SJAJI SJAJI KANTONU SARAJEVO
Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce
zeljeznicar je veci klub od Herthe, HSV? Rapid Bukurešt, Steaua, CSKA Sofia? Njih fantomi prate jel, primjera mali milion a takvu glupost moze izjaviti neko ko nije van granice nikad otisao, cuj baza navijaca ima veze s ispadanjem e moj drug sve mi vise smrdis na strumfaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Pa naravno da ne, govorim za nase uslove. Prije ce i savez na kraju krajeva izgurati neki GOSK ili TC nego njih.egocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:54zeljeznicar je veci klub od Herthe, HSV? Rapid Bukurešt, Steaua, CSKA Sofia? Njih fantomi prate jel, primjera mali milion a takvu glupost moze izjaviti neko ko nije van granice nikad otisao, cuj baza navijaca ima veze s ispadanjem e moj drug sve mi vise smrdis na strumfaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Koga su to oni dobili od klubova koje si naveo kao slabu konkurenciju?Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ne vjerujem da ce ispasti jer je konkurencija preslaba, Igman, GOSK, Tuzla City itd. Dovoljno je da budes ispred jednog i imas opstanak.
Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohariegocentrik je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:41Masa je klubova s tradicijom sto su ispali, nama to djeluje nerealno ali je itekako moguce![]()
Ne vjerujem da ce ispasti jer je konkurencija preslaba, Igman, GOSK, Tuzla City itd. Dovoljno je da budes ispred jednog i imas opstanak.
gl rangers je ispao parma isto zeljo da ne ispadnnee cc kakvo razmisljanje. Jaka baza nema sta.Torino je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:59Koga su to oni dobili od klubova koje si naveo kao slabu konkurenciju?Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46
Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohari![]()
4 boda od ispadanja, pa nije Jugoslavija.
Igman i Tuzla City.Torino je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:59Koga su to oni dobili od klubova koje si naveo kao slabu konkurenciju?Suvorov je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:56Ispadali su iz lige River Plate i Aston Vila, a da ne moze Zeljeznicar. Gasenje je nesto sasvim drugo, to nije ni blizu kao ispadanje.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 dec 2023, 14:46
Ja mislim da oni nikad ne mogu ispast ili se ugasit, nazalost. Kao sto mi ne mozemo. Imaju oba kluba velike baze pravih navijaca, koji bi intervenisali i fizicki ako dodje 5 do 12, ili na bilo koji drugi nacin, nebitno. To se moze desiti Slobodi, Velezu, Celiku (bez uvrede ikome, realno pricam), ali sarajevskim klubovima tesko. Oni kad su prezivjeli ono nakon korone i period s Cericem, onim s cvikama kako se zvao, pa onda Ivkovicem, prezivjece sve. Zohari![]()
4 boda od ispadanja, pa nije Jugoslavija.