Bas hahahhaahQUARTERBACK je napisao/la:Zar si uspio da pogledaš ovo do 1:05?AlanSmith14 je napisao/la:Al najjace je kad se na 1:05 okrene za onim autom što prolazinedim93 je napisao/la:Al vidi ovog dijeta 13 14 godina. Što mu ovo treba u životu![]()
![]()
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
"You'll Never Walk Alone"
Pa moras do kraja. Ima ona strofa za lajkovanje statusa.QUARTERBACK je napisao/la:Zar si uspio da pogledaš ovo do 1:05?AlanSmith14 je napisao/la:Al najjace je kad se na 1:05 okrene za onim autom što prolazinedim93 je napisao/la:Al vidi ovog dijeta 13 14 godina. Što mu ovo treba u životu![]()
![]()
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- schweinsteiger
- Kontakt:
Sllllluuuuuuušaaaaaaj kooooonooooooo moja
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
#miasanmia
Odakle su ovi, meni nikako nije jasno kakav je to mentalitet da oni pocnu snimati nesto, mene stid dok gledam.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Tamo su rodom iz podrinja..zivjeli u svicarskoj, sad su u srebreniku. Inace grupa sateliti ima dosta nastupa, naravno kod ljubitelja izvorne muzike..ove nove pjesme malo modernije..ko kad Mile kitic snimi neki rep i tako
ma znao sam da je srebrenik ili kalesija, nema sta drugo 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
[youtube][/youtube]
Evo jos...
Evo jos...
ja iskreno ne vjerujem koji je šaraf ovim ljudima, šta je ovo?
lsd sniženje
lsd sniženje
Postoji li mogucnost da se na FB stave slike na public ali da se ukine komentarisanje i like ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Može li se blokirati sve igrice da ti niko nemože poslat hebeni zahtjev?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Illmatic09
- Kontakt:
Moze, odes na podesavanje, onda kliknes na obavjesti i u "o cemu cete biti obavjesteni " tu kliknes opet zadnje " zahtjev za aplikacije i aktivnosti " i onda oznacis sebi sta zelis a sta ne u obavjestima.adisice je napisao/la:Može li se blokirati sve igrice da ti niko nemože poslat hebeni zahtjev?
Imaju 15 milijardi da uzmu What's App a nemaju para da poprave chat 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
zeza li jos nekoga chat ?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ma nije moje aplikacije već neko kad pošalje mi zahtjev da igram neku igricuIllmatic09 je napisao/la:Moze, odes na podesavanje, onda kliknes na obavjesti i u "o cemu cete biti obavjesteni " tu kliknes opet zadnje " zahtjev za aplikacije i aktivnosti " i onda oznacis sebi sta zelis a sta ne u obavjestima.adisice je napisao/la:Može li se blokirati sve igrice da ti niko nemože poslat hebeni zahtjev?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Još je barim na osnovu Aviceninog učenjajasmin10 je napisao/la:zeza li jos nekoga chat ?

Tako blizu, a tako daleko.
zna li neko hakovat profil 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Goalgetter
- Kontakt:
Nek ide u qrac, kad najvise zatreba chat, on sere.

Gdje ćeš profile hakovat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Trenutno korisnika/ca: alemsa, feniksptica i 4 gosta.