U svom obraćanju novinarima, menadžer Plavih u svom stilu se osvrnuo i na broj gledalaca koji će sutra prisustvovati revanš susretu četvrtfinala Kupa BiH. "Očekujem rekordan broj od 1200 gledalaca, koji će prisustvovati našem prolasku u polufinale," istakao je Osim i na kraju dodao.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Samo malo, jel ovo ne vrijede godišnje sutra?
Zar nije bilo rečeno da će ove godine vrijediti za sve utakmice kupa?
izgleda da ne vrijedepinki je napisao/la:Samo malo, jel ovo ne vrijede godišnje sutra?
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa jesu jer sam ja ušao sa godišnjom, ovo ili je ovaj novinar fulio ili je baš bezobrazan potez kluba...ZZtop10 je napisao/la:izgleda da ne vrijedepinki je napisao/la:Samo malo, jel ovo ne vrijede godišnje sutra?
Zar nije bilo rečeno da će ove godine vrijediti za sve utakmice kupa?Ja koliko znam protiv slavije su vrijedile (1/8 finala)
Nije stvar u tih 5-8 KM, ali ako je rečeno kad su prodavali godišnje da će važiti, onda nije fer mijenjati tu odluku...
- champions1921
Gdje ste procitali da godisnje ne vaze sutra?? Ja ulazim sa godisnjom 100%.. I pred Slaviju smo ispljuvali klub zbog iste informacije a ispostavilo se da je lazna i da se moglo uci sa sezonskim i polusezonskim kartama..pinki je napisao/la:Pa jesu jer sam ja ušao sa godišnjom, ovo ili je ovaj novinar fulio ili je baš bezobrazan potez kluba...ZZtop10 je napisao/la:izgleda da ne vrijedepinki je napisao/la:Samo malo, jel ovo ne vrijede godišnje sutra?
Zar nije bilo rečeno da će ove godine vrijediti za sve utakmice kupa?Ja koliko znam protiv slavije su vrijedile (1/8 finala)
Nije stvar u tih 5-8 KM, ali ako je rečeno kad su prodavali godišnje da će važiti, onda nije fer mijenjati tu odluku...
BUDI ŽELJO !!!
Piše na uvaženom portalu s.c.
- champions1921
Vjerovatno se novinar zayebunio u onom "ne" kod "ne vrijede"pinki je napisao/la:Piše na uvaženom portalu s.c.
BUDI ŽELJO !!!
Ako su vazile proslu u kupu vaze i sutra bespotrebna rasprava
.
Pa nije baš, jbg radim do pola 5, dok dođem pred stadion biće minuta do 5...terabajt je napisao/la:Ako su vazile proslu u kupu vaze i sutra bespotrebna rasprava![]()
.
Sad trebam razmišljati hoće li me vratiti sa ulaza da idem kupiti kartu i izgubiti dodatnih 15 minuta...
I na klixu piše da neće važiti!
Pa neces ici na Maltu negdje da kupis kartu pa da ti treba 15 minuta. Ja sam za varijantu da ne vaze godisnje sutra. Toliko smo stete klubu nanijeli mi direktno iskazujuci ljubav prema klubu bakljama, sad je red da se malo iskupimo i kupimo glupe karte. Hocemo sve, a da nista ne dajemo za uzvrat e pa ne ide.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- inacefindecko
- Kontakt:
jel važe karte od hajduka ? 
-
neroazzuro
- Kontakt:
Nista,samo protiv modernog fudbala i drzavnih zakona 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- KB-TM87
- Kontakt:
važel karte od videotona ?
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
Prije spektakla u nedelju, tekma sutra
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... kup-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
http://manijaci.ba/index.php/novosti/tm ... kup-najava" onclick="window.open(this.href);return false;
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma vaze godisnje 100%. Ne znam, vi vise sto pitate uopste to, kada je fino receno kada su se jos kupovale da veze sa kup. Pa se hajka pred Slaviju opet digla, i OPET je receno da vaze za kup ove sezone... Nemojte vise nasjedati na novinarske patke, valjda Zeljo ima zadnju rijec a ne neki novinar/i. 
-
AdidasOldSchool
- Kontakt:
NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.
Bezveze se raspravljate, informacija je zvanicna.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Je li Zeljo izasao sa tom obavijesti u javnost? Ja koliko znam nije, tako dok FK Zeljeznicar ne objavi u javnosti tu informaciju, pustite se supljih...AdidasOldSchool je napisao/la:NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.
Naravno, i da objave sta ce postici sa tim. Mi svi koji imamo godisnje ulaznice smo ih kupili tako da vaze i za kup takme. Dakle, opet se dovodi u pitanje blacenje navijaca.
-
AdidasOldSchool
- Kontakt:
Dobro drug, ti dodji s godisnjom do ulaza na tribinu, pa to objasni onim zastitarima na ulazu. Rekoh maloprije, bezveze se raspravljate i pisete dezinformacije, na pocetku sezone je receno da ce godisnje vaziti i za kup, ali su odlucili da za ovu tekmu to nece biti slucaj i to je to. I meni je krivo, jer ispada neprofesionalno i mozda pomalo bezobrazno, al' sta ces.DzoleZeljo je napisao/la:Je li Zeljo izasao sa tom obavijesti u javnost? Ja koliko znam nije, tako dok FK Zeljeznicar ne objavi u javnosti tu informaciju, pustite se supljih...AdidasOldSchool je napisao/la:NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.
Naravno, i da objave sta ce postici sa tim. Mi svi koji imamo godisnje ulaznice smo ih kupili tako da vaze i za kup takme. Dakle, opet se dovodi u pitanje blacenje navijaca.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Ma ne znam prijatelju sta da ti odgovorim sada. Ti djelujes tako ubjedeno, a ja ne mogu sebi u glavu da ubacim, sta opet rade. Eto kako sto kazes, ako su vec tako odluci, mogli su u javnost izaci sa nekim izvinjenjem svojim navijacima.. Zar ne?AdidasOldSchool je napisao/la:Dobro drug, ti dodji s godisnjom do ulaza na tribinu, pa to objasni onim zastitarima na ulazu. Rekoh maloprije, bezveze se raspravljate i pisete dezinformacije, na pocetku sezone je receno da ce godisnje vaziti i za kup, ali su odlucili da za ovu tekmu to nece biti slucaj i to je to. I meni je krivo, jer ispada neprofesionalno i mozda pomalo bezobrazno, al' sta ces.DzoleZeljo je napisao/la:Je li Zeljo izasao sa tom obavijesti u javnost? Ja koliko znam nije, tako dok FK Zeljeznicar ne objavi u javnosti tu informaciju, pustite se supljih...AdidasOldSchool je napisao/la:NE VAZE GODISNJE NITI POLUGODISNJE ULAZNICE ZA SUTRASNJU KUP UTAKMICU 100%. TAKO SU PRENIJELI LJUDI KOJI SU BILI PRISUTNI NA DANASNJOJ PRESS KONFERENCIJI U KLUBU.
EDIT: Ovo se moglo sve fino izbjeci. Oni su zeljeli da privuku sto vise raje, tako sto ce ove godine dati dzabe ulaz za kup tekme ovim sa godisnjim, a na samim godisnjim kartama pise da ne vaze sa kup. Po ovom prvom se vidi da se radilo o nekoj zajebanciji. Dobro, ajde u praksi je bilo drugacije, pa necemo sada u detalje.
Po meni su trebali fino, dati od ove godine godisnja za jug 65KM ili 70 KM sa mogocnosti pracenja kupa. U slucaju ispadanja, navijacima ce biti ulaz nadoknaden u prijateljskim tekmama. TO je to. ako se to radi, a ne obecati navijacima, pa slagati.
Opet ponavljam, vjerovatno je sve suplja jer nisam jos vidio javno objasnjenje naseg kluba kao sto je i do sada bila, ali opet sa druge strane ti djelujes tako ubjedeno...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.