SJAJI SJAJI KANTONU SARAJEVO
Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Hahahaha @svrakino
- egocentrik
- Kontakt:
- egocentrik
- Kontakt:
Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce
Jedva cekam ispratiti zimske pripremne utakmice. Sarajevo, Maribor i Besiktas po Antaliji... igman, zeljo i famos u konjicu
NEMA NAZAD
2:0 
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
Kenozoik87
- Kontakt:
Tanka je linije između borbe za 4. mjesto i 4 boda do zone ispadanja
- TurkishAirlines
Oh shit, City win.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- egocentrik
- Kontakt:
zeljeznicar je veci klub od Herthe, HSV? Rapid Bukurešt, Steaua, CSKA Sofia? Njih fantomi prate jel, primjera mali milion a takvu glupost moze izjaviti neko ko nije van granice nikad otisao, cuj baza navijaca ima veze s ispadanjem e moj drug sve mi vise smrdis na strumfaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Da li će ih Velež gurnuti na samo dno i u grčevitu borbu za opstanak ostaje da vidimo u hladnoj noći petka na -2°C.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ne vjerujem da ce ispasti jer je konkurencija preslaba, Igman, GOSK, Tuzla City itd. Dovoljno je da budes ispred jednog i imas opstanak.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Pa naravno da ne, govorim za nase uslove. Prije ce i savez na kraju krajeva izgurati neki GOSK ili TC nego njih.egocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:54zeljeznicar je veci klub od Herthe, HSV? Rapid Bukurešt, Steaua, CSKA Sofia? Njih fantomi prate jel, primjera mali milion a takvu glupost moze izjaviti neko ko nije van granice nikad otisao, cuj baza navijaca ima veze s ispadanjem e moj drug sve mi vise smrdis na strumfaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Borba za opstanak malih plavih.
Koga su to oni dobili od klubova koje si naveo kao slabu konkurenciju?Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ne vjerujem da ce ispasti jer je konkurencija preslaba, Igman, GOSK, Tuzla City itd. Dovoljno je da budes ispred jednog i imas opstanak.
4 boda od ispadanja, pa nije Jugoslavija.
🇵🇸
- egocentrik
- Kontakt:
Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Tuzla zeljeznicar 3 0
zeljeznicar Tuzla 3 1
zeljeznicar posusje 1 1
Posusje zeljeznicar 1 0
Igman zeljeznicar 2 0
zeljeznicar Igman 1 0
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- luckystrike
- Kontakt:
bježi željo eto Tuzle
gl rangers je ispao parma isto zeljo da ne ispadnnee cc kakvo razmisljanje. Jaka baza nema sta.Torino je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:59Koga su to oni dobili od klubova koje si naveo kao slabu konkurenciju?Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46
Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohari![]()
Igman i Tuzla City.Torino je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:59Koga su to oni dobili od klubova koje si naveo kao slabu konkurenciju?Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46
Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohari![]()
- RollingPaper
- Kontakt:
Zeljo i Siroki rasprodaja bodova
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, fks74, Kockoglavi, kolezeljovac, Ledara, MostarNeretva, MukiBek, plisek, tutankamon1905, Vanja8, Zigazaga i 90 gostiju.