FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amerosm
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amerosm » 17 nov 2012, 21:44

nime_tm87 je napisao/la:Situacija sa Zebom na klimavim nogama, nemojte se cuditi ako na zimu ode
Sto se mene tice nek i ode. Zeljo je postojao prije Zebe, a postojace i poslije Zebe. Niko nije veci od kluba.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

MinjonKocka
Kontakt:

Post Postao/la MinjonKocka » 17 nov 2012, 22:01

Ja mislim da smo mi danas u Trebinju dobili jer smo bolji. Ustvari, mi smo najbolji u Premijer ligi i svaku utakmicu koju dobijemo je zasluzeno.
Kad izgubimo, imali smo loš dan. Dešava se i najboljim.
Manijače izdrži!

Zolotić Nermin

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 17 nov 2012, 22:19

Ko sisa Slobodu. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 17 nov 2012, 22:20

Je li to jos raspravljate s onima kojima je Ivica udijelio sadaku da igraju Europu? Ma dajte, nemojte da se spustate nivo mladjeg clana u familiji. Mladji su uvijek plakali kad slome nokat, samo im dajte maramicu i neka obrisu sline. :mrgreen:

Sto se Zebe tice, povrijedjen je i u losoj formi. Ostaje on u Zelji i izmedju njega i Amara nema nikakvih nesuglasica.
Sport je lijek za tijelo i duh.

mija
Kontakt:

Post Postao/la mija » 17 nov 2012, 22:31

Nisam stigao citav dan od obaveza da se malo ukljucim u rasprave ovdje,ali reko da se javim da pohvalim nase igraace i naravno Brku,veoma vazna pobjeda-i da ne kazu neki da se mi pojedini javljamo samo kada ne ide i kada treba kritikovati.Znaci0-2 svaka cast momci idemo dalje.A ovi pacenici nekoh manjih klubova i drugoligasa kojima je Zeljo kriva za sve u zivotu,pa i onda kada im zena ne napravi dobar rucak samo poruka-hebite se i vi i vasi klubovi,ne zanimate nas ni kako igrate ni kakvo misljenje imate o velikom Zelji,i kada vidim kako vam je nabio kompleks pa to je cudo.ZIVIO NAM OSIM DRAGI GOSPODARU FAMILIJE-AMAR AMAR OSIM OSIM ;)
Muharemovicu odlazi iz Zelje

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 17 nov 2012, 22:33

Da malo popustite?

ivan.balic
Kontakt:

Post Postao/la ivan.balic » 17 nov 2012, 22:55

Ja ću se upetljati malo i nadam se da nikoga neću uvrijediti. Od srca vam čestitam na tri boda, jer to su vaša tri boda ma šta vam ko rekao.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 17 nov 2012, 22:56

ivan.balic je napisao/la:Ja ću se upetljati malo i nadam se da nikoga neću uvrijediti. Od srca vam čestitam na tri boda, jer to su vaša tri boda ma šta vam ko rekao.
Aferim.

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 17 nov 2012, 23:02

MinjonKocka je napisao/la:Ja mislim da smo mi danas u Trebinju dobili jer smo bolji. Ustvari, mi smo najbolji u Premijer ligi i svaku utakmicu koju dobijemo je zasluzeno.
Kad izgubimo, imali smo loš dan. Dešava se i najboljim.
logicno, samo sto svi vole prokomentarisati sampione, i tako na bilo kakav nacin povezati se sa sampionima...
koga boli briga sto Fk Sarajevo ima sumnjivu utakmicu (osim trenutnog protivnika), ili sumnjivo sudjenje, nekakvi penali, faulovi, igre rukom to se zaboravi za dan dva ...
to nikog ne zanima jer oni nisu sampioni i nisu interesantni
a Zeljo jeste, jer je sampion (i pored toga osvajac Kupa, i najtrofejniji klub, nosilac najvise rekorda).
(uzeo sam FKS za primjer jer su drugi najveci klub u BiH, ali poredjenje moze se uzeti i sa bilo kojim drugim timom iz BiH )

inace... licno mislim da je problem Zelje sto se prilagodjava jacini protivnika,
npr. ako je protivnik na skali od 1-10 jacine 5(Velez) Zeljo igra jacinom 6-7, znaci tek dovoljno da ih pobjedi
a recimo 7(Olimpic) igramo jacinom 8-9
9(siroki) ocekujem 9-10
i onda nam se desi Radnik pa uzme bodove,Slavija- Antolovic nas izvadio, Rudar jedva uzmemo, Velez zamalo kazna u 90..( znas sta bi se desilo svim ovim ekipama da nasi igraci zagrizu i potrude se ko prosle god)

uredu je to za prosjecne ekipe, bez velikih ambicija, ali nedopustivo za Zelju, da dovedes se u poziciju da nikad losiji Velez u 90.min izjednaci, a nasi igraci drugo poluvrijeme nisu trcali, osim bekova.

kamo srece da nasi igraci imaju motiva da svaku utakmicu odigraju kao prosle godine, puni elana i gladi za pobjedom, da se svaka utakmica bez obzira na protivnika ide u punom sastavu i iz sve jacine.
pa mi smo titulu 09 uzeli zbog te gladi za pobjedama, "na juris", "na prepad"...nismo bili bolji od ostalih.
Zasto sada treba da isto to pustimo nekom drugom, da uzme titulu zato sto smo mi kalkukisemo...
prije svega mislim na Pitare i Zrinje, oni su gladni titule ali nemaju ni blizu ono sto Zeljo ima ,sto ne znaci da nemogu osvojiti pehar. Mogu i hoce , ako Zeljo bude kalkulisao pa brate ista su 3 boda i protiv Veleza i protiv Borca, a valjda profesionalci trebaju da igraju najjace sto mogu ili bar da se ne setaju po terenu... pa nismo na terminu u Fis-u da nam je mrsko igrati protiv mladje raje... jbo to to je amaterizam.

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 17 nov 2012, 23:06

pa vidite li vi da nema pitara na zadnjihnekoliko stranica nego samo Vi i BALIC IZ OLIMPICA , pa vi se samo sebi pravdate. Jutros na forumu ok 11 sati čovjek napiše bit će 0-2 i bude, pa vratite se i pogledajte koliko su kladionice danas izgubile para(one azijske što nisu uspjeli izbrisatti par)

KB-TM87
Kontakt:

Post Postao/la KB-TM87 » 17 nov 2012, 23:08

slika
Željezničar - kult glavnog grada

I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!

pintol_TM87
Kontakt:

Post Postao/la pintol_TM87 » 17 nov 2012, 23:10

Sad treba misliti na Siroki i veliku posjetu..ocekivali 3 boda osvojili ih idemo po jos jednu..
zola danas nije poceo jer je ima problema sa zglobom jel da?
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 17 nov 2012, 23:53

ivan.balic je napisao/la:Ja ću se upetljati malo i nadam se da nikoga neću uvrijediti. Od srca vam čestitam na tri boda, jer to su vaša tri boda ma šta vam ko rekao.
Ovo nisu ni srpska ni hrtvatska ni muslimanska, vec nasa 3 boda :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 17 nov 2012, 23:53

Sa posljednjim sudijskim zvizdukom se zavrsila operacija Leotar. Misija izvrsena, nova tri boda su na kontu. Drugi pricaju, pa sta? Pricali su i kad smo pobjedjivali po 3-4 razlike...
Do polusezone su ostale jos dvije utakmice, Kup protiv Olimpica koji bi morao biti puka formalnost i posljednje kolo protiv Sirokog. Usudjujem se reci da bi pobjedom nad Sirokim postali izraziti favoriti za naslov prvaka i da bi nas u tom slucaju samo vlastita glupost mogla skinut s trona. Koliko smo god kukali na igru, ovo je sasvim zadovoljavajuce na kraju ispalo. Da je moglo bolje, moglo je, ali i ovo je odlicno. Uz dosta tezi raspored smo rame uz rame sa komsinicama, a u direktnom duelu smo pokazali da smo bolji. Sve u svemu sam optimista, GAZI ZELJO !
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 17 nov 2012, 23:55

Avanes je napisao/la:
Ovo nisu ni srpska ni hrtvatska ni muslimanska, vec nasa 3 boda :mrgreen:
Mislis Bosnjacka naravno.. :roll:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 18 nov 2012, 00:00

Memo mislio sam vise figurativno :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 18 nov 2012, 00:15

ne mogu biti pametan, iako nisam gledao drugo poluvrijeme, prvo mi je bilo dovoljno da skontam da smo dobili, vise zbog prosle godine, nego zbog neke nase igre, odnosno pokusaja igre
a anamo one ne zelim komentarisati, imaju oni svojih grijeha i vise nego dovoljno, problem je sto ih ne vide
Za zivot cijeli!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2012, 00:18

Avanes je napisao/la:Memo mislio sam vise figurativno :mrgreen:
nemoj ti meni nista figurativno.. :mrgreen: dosta je sto nas anamo oni handre "figurativno"... :D
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 18 nov 2012, 00:26

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ne mogu biti pametan, iako nisam gledao drugo poluvrijeme, prvo mi je bilo dovoljno da skontam da smo dobili, vise zbog prosle godine, nego zbog neke nase igre, odnosno pokusaja igre
a anamo one ne zelim komentarisati, imaju oni svojih grijeha i vise nego dovoljno, problem je sto ih ne vide
ma samo budala moze reci da ovo nije dogovor u Trebinju..isto kao nase pobjede pod palicom zalizanog u Travniku i u ja mislim bas u Trebinju ..al et svi smo ista ****..samo su neki pametni pa to skontaju,priznaju i ne razbijaju glavu s tim ,a opet imas tu i neke malo gluplje :mrgreen: ,koji kao druge napadaju zbog toga sto nisu "posteni",a imas i one koji su jos gori i koji su uvjereni da je sve fer i posteno.. :lol: :lol: e ti su daleko najgluplji hahahhha :lol:
zato ja od ove sezone vecinom preferiram domace tekme mog kluba(ponekad odem na gostovanje al tamo vec pocinju neka stimanja :evil: npr uprotiv Olimpica smo pogurani,protiv Travnika pokradeni,pa smo ponovo protiv Zvijezde pogurani..itd itd),jer znam da nije nista namjesteno.. :D :D
FK SARAJEVO.

ekyy
Kontakt:

Post Postao/la ekyy » 18 nov 2012, 01:15

sloboda je napisao/la:Danas pozurio u kladionicu da fiksiram dvojku ko vlasic naravno blokiran par :D .E sampiona i kurca i trebaju vas trpat po evropi samo nam brukate drzavu
pa ok nekog trpaju evropski klubovi jbqa nema se cega stidit a nekog Vitez ;)
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ritam21 i 33 gosta.