Sjajna partija.
Još otkako je završena zadnja utakmica protiv Malage trubim da je Dortmund najviše pokazao u dosadašnjem dijelu lige prvaka. Opet ću ponoviti: N A J V I Š E !!!
Svi su odigrali na veoma visokoj razini. I onaj gol... Hummels je pogriješio samo u toj situaciji, dekoncentracija u tom trenutku, ostalo je odigr'o jako dobro. Kiks se svakom može desiti.
Po meni je BVB prvi favorit za osvajanje ovosezonske lige prvaka i želim vam svu, svu, svu, čak i dio moje, sreću da momci osvoje ovaj trofej. Mislim da će velika većina fudbalskog svijeta biti uz Dortmund ako prodje, pa ko god bio sa druge strane... Zapravo svi sem navijača protivnika će biti uz Dortmund te večeri.
Smrad će otići, al' makar će se dobiti fine pare i uz par pojačanja, a tu je i više prostora za Leitnera, očekivati je da BVB proširi svoj kadar i na nekim mjestima ga još ojača. Biće to opet respektabilna ekipa pa čak i ako Lewat ode.
Već sam vidio da se ganjaju fina imena po novinama. Vidio sam za de Bruynea, fin igrač. Onakav kakvog haman Klopp voli. Vjerujem da će Klopp znati odabrati igrače po svojoj želji.
PS. Kuba je veliki igrač i veliki čovjek. Taj momak mi je jako drag.