Raul_64 je napisao/la:Komsije pune hvale na drugim forumima i raspituju se cije drzavljanstvo ima index mašina
Druze, na kojem forumu tacno ?
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Raul_64 je napisao/la:Komsije pune hvale na drugim forumima i raspituju se cije drzavljanstvo ima index mašina
Gluho bilo , Jasminultrasstyle_tz je napisao/la:.Spahija i njegova zelja da maksimalno igra na Jusfa plus racionalan play imaju znacajan ucinak..
Repesa je trener Cedevite. Nurkic je tek sada poceo sa ozbiljnom kosarkom i nije igrao kao Saric 1 na 5 u omladinskim kategorijama. Musli je sve ubio u omladinskoj kosarci, dosao u seniore i nestao. Nurkic moze jos puno bolje, jer igra na nekih 15 - ak minuta u prosjeku..Kad ga Jasko pusti u drugom dijelu sezone bice svega..To je plan kako ja znam..ultrasstyle_tz je napisao/la:i ja iskreno vjerujem u to da ce biti bolji, morak radi i napreduje...referenca na Sarica je bila cisto sta bi pravili od njeg obzirom na reputaciju koju uziva da je nas...mada bi i Saric u zdravijoj sredini zdravijoj sredini kakva je haman ove godine Cedevite pokazivao vise..i u Ciboni je vise nego korektan za tako mladog momka, al ga je.e reputacija pa se od njeg ocekuje 20+ i 10+ svaku tekmu..Momak je na 14+7.5 po mecu uz 75% suta, hej 75% suta za 2 a skoro dabl-dbal za momka od 19 god i niko ne prica o njemu.. zvijezda u usponu je nas Jusuf jer od ovog ocekuju da bude LBJ vec sad..zato se ja bojim toga da i mi Jusufa ne opteretimo nekim ocekivanjima kad udje u repku pa daj 10+10 po mecu od klinca. Znaci to u tim godinama, Saric se trazio do ove sezone zbog tih pritisaka, transfera, ovo-ono..da su ga pustili da igra mozda i bio 20+10 sad.
velike zasluge su i Nolana Smita za ovo sto nam Jusuf igra, tako racionalan play i odlican centralni pik odlicno igra i sa Nurkicem i sa Bilanom, a to Jusufu posebno pogoduje..Spahija i njegova zelja da maksimalno igra na Jusfa plus racionalan play imaju znacajan ucinak..napravio je i njemu i Bilanu dosta pozicija na 2-3 metra od kosa gdje oni dominiraju u ABI..
Saric je skola kako ne trebalumani je napisao/la:Evo ga opet Saric tema![]()
Saric je dobar igrac,ali daleko od toga, da je veci potencial od Jusufa
![]()
Neko fino rece ,nekada je harao po tim djecijim prventsvima,ahh ,pa tu su i Rubia proglasili novim Jordanom .
Juka ima sve da postane odlican igrac ,a vrijeme ce pokazati sve.
Evo, sad cu pokusati da ti objasnim. Nema kod Sarica playa, sutera, centra. Saricu je dopusteno da u Ciboni ima puno loptu u svojim rukama, da cesto igra sam..Ja ti opet kazem, ti nedostatke koje sada spominjes ne da su normalni za ovako nesto, nego trebaju biti i vise izrazeni. Ovo je njemu prva ozbiljna seniorska sezona od samog pocetka i ovako decko igra. Ovo trenutno ne postoji u Europi..ultrasstyle_tz je napisao/la:Saric je skola kako ne trebalumani je napisao/la:Evo ga opet Saric tema![]()
Saric je dobar igrac,ali daleko od toga, da je veci potencial od Jusufa
![]()
Neko fino rece ,nekada je harao po tim djecijim prventsvima,ahh ,pa tu su i Rubia proglasili novim Jordanom .
Juka ima sve da postane odlican igrac ,a vrijeme ce pokazati sve...samo ne treba osporavati momka sa 75% suta i 14+7.5 ekipi bez playmakera i podivljalim suterom..poenta je da dizemo onog od njih koji je nas, da je ovaj nas bilo bi kakav Nurkic
isto ko sto smo mi i prije znali da je Nurkic potencijal a ostali u regionu tek sad polako eto priznaju jer moraju( da cujes komentatore Eurosporta
)..a radi se o oba vanserijska talenta, samo da Jusuf ne ode u NBA prije 22-23-e
Nije on otisao u Barcu zbog love. Ove sezone bi u ocajnoj Olimpiji imao lijepu minutazu. Otisao je bas zbog tih Finaca. Kako sam cuo, skoro pa iz prve ruke, otisao je zbog bolje zastite, cak su mu u Barci obecali pomoci oko reprezentativnog statusa ...floyd je napisao/la:Ovom Sulejmanovicu je bolje bilo da je ostao u Olimpiji.
Ocajan je u Barci B. 1/10 zadnja tekma.
Mozda i Finci dignu ruke.
Poletio je bezveze za parama, i moze vrlo lako nestati s mape.
ko je govedo?abraham je napisao/la:E o ovom čovjeku (Nurkiću) treba da se piše i da se hvali, a ne neko govedo
Trenutno korisnika/ca: Semrush [Bot] i 10 gostiju.