FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ove godine ce organizacija proslave biti na vrhunskom nivou.Pa onda tekme kvalifikacija.Proljece 2015 je velika prekretnica za nas navijace.Sto neko iz kluba rece mi sad mozemo ici samo naprijed stvari u i oko kluba su se pokrenule i imaju samo jedan smjer.To nam je sudbina
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I bas mi je drago sto si docekao ovo nakon ovih silnih godina 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ako zelimo da osvoimo duplu krunu mi nesmijemo izgubit ni jednu utakmicu..ne zaboravite da zrinjski ima Samo bod manje a SB 2 vise I nece oni gubit tek tako bodove. Misljenja Sam da SB nece izgubit niti I jedan bod do utakmice sanama, Posto I njima je sad pritisak I ginuce na svakoj utakmici....ONI imaju jedno jos olaksanje a to je njima nece bit cilj kup (mislim da ce igrat sa juniorima ) da sto prije ispadnu..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma moramo kiksati to je svima jasno...poenta je da se sto manje kiksa u odnosu na drugePitar6785 je napisao/la:Ako zelimo da osvoimo duplu krunu mi nesmijemo izgubit ni jednu utakmicu..ne zaboravite da zrinjski ima Samo bod manje a SB 2 vise I nece oni gubit tek tako bodove. Misljenja Sam da SB nece izgubit niti I jedan bod do utakmice sanama, Posto I njima je sad pritisak I ginuce na svakoj utakmici....ONI imaju jedno jos olaksanje a to je njima nece bit cilj kup (mislim da ce igrat sa juniorima ) da sto prije ispadnu..

- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Naj vaznija je ljubav.Odoh ja spavat poz.
Protiv Zvijezde:
------Kallasi----------------Tatko-----------------Mihojevic-----------------Puzi----------
----------------------------Radovac--------------Kovacevic----------------------------------
----------Stojcev--------------------Alispahic------------------------Duljevic-------------
----------------------------------------Benko-------------------------------------------------
------Kallasi----------------Tatko-----------------Mihojevic-----------------Puzi----------
----------------------------Radovac--------------Kovacevic----------------------------------
----------Stojcev--------------------Alispahic------------------------Duljevic-------------
----------------------------------------Benko-------------------------------------------------
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Izbacio bih Kovacevica jer nam ne treba jos jedan defanzivni vezni protiv Zvijezde,Stojcev ne igra prvu zbog kartona i fali ti golman
Ma moramo kiksati to je svima jasno...poenta je da se sto manje kiksa u odnosu na drugeMortemHz je napisao/la:Pitar6785 je napisao/la:Ako zelimo da osvoimo duplu krunu mi nesmijemo izgubit ni jednu utakmicu..ne zaboravite da zrinjski ima Samo bod manje a SB 2 vise I nece oni gubit tek tako bodove. Misljenja Sam da SB nece izgubit niti I jedan bod do utakmice sanama, Posto I njima je sad pritisak I ginuce na svakoj utakmici....ONI imaju jedno jos olaksanje a to je njima nece bit cilj kup (mislim da ce igrat sa juniorima ) da sto prije ispadnu..

SB I zrinjskom kup BiH nista neznaci niti ista donosi. Posto ce SB a I zrinjski zavsit u prvenstvu medu prve tri ekipe..ONI ce Svo oruzije okrenut u pl BiH

Gdje ti je golman.mirzatele je napisao/la:Protiv Zvijezde:

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Sta ce nam golman
Radovac cesto zna otici naprijed i treba mu jos jedan covjek pored da moze pokriti njegove izlete, lako je napraviti izmjenu oko 60-e minute ako rezultat ne bude povoljan.
A umjesto Stojceva bi onda trebao Okic.

Radovac cesto zna otici naprijed i treba mu jos jedan covjek pored da moze pokriti njegove izlete, lako je napraviti izmjenu oko 60-e minute ako rezultat ne bude povoljan.
A umjesto Stojceva bi onda trebao Okic.
mirzatele je napisao/la:Protiv Zvijezde:
Stojčev ima karton ako se ne varam i pauzira tu tekmu,
Kovačević ne igra u veznom, Duljević ne igra na lijevom krilu,
vjerovatno će Bilbija,Okić i Berberović početi...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Sinoć izadjem malo u grad na piće zajebancija u jedan lokal bilamuzika uzivo i sad ti jedna mala pjeva onu pjesmu "jutro je, jutro je" ... ko kad si u centru grada pa kad dodje do onog dijela .. jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila , kad raja poce pjevati u glas , nema mjesta ne sjeveru koje nisam ljubio SARAJEVO Sarajevooooo i sad drugi put i treci treba opet refren, kad ona kaze hajte vi
Samo se o Gradačcu prica bit ce nas milja dole ljudi, samo me strah belaja odmah, ako nas ne puste sviju

Samo se o Gradačcu prica bit ce nas milja dole ljudi, samo me strah belaja odmah, ako nas ne puste sviju
Nema potrebe da neko misli da cemo kiksati u Gradaccu. Stvarno smo prejaki ove pousezone i da nismo izgubili od Sirokog nebi imali poraza sigurno, ali eto do kraja vjerovatno sve pobjede, mozda ce biti teske utakmice protiv Sirokog i Zelje, a ostalo bez problema. Sa Gradasca bijele kule Zmaja od Bosneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
treba izbjeci te probleme posebno na ulazu ne treba nam da nas vrate s ulaza ili da neko mora gledati kroz ogradu utakmicu zato treba ranije dole doci , lagno platis ulaz i zauzimo dio do kaveza pošto ce kavez sigurno biti krcat .bit ce bruka raje siguran sam preko 1000aS_Roma je napisao/la:Sinoć izadjem malo u grad na piće zajebancija u jedan lokal bilamuzika uzivo i sad ti jedna mala pjeva onu pjesmu "jutro je, jutro je" ... ko kad si u centru grada pa kad dodje do onog dijela .. jutro je, jutro je kad te nema bolje da se nisam ni probudila , kad raja poce pjevati u glas , nema mjesta ne sjeveru koje nisam ljubio SARAJEVO Sarajevooooo i sad drugi put i treci treba opet refren, kad ona kaze hajte vi![]()
![]()
-
- Kontakt:
Zapamti druže da će ove utakmice biti jedne od lakših. Sarajevo jeste miljama kvalitetnije od Zvijezde ali bit će teško, jako teško. Ako svi igrači budu dali sve od sebe, pobjeda neće doći u pitanje.Amca007 je napisao/la:Nema potrebe da neko misli da cemo kiksati u Gradaccu. Stvarno smo prejaki ove pousezone i da nismo izgubili od Sirokog nebi imali poraza sigurno, ali eto do kraja vjerovatno sve pobjede, mozda ce biti teske utakmice protiv Sirokog i Zelje, a ostalo bez problema. Sa Gradasca bijele kule Zmaja od Bosneeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....
Gdje ste braco hordasi... sta se zamarate oko sastava bezveze, meho ce da odredi ko ce da igra i ko ce da sjedi na klupi... i zasto izostavljate Velkoskog? Po cemu je Benko ispred njega? Ipak je Velkoski naka dao mnogi vise radosti i mrtvi je navijac sarajeva, neka se Benko dokazuje prvo ne mora odma u udarni 11.. kapa dole Benko jeste igracina ali Velkoski se ne smije zaboraviti ! I citam na SportSport neki golman iz Istre sto je presao u Parmu, mlad perspektivan 20 godina ima a plata mu 20.000€ Godisnje... Sitbe pare ali je definitvno najbolja zamjena za Deja 

Volimo te Saraj´vo vec godinama...
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
Da te volim oduvijek sam znao..
Gdje god da igras ti, uvijek tu smo mi..
Tebe Volim ja, pjevam ti svaki dan....
vjerujem da @hilmo ima, al nigdje gaHead je napisao/la:Ima li ko avaz pri ruci, da nam uslika sta je pricao Kusturica.

Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Pobjeda u Gradaccu i nista drugo.

- wwwfcsarajevoba
- Kontakt:
Počela predprodaja! U ponudi Bordo Fan Shop-ova se zvanično nalazi ''Knjiga vremena'' autora Enesa Sijarića čiji je izdavač FK Sarajevo.
''Knjiga vremena'' sadrži preciznu i autentičnu hronologiju sa preko dvije stotine i petnaest uvrštenih sportskih događaja , koji se odnose na FK Sarajevo i KK Bosnu.
Za sve uvrštene sportske susrete, njih preko sto i osamdeset i pet fudbalskih i trideset košarkaških, objavljeni su precizni podaci o datumu, mjestu, rezultatu, broju gledalaca,sudijama, strijelcima, zvaničnim grbovima i navedenim sastavima oba tima. Najveći dio sportskih susreta je dodatno dočaran sa preko hiljadu i četiri stotine profesionalnih fotografija, odnosno autentičnim i najzanimljivijim detaljima sa terena i tribina tokom susreta.
Uvodni dio knjige obuhvata period od 1980 do 1985. godine, sadrži šesnaest fudbalskih utakmica FK Sarajeva različitog karaktera i protivnika kao što su Korvinul, Slavia, Hamburger i Anderlecht u okviru evropskih takmičenja, kao i prvenstvene sa timovima Željezničar, Velež, Hajduk, Dinamo i Crvena Zvezda. Detaljima sa proslave titule šampiona Jugoslavije na Koševu, te prigodnim osvrtom na lik i djelo rahmetli Asima Ferhatovića , završava se uvodni dio knjige .
Njen nastavak čini hronologija, objava sto i pedeset prvenstvenih, petnaest Kup i četiri memorijalne utakmice koje je FK Sarajevo odigralo od 2.8.1987 do 5.4.1992. godine. Također, u navedenom periodu je paralelno objavljeno dvadeset i devet košarkaških utakmica KK Bosna, kao i za FK Sarajevo, sa pratećim fotografijama i statističkim elementima za svaki susret. Također, hronološki je u nastavku obrađen period , izuzetno težak za kontinuitet FK Sarajeva i organizovanu navijačku grupu ''Horde zla'' , u vremenskom periodu od 5.4.1992. do okončanja barbarske opsade grada Sarajeva.
"Knjigu vremena" po ekskluzivnoj cijeni od 130,00 KM možete kupiti u pretprodaji u oba Bordo Fan Shop-a. Predprodaja traje do 06.04.2015.
Od 6. aprila tekuće godine, cijena "Knjige vremena" za aktivne članove FK Sarajevo iznosit će 140,00 KM, a za narudžbu pet i više primjeraka, cijena iznosi 160,00 KM. U slobodnoj prodaji, za svi oni, koji nisu članovi FK Sarajevo, od 6. aprila, "Knjigu vremena" moći će kupiti po cijeni od 190,00 KM
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/k ... ovima/2115
''Knjiga vremena'' sadrži preciznu i autentičnu hronologiju sa preko dvije stotine i petnaest uvrštenih sportskih događaja , koji se odnose na FK Sarajevo i KK Bosnu.
Za sve uvrštene sportske susrete, njih preko sto i osamdeset i pet fudbalskih i trideset košarkaških, objavljeni su precizni podaci o datumu, mjestu, rezultatu, broju gledalaca,sudijama, strijelcima, zvaničnim grbovima i navedenim sastavima oba tima. Najveći dio sportskih susreta je dodatno dočaran sa preko hiljadu i četiri stotine profesionalnih fotografija, odnosno autentičnim i najzanimljivijim detaljima sa terena i tribina tokom susreta.
Uvodni dio knjige obuhvata period od 1980 do 1985. godine, sadrži šesnaest fudbalskih utakmica FK Sarajeva različitog karaktera i protivnika kao što su Korvinul, Slavia, Hamburger i Anderlecht u okviru evropskih takmičenja, kao i prvenstvene sa timovima Željezničar, Velež, Hajduk, Dinamo i Crvena Zvezda. Detaljima sa proslave titule šampiona Jugoslavije na Koševu, te prigodnim osvrtom na lik i djelo rahmetli Asima Ferhatovića , završava se uvodni dio knjige .
Njen nastavak čini hronologija, objava sto i pedeset prvenstvenih, petnaest Kup i četiri memorijalne utakmice koje je FK Sarajevo odigralo od 2.8.1987 do 5.4.1992. godine. Također, u navedenom periodu je paralelno objavljeno dvadeset i devet košarkaških utakmica KK Bosna, kao i za FK Sarajevo, sa pratećim fotografijama i statističkim elementima za svaki susret. Također, hronološki je u nastavku obrađen period , izuzetno težak za kontinuitet FK Sarajeva i organizovanu navijačku grupu ''Horde zla'' , u vremenskom periodu od 5.4.1992. do okončanja barbarske opsade grada Sarajeva.
"Knjigu vremena" po ekskluzivnoj cijeni od 130,00 KM možete kupiti u pretprodaji u oba Bordo Fan Shop-a. Predprodaja traje do 06.04.2015.
Od 6. aprila tekuće godine, cijena "Knjige vremena" za aktivne članove FK Sarajevo iznosit će 140,00 KM, a za narudžbu pet i više primjeraka, cijena iznosi 160,00 KM. U slobodnoj prodaji, za svi oni, koji nisu članovi FK Sarajevo, od 6. aprila, "Knjigu vremena" moći će kupiti po cijeni od 190,00 KM
http://www.fcsarajevo.ba/bs/marketing/k ... ovima/2115
Zadnja izmjena: wwwfcsarajevoba, dana/u 22 feb 2015, 10:52, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, Vanja8 i 26 gostiju.