Sredice mu Oda drzavljanstvo.Penaltiky je napisao/la:Krpa je iz Orašja.vaznonije je napisao/la:
Ako nas Oda ostvari san i postane selektor manjeg entiteta siguran sam da ce ga pozvati.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Zasluzio je.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Sredice mu Oda drzavljanstvo.Penaltiky je napisao/la:Krpa je iz Orašja.vaznonije je napisao/la:
Ako nas Oda ostvari san i postane selektor manjeg entiteta siguran sam da ce ga pozvati.Eisenbahner1921 je napisao/la:
Sto?Ddado je napisao/la:Papak, brukas se.
milokliz udovicvaznonije je napisao/la:Sto?Ddado je napisao/la:Papak, brukas se.
Nas Milo ne krije sta mu je srcu milo
Kazes u svetinju se ne dora pa sjeme ti se zatrlo.Ddado je napisao/la:Zato sto si papak. Zato sto i najprimitivnije govedo zna da i u podyebavanju i zezanciji postoji granica. U svetinje se ne dira, a sve vezano za kolektivne traume je sveto. To sto ti ides jos dalje, imputiras nekome da je nesto sto nije tebi na dusu. Nisi duhovit, nisi interesantan, papak si mrtvi, sjeme ti se zatrlo.
Nego, smije li neko u avatar do kraja Bogijeve karijere da Divovi uzimaju u hendikepu?Zeljini navijaci vec poceli slavit duplu
Ima smisla..Pitar6785 je napisao/la: Plus kad vidi da dolazi po 1.5 gledalaca a ulznice 3. € onda on smatra ovo je amaterski klub prodaji omladinu uzmi svoje pare ako ko pondi 15m€ prodaj i idemo dalje
Zaboravio si dodati analitičku TRIBINU ISTOK u tu slagalicu brtEisenbahner1921 je napisao/la:Ima smisla..Pitar6785 je napisao/la: Plus kad vidi da dolazi po 1.5 gledalaca a ulznice 3. € onda on smatra ovo je amaterski klub prodaji omladinu uzmi svoje pare ako ko pondi 15m€ prodaj i idemo dalje
Mujakic + Pidro + ostatak tima + ves masine + najljepsa oprema na kugli zemaljskoj + pehari iz Antalije + neprikosnoveni prvaci transfermarkta + Barcelona nase lige + Mes que un club + AKADEMIJA = Brat bratu, minimalno 15 miliona eura.
Zna li se tačan broj veš mašina kojima raspolažu? Onih pet što je Duljević reklamirao, ili ima još?Eisenbahner1921 je napisao/la:Ima smisla..
Mujakic + Pidro + ostatak tima + ves masine + najljepsa oprema na kugli zemaljskoj + pehari iz Antalije + neprikosnoveni prvaci transfermarkta + Barcelona nase lige + Mes que un club + AKADEMIJA = Brat bratu, minimalno 15 miliona eura.
Husrefe oče.Ne, ne ljutim se, to je njegovo pravo, ali moji saradnici vam mogu potvrditi koliko sam roditeljskih razgovora obavio sa njim. Kao otac,ali...
Mujkanović nagradio navijače za podršku
Ulaznice za vječiti derbi Željezničar - Barcelona od danas u prodaji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.