Meni zao Tandira, cini se ovako kao raja i dobar momak, ali jednostavno nije za fudbala... Bilo bi lijepo da Vlado proba sa Zecom u napadu, ali Vlado najbolje zna i trebamo mu svi vjerovati.pinoglavi je napisao/la:Bit cemo 4. sigurno, ceka nas vise domacih utakmica u drugom dijelu ove lige kad se i bude odlucivalo, a sa onakvim sudjenjem Zeljeznicar osvaja kup bez problema tako da 4. vodi u Europu.
Tandir stvarno smijesno izgleda, malo mi ga i zao, ako nema neku celicnu zelju da napreduje nema od njega nista. Ako ima nek ga uce da igra glavom pa da bude zamjena u sljedecoj sezoni kad budemo nabijali lopte u 16 kad ganjamo rezultat
@Tuzlak otisli nam Zeba koji je vec u ovoj sezoni bio los, Piric za kojeg smo mogli uzeti pare ali poznavajuci Husaru mi bi ga kako god ispusili, otisao Fatic koji je imao veliku platu a nista posebno nije radio na terenu, otisao Krpic ali za 300.000KM sto je po meni odlicno, otisao Kostic koji nije bio ni sjenka onog Kostica iz prosle sezone, dosao Zilkic koji bi nam mogao biti kljucni igrac, Kalezic koji za sada igra i vise nego dobro, Hairilahovic dosao koji takodjer moze biti dobro pojacanje, ostali Subic, Skahic, Mehmedagic, Ordagic, Zec( koji se preporodio ), Vlado ima ugovor do 2019 godine, juniori poceli dobijati sansu sto smo svi trazili...