BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Koliko vjerujete treneru Kovaču

1) Nikako, treba da ide
4
50%
2) Dobar je za ovaj klub
4
50%

Ukupno glasova: 8

ceze
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la ceze » 25 apr 2013, 01:45

Svaka čast na prolazu, bili ste bolji i kvalitetnij tim od Reala.
Igrači na visini zadatka, taktika i odrađivanje iste bez greške.
Svi su bili dobri, pa je nezahvalno izdvajati nekoga ( sem Lewandovskog :mrgreen: ), ali po meni su fenomenalnu partiju imali Gundogan i stoperski par.

Njemačko finale 95 % pa neka pobijedi bolji :D

@romario
Ti si svoje (ne)znanje pokazao, nemoj se više brukati, nego de odjavi sa foruma pa registruj pod novim nikom.
Moja preporuka ti je puyol, ronaldinho ili etto, ali eto ti izaberi.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 25 apr 2013, 01:51

Dortmundovcima sam vec cestitao, ali sada moram da se pridruzim sranju po ceribasinim anlizama. Kad ce vise lik skontat da je glup za ovaj sport i da se nikome ne citaju njegove gluposti. Sve on nesto cestito, a sinoc napada zbog navodnih neregularnih golova. Idi seri po svojoj temi. A Bavarci ne prisvajaju citavu Njemacku. Bayern je Njemacki klub i mi smo ovdje svi ko jedan. Pa ljudi smo, nismo spanci ;)

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 apr 2013, 01:53

Štoperski par odigrao 50-50 Subotić odlično ,Hummels poprilično loše ...i ako mi je išta večeras išlo na živce bili su brojni prekidi ,svaki put sam pomislio da će Real uvaljat nekakav frljav gol ,odbijanac i eto ti ga na ,ali opet dobro je prošlo.

Lewandowski ostaje.
Njemacko finale, idila.
Moglo bi se organisieren zajedničko gledanje uz pokoje ´ladno pivce a Momo :mrgreen: .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 25 apr 2013, 02:00

Zodiac je napisao/la:
Moglo bi se organisieren zajedničko gledanje uz pokoje ´ladno pivce a Momo :mrgreen: .
Moze druze Zodiače. :)

Pijemo grupno cijelu tekmu, ko izgubi na kraju ide kuci spustenih ramena i praznih dzepova? :mrgreen:

Jos jednom cestitke, fantastican je ovo rezultat.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Zodiac
Kontakt:

Post Postao/la Zodiac » 25 apr 2013, 02:02

Omerbavarac je napisao/la:
Zodiac je napisao/la:
Moze druze Zodiače. :)

Pijemo grupno cijelu tekmu, ko izgubi na kraju ide kuci spustenih ramena i praznih dzepova? :mrgreen:

Jos jednom cestitke, fantastican je ovo rezultat.
Što bi reko Rizo i usranih gaća :lol: .

Sačekajmo ipak revanše. :P

vopi
Kontakt:

Post Postao/la vopi » 25 apr 2013, 02:12

youngredcomps je napisao/la:[youtube][/youtube]
E ova je za vas i nadam se da ce trofej ipak otici u Dortmund
Ovu stvar treba puci na fb stranicu od ronalda :lol: :lol:
Zadnja izmjena: vopi, dana/u 25 apr 2013, 04:21, ukupno mijenjano 1 put.

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 25 apr 2013, 02:13

dakle napaljeni kobasicari, ne kvarite ljudima temu nakon briljantne pobjede, znam da ste uprpili kad vidite kako je dortmund mocan u ligi prvaka i da cem biti velika prijetnja, peku vas suze od dva nedavno izgubljena finala, mogli bi ponovo kmecati i to protiv velikog rivala iz njemacke i zato razumijem sto ste uprpili

kakvu dvolicnost pominjete samo vama znanu, sta je dvolicno u tome sto sam mislio da ce dortmund proci,o tome pisao, pozelio srecu i nakon toga cestitao. to je sam vama dvolicnost, al davno smo konstatirali da nemate pojma ni o fudbalu, ni o sportskom duhu i kulturi kao i zivotu opcenito tako da vas komentare ne uzimam za ozbiljno,nego se smao nasmijem

napaljeni kobasicari mi izgledaju kao bijesan copor dzukela lutalica koji djeluje iskljucivo u coporu i brani neke teritorije koje nisu njihove

sve ovo kao uvijek kazem, uz obavezno moje ogradjivanje, ne svi bavarci, mnogi su realni i posteni momci,al ovoj napaljenoj manjini se mora odgovoriti

a takodje je smijesno pominjati sudjenje kad ste cak tri gola dali neregularna, i sto je najsmjesnije ja prvi sam naveo da je sramota za sudije da toliko grijese i jasno precizno i decidno sam rekao da bolja ekipa pobijedila bez obzira na neke sudijske kardinalne greske i protiv i u korist bayerna,

koliko su smao napaljeni kobasicari smijesni govori nam podatak da onaj sinosnji blok milera ne smatraju faulom, cijela planeta bruji o sudjenju, a ja kao vecina katalonske gospode lijepo i kulurno priznali poraz bez ikakve primisli da ispadamo samo zbog sudija, okrivili svoju igru i trenera, cestitali bayernu na mocnoj igri i sve sto sleduje

sudjenje i vecaras kriminalno, ne toliko gresaka kao sinoc i u cetvrtfinalu, al opet se real gurao, penal nad reusom ko dzamija, i onaj dosudjen nepostojeci ofsajd u izglednoj situaciji, vidjeli smo dakle jedan lije niz gresaka koje su sve u kostis reala u osmini, cetvrtfinalu i polufinalu, sva sreca da je borusia satrala ih uprkos svemu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 25 apr 2013, 02:26

Sjajna partija. 8-)

Još otkako je završena zadnja utakmica protiv Malage trubim da je Dortmund najviše pokazao u dosadašnjem dijelu lige prvaka. Opet ću ponoviti: N A J V I Š E !!!

Svi su odigrali na veoma visokoj razini. I onaj gol... Hummels je pogriješio samo u toj situaciji, dekoncentracija u tom trenutku, ostalo je odigr'o jako dobro. Kiks se svakom može desiti.

Po meni je BVB prvi favorit za osvajanje ovosezonske lige prvaka i želim vam svu, svu, svu, čak i dio moje, sreću da momci osvoje ovaj trofej. Mislim da će velika većina fudbalskog svijeta biti uz Dortmund ako prodje, pa ko god bio sa druge strane... Zapravo svi sem navijača protivnika će biti uz Dortmund te večeri.

Smrad će otići, al' makar će se dobiti fine pare i uz par pojačanja, a tu je i više prostora za Leitnera, očekivati je da BVB proširi svoj kadar i na nekim mjestima ga još ojača. Biće to opet respektabilna ekipa pa čak i ako Lewat ode.

Već sam vidio da se ganjaju fina imena po novinama. Vidio sam za de Bruynea, fin igrač. Onakav kakvog haman Klopp voli. Vjerujem da će Klopp znati odabrati igrače po svojoj želji.

PS. Kuba je veliki igrač i veliki čovjek. Taj momak mi je jako drag.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 02:32

Hummels je pobijedio u 80% duela 8-)

Greške se ne smiju događati u polufinalu. Srećom pa su primili gol pred kraj prvog poluvremena. Vidjeli smo kako ih je Real bio stisnuo i kako su igrači BvB-a bili u šoku. U drugom poluvremenu potpuno drugačija slika i čas fudbala da se novcem ne može kupiti sve.

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 25 apr 2013, 08:24

Šta ste vi Bavarci napali Romarija kad ste vi nepoželjni ovdje sa svojim licemjernim spikama tipa "uzet ćemo mi vama par igrača za dobrobit BL, ali bit ćete vi svejedno dobri" od kojih mi se riga? Ako vam on ne paše, ratujte s njim na Bayernovu topicu. Još ovaj na avataru ima krme rumeno, pa moram i rigat kad posjetim topic Borussije.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

andro234
Kontakt:

Post Postao/la andro234 » 25 apr 2013, 08:42

cestitke na ulasku u finalu LP

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 25 apr 2013, 09:13

Ne zna se ko je mocniji ... Gundogan koji gospodari sredinom, Reus kojeg je nemoguce zaustaviti, Lewandowski alal ti vera za onaj treci gol :)

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 25 apr 2013, 10:10

Klopp je sjajan trener a ne k'o Mancini, koji ima duplo veca imena, veci fond na racunu a vec 2 godine nema ga nigdje. Sto je jasan dokaz da je treneru 80% posla.

Uvijek st e mi bili draga ekipa, nisam vas prije puno pratio ali ove 2-3 godine ste mi jedna od drazih ekipa. Lijepo igrate, imate dobre igrace. Iskreno dosta je i Barce a i Reala, a vala i Bayerna, ove tri ekipe su se naosvajale trofeja, a osvojit ce ih jos dosta. Neka sad BvB osvoji, ko zna kad ce opet ovako igrat i kad ce biti u finalu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

teferič
Kontakt:

Post Postao/la teferič » 25 apr 2013, 10:20

Fantastična partija!

Šteta samo zbog primljenog gola, da njega nije bilo, moglo bi se već i slaviti. Sa srećom u revanšu!

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 25 apr 2013, 10:38

Cestitke, i da dignete trofej... Strasan kolektiv..
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 25 apr 2013, 12:32

Manager Lewandowskog izjavio da ce njegov lijent ovo ljeto promjeniti klub i da su nasli klub koji zeli ispuniti kriterije koje je postavio BVB. Ukoliko je ova izjava tacna onda po meni nije u pitanju Bayern vec jedan klub iz Engleske...

Ovo otvara mogucnost dovodjenja Dzeke koji ce morati smanjiti svoja primanja ukoliko zeli igrati...
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 12:35

Barthel: "Der BVB hat uns zugesichert, dass Robert unter diesen Bedingungen am Ende der Saison wechseln darf.

Da, 100% ide, ovo mu je menedžer a ne neki novinar. Nekako mi ovo miriše na United.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 apr 2013, 12:48

[youtube][/youtube]

Intervju Mourinha prije desetak dana :)
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 25 apr 2013, 12:51

Kako ga je samo skinuo :lol: :lol: :lol:

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 25 apr 2013, 13:14

BVB dobio novog sponzora. Najveća svijetska avio kompanija Turkish Airlines potpisat će trogodišnji ugovor sa žutaćima. Mislim da je u pitanju 10 mil eura po sezoni (brojka nije potvrđena). Borussia će imati velike novce na raspolaganju ovo ljeto, tako da ne očekujem da će biti slabiji i pored odlaska Lewata i Gotzinha. JA očekujem pojačanja tipa Dzeko, Son, Ginter i Isco ili Eriksen.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.