Nije vama niko kriv sto ste na pocetku sezone popusili Bekricevu suplju da igraci igraju za stan i 900KM jer vole ZeljA. Onda dodje neki Boljevic iz Hapoela koji je igrao u Standardu, Eupenu, pa se vi ibretite otkud pare. Jednostavno vas je slagao lik da opravda fule s igracima i lose rezultate, kako ne mozete to da shvatite?nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:58Drug moras shvatiti da se stvari mjenjaju, tek kad je krenuo nas los niz nasi u upravi su skontali da moraju nekog ozbiljnijeg dovest i da ga moraju malo vise platiti, suprotno od onoga sto su radili na ljeto, i tako je sad situacija da Boljevic ima najvecu platu, a on je dosao sredinom oktobra tek.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:53Ogromna. Boljević ima 2,5 puta veću platu.Mnogo dobrih igrača smo propustili jer je zapelo u bukvalno par hiljada eura, kao recimo Mujan, koji bi kod nas igrao i za manje para nego ih ima u Budućnosti, ali Uprava ni to nije htjela dati. Zbog sličnog pregovaračkog stava smo izgubili i Dadu Sadikovića, itd.![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Pa bas ce se uklopiti u njihovu filozofiju i dnk kluba mada ne bi volio da odu Olimpikovim putemkillafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:06[Evo npr. Romeo Sapina je kad smo mi bili u federalnoj bio "glavni operativac" za Olimpik za tekme gdje treba kupiti ili prodati, znaci smece zadnje i potrcko direktora Dizdara itd. I vi cete i njemu dati da to isto radi u Zelji.

Ovakvi su mi najdrazi u premijer ligi
-
- Kontakt:
Slazem se da je vrlo moguce da smo dobili tu kurcobolju, ali ni prvi ni zadnji kome se nesto slicno desilo, takvi su igraci jednostavno. Dovođenje te dvojice ako ce donijeti neki kvalitet u odnosu na ostale nije pogresan potez, ne uzimajuci u obzir to da su neki drugi mogli naci uvrijedjenjim zbog njihovih plata, al s obzirom kako Drina, Kosoric i Dubackic igraju a Cocalic je povrijedjen, ne vidim kako je pogresan potez dovodjenje Selimovica. Boljevica je suvisno i usporedjivati sa nasim vedatama od krila: Gasal, Drljo i Amoa koji je trenutno u rangu prethodne dvojice.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:06I sta ste dobili s tim? Kurcobolju kod ostalih igraca. Ne radi se to tako, lutate a necete sebi da priznate. Opravdavate sve, i taj prvi potez, i ovaj drugi i svaki, a nigdje veze, svaki pogresan. Evo npr. Romeo Sapina je kad smo mi bili u federalnoj bio "glavni operativac" za Olimpik za tekme gdje treba kupiti ili prodati, znaci smece zadnje i potrcko direktora Dizdara itd. I vi cete i njemu dati da to isto radi u Zelji.nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:58Drug moras shvatiti da se stvari mjenjaju, tek kad je krenuo nas los niz nasi u upravi su skontali da moraju nekog ozbiljnijeg dovest i da ga moraju malo vise platiti, suprotno od onoga sto su radili na ljeto, i tako je sad situacija da Boljevic ima najvecu platu jer su nasi skontali da se moraju neke i malo ozbiljnije pare nekom dati. Boljevic je dosao sredinom oktobra.
A ovo gore, fazon je sto ovo sve sto je kontradiktorno pise ista osoba, pa malo primjenjujem onu "forum pamti sve"
Prvo spustanje na zemlju, suocavanje sa svojim problemima pa onda rjesavanje![]()
Pomijesao si, nemamo mi veze sa Romeom Sapionom nego je u pitanju Romeo Jozak, za nase standarde preozbiljan lik, gostovao je na podcast inkubatoru par puta, zanimljiv lik. Dovoljno je to sto je bio u Dinamu dugo na ozbiljnim pozicijama koji je svjetlosnim godinama iznad svake nase ekipe a i cinjenica da ga je Saudijska Aarabija izabrala da bude direktor za mlade u njihovom savezu, a oni su na to poziciju mogli dovest koga su htjeli.
Bilo ih je dosta opsjednutih mojim likom i djelom na ovom forumu, ali ovaj ih je sve nadmašio. Na san im izlazim.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Otisao bi i ti da te vodi nastavnik fizickog, lik nije glup, vidi koliko je sat. Ako mitomane pravi budalama, ne mora njegaLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:37Pa sta ga je i sprecavalo? Dopizdilo momku da igra za dzabe, da mu manijaci disu za vratom ocekujuci rezultate ko fol. Nema rezultata praznog stomaka. Mislim da je trenutno u vrbanjusi ozbiljnija organizacija nego u zelji
Romeo Šapina je Vaš "operativac" koji če Vas odvesti putem kojim je išao Olimpik. Ista Vas sudbima čeka kao Olimpik, Metaleghe Jajce i ostale klubove u koima je radio i na kraju ugasio.nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:24Slazem se da je vrlo moguce da smo dobili tu kurcobolju, ali ni prvi ni zadnji kome se nesto slicno desilo, takvi su igraci jednostavno. Dovođenje te dvojice ako ce donijeti neki kvalitet u odnosu na ostale nije pogresan potez, ne uzimajuci u obzir to da su neki drugi mogli naci uvrijedjenjim zbog njihovih plata, al s obzirom kako Drina, Kosoric i Dubackic igraju a Cocalic je povrijedjen, ne vidim kako je pogresan potez dovodjenje Selimovica. Boljevica je suvisno i usporedjivati sa nasim vedatama od krila: Gasal, Drljo i Amoa koji je trenutno u rangu prethodne dvojice.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:06I sta ste dobili s tim? Kurcobolju kod ostalih igraca. Ne radi se to tako, lutate a necete sebi da priznate. Opravdavate sve, i taj prvi potez, i ovaj drugi i svaki, a nigdje veze, svaki pogresan. Evo npr. Romeo Sapina je kad smo mi bili u federalnoj bio "glavni operativac" za Olimpik za tekme gdje treba kupiti ili prodati, znaci smece zadnje i potrcko direktora Dizdara itd. I vi cete i njemu dati da to isto radi u Zelji.nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:58
Drug moras shvatiti da se stvari mjenjaju, tek kad je krenuo nas los niz nasi u upravi su skontali da moraju nekog ozbiljnijeg dovest i da ga moraju malo vise platiti, suprotno od onoga sto su radili na ljeto, i tako je sad situacija da Boljevic ima najvecu platu jer su nasi skontali da se moraju neke i malo ozbiljnije pare nekom dati. Boljevic je dosao sredinom oktobra.
A ovo gore, fazon je sto ovo sve sto je kontradiktorno pise ista osoba, pa malo primjenjujem onu "forum pamti sve"
Prvo spustanje na zemlju, suocavanje sa svojim problemima pa onda rjesavanje![]()
Pomijesao si, nemamo mi veze sa Romeom Sapionom nego je u pitanju Romeo Jozak, za nase standarde preozbiljan lik, gostovao je na podcast inkubatoru par puta, zanimljiv lik. Dovoljno je to sto je bio u Dinamu dugo na ozbiljnim pozicijama koji je svjetlosnim godinama iznad svake nase ekipe a i cinjenica da ga je Saudijska Aarabija izabrala da bude direktor za mlade u njihovom savezu, a oni su na to poziciju mogli dovest koga su htjeli.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pukao Rustemoviću film što su mu rekli da je loš i lik došao na trening i rekao da neće više da igra u želji. Pa u beton ligama se tako ne radi. Ja cirkusa od kluba, igrača i navijača 

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
Opet pade glava, ni krivog ni dužnog. Prvo Baša, sad Rustemaga.... Jedini vezni koji je ginuo na terenu karakteran, praznog stomaka i za stoju platu.... A Štili, Meki, Aci, Coci, njima se ne smije pisnuti naravno.
Težak li je dres radničke klase i grba
GOLEM SI RUSTEMAGA
Težak li je dres radničke klase i grba
nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:24Slazem se da je vrlo moguce da smo dobili tu kurcobolju, ali ni prvi ni zadnji kome se nesto slicno desilo, takvi su igraci jednostavno. Dovođenje te dvojice ako ce donijeti neki kvalitet u odnosu na ostale nije pogresan potez, ne uzimajuci u obzir to da su neki drugi mogli naci uvrijedjenjim zbog njihovih plata, al s obzirom kako Drina, Kosoric i Dubackic igraju a Cocalic je povrijedjen, ne vidim kako je pogresan potez dovodjenje Selimovica. Boljevica je suvisno i usporedjivati sa nasim vedatama od krila: Gasal, Drljo i Amoa koji je trenutno u rangu prethodne dvojice.killafrommanilla je napisao/la: ↑05 dec 2023, 11:06I sta ste dobili s tim? Kurcobolju kod ostalih igraca. Ne radi se to tako, lutate a necete sebi da priznate. Opravdavate sve, i taj prvi potez, i ovaj drugi i svaki, a nigdje veze, svaki pogresan. Evo npr. Romeo Sapina je kad smo mi bili u federalnoj bio "glavni operativac" za Olimpik za tekme gdje treba kupiti ili prodati, znaci smece zadnje i potrcko direktora Dizdara itd. I vi cete i njemu dati da to isto radi u Zelji.nastrojeni21 je napisao/la: ↑05 dec 2023, 10:58
Drug moras shvatiti da se stvari mjenjaju, tek kad je krenuo nas los niz nasi u upravi su skontali da moraju nekog ozbiljnijeg dovest i da ga moraju malo vise platiti, suprotno od onoga sto su radili na ljeto, i tako je sad situacija da Boljevic ima najvecu platu jer su nasi skontali da se moraju neke i malo ozbiljnije pare nekom dati. Boljevic je dosao sredinom oktobra.

Bar svoj klub mozeš propratit kad vec pokušavaš nešto "braniti".
Ide Šapina ide ide.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Oj kluba i ku.rcamiky_hz je napisao/la: ↑05 dec 2023, 07:46E cuj sam otišao lik i razdužio se,da i to cujemDefanzivni veznjak Edin Rustemović (30) više neće nositi dres Željezničara nakon što se jučer nije odazvao ni na trening, potvrđeno je za portal Klix.ba.
Rustemović je, kako saznajemo, sam donio odluku o odlasku iz redova Plavih. U narednim danima se očekuje kako će dvije strane sjesti i riješiti sve uslove vezane za raskid ugovora.![]()

- TurkishAirlines
Sta fali sto je Rustemovic otisao na ovaj nacin, navijaci Sarajeva su Kapica otjerali. Ha ya
Bolji je zeljo u ovom odnosu od nas. Evo pehar.
Bolji je zeljo u ovom odnosu od nas. Evo pehar.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- Bazinga12345
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Gledaj Dzoni Alkatraza i ubitacnog pogleda
Mozda se Rustem samo prepao?

Romeo Šapina se vucarao i po Olimpiku prije nego je Olimpik izdahnuo.
Just sayin'.
Kad smo kod poveznica, i Olimpikovci su nam postavljali barikade na Ivanu, pa znamo kako je to završilo.
Just sayin'.
Just sayin'.
Kad smo kod poveznica, i Olimpikovci su nam postavljali barikade na Ivanu, pa znamo kako je to završilo.
Just sayin'.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Zašto se ovo radi ovako javno zaista mi nije jasno. Okej, odlučio si se da se poselamiš sa pojedinim igračima, ali nek to ostalo interno - stvar svlačionice. Znači ja igram za taj klub, već znam da mi neće produžiti ugovor, svakako imam užasnu plaću, uz to me yebu navijači. Zašto bih se i trudio?
Realno dovesti Muftića kao rezervnog golmana
Realno dovesti Muftića kao rezervnog golmana

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
E ne vjerujem da se tale sa Šapinom. Lik bukvalno jedna od najvećih prevara poslijeratnog BH fudbala.. ako nije ugasio, onda je maksimalno ojadio sve gdje je radio.
Najjači ste maleni, Boga mi.. i hvala vam za vrhunski entertainment!

Najjači ste maleni, Boga mi.. i hvala vam za vrhunski entertainment!

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Meni je to najsmjesnije. Ovdje na forumu se duze vrijeme pise da su vecina bivsi i da ide cistka na zimu, sad to i javno govore. Pa sta onda ocekivati od tih igraca?Surreal je napisao/la: ↑05 dec 2023, 12:43Zašto se ovo radi ovako javno zaista mi nije jasno. Okej, odlučio si se da se poselamiš sa pojedinim igračima, ali nek to ostalo interno - stvar svlačionice. Znači ja igram za taj klub, već znam da mi neće produžiti ugovor, svakako imam užasnu plaću, uz to me yebu navijači. Zašto bih se i trudio?
Realno dovesti Muftića kao rezervnog golmana![]()
Inace, ovaj Kundai je interesantan. Ali cim je zalutao kod njih ima neki ozbiljan problem, ili u glavi ili s povredama.
Gate 7, Torcida, Aik Firman Boys, Ultras Dynamo su samo neki koji su fasovali u zadnjih 10 godina
I dodje neko poput Balorde i potcjenjuje grupu koja je naruzila barem jednom Sokolove, Robijasi,Fukare, Ultrase,
Red Army, Lesinari, Horde Zla, Vojvode, Skripari…
Al ok strasni vukovi su mjerilp
I dodje neko poput Balorde i potcjenjuje grupu koja je naruzila barem jednom Sokolove, Robijasi,Fukare, Ultrase,
Red Army, Lesinari, Horde Zla, Vojvode, Skripari…
Al ok strasni vukovi su mjerilp
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Ja konto zajebancija pitarska dok ovu sliku sa Šapinom ne vidjeh. Sad više ne zvuče tako ludo one teorije zavjere da neko namjerno minira klub s namjerom da rastale imovinu. Gdje ćeš boljeg minera od ovog majstora. 

Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, JavierBosnia, Komazec, mma_hz, rishovski, Rule_hz i 52 gosta.