Momciluk je napisao/la:Effenberg je napisao/la:.!
Effe yebo ga ti na zajednickom lik stavio 2+ poljake ti odma ispod njega under
vidio sam, jbg ja svoj post 10 min sastavljao kad sam posao postirati vidim ovaj vec napisao.
Znas sta ces. Odes lijepo uplatis na neku kvotu otprilike kolika bi mogla biti 3 - 3.5 da ce biti tacno 2 gola i to je to. Pogodicemo i ja i on.
Poljaci su underasi, pogotovo ovako kad igra levat neki kod kuce, uz sav duzni respekt za onog kolegu ne znam kako je dosao do toga da oni su raspucani. I ljudi zima je sad. Tereni su poledjeni i hladniji, pritisak u lopti je drukciji usred hladnije temperature, vidicete vi sad jos dok snijegovi krenu kako ce zaredati underi cak i kod Engleza. Naravno preduslov je da se igra posteno koliko toliko. Ovi magarci od gdje Coates kad im narede da prave sr.anje i golijade i pustanja tu ne moze ni Allah dz.s. pomoci, onda ce zabiti 10 golova u kaljuzi.
Al stvarno sad ljudi moji koji volite igrati na golove, da li vi ste svjesni koliko se smjesnih golova prima i pusta i desava sirom svijeta koji nikad i ne bi trebali biti, perfektna tekma se zavrsava onako ko u Brazilu i Argentini 1:0 pobjedom ili 0:0 ako ne ide. To je dokaz tekme bez gresaka, da su svi igraci bili na nivou, od golmana preko odbrane do napadaca koji nije da ne znaju zabiti nego jednostavno im se ne dozvoljava da olako zabiju vec da se potrude malo vise. Kod 2:0 to je rjesena tekma 95% slucajeva, drugo je to sto oni danas kazu njima ako previse potonu granice, hajte vi zabijte jedan pa vam mi pustamo nazad go (vracamo)odmah za 2 minute. U efektu se nista ne promjeni a kladionicama to perfektno odgovara. Uvijek vise para ulijece na undere i zato se to radi. Necete vidjeti da velika volumina novca uleti na overe da ce za 15 min pasti 2 ili 3 jos gola na kvote 7-10+ jer niko nije lud (osim par budala koji imaju kes i traze adrenalin ali takvih je malo).
Pogledajte jos jednom vam kazem tekmu Crystal Pallace i Swansea, i razmislite malo o bar 6 golova na toj tekmi kako su smjesno pali. Neko to naziva fudbalskom predstavom jer je toboze bilo golova, ali ono je ofiraza i bezobrazluk, zar nije ljepse pogledati tekmu 1:0 2:0 1:1 ili eto 2:1 a gdje igraju svih 22 igraca perfektno. Jer dobar fudbal nije jednako mnogo golova, zar ne?