smo izgubili identitet (bezmudo, bezidejno, bezvoljno...) Predali smo klub Jozaku i Arapima. Ne smijem ni pomisliti ukoliko u narednih 5-7 utakmica ne osvojimo ni bod. Spasa nam ne bi bilo. Problem je što mi nemamo para, imali smo koncept neki skromne ekipe, sa nekim Željinim kodom, koji je Bašić uspio uništiti svojim akribacijama. Šta će se desiti??? Kako?? Ogromna bojazan je trenutno kod mene, šta kad Arapi skontaju gdje su došli? Zbijamo redove već izvjesno vrijeme i to je jedini razlog što igramo PL BiH.
Evo pojavio se neki normalan navijac Zelje na njihovoj temi

Decko samo zdravim razumom razmislja i iznese bojazan zbog stvarnog stanja kad mu nakav sta se brines za pare ne bi ovaj dolazio da nema para

Valjda mu niko nije rekao da je gospodin Tuwawi na staziranju