Ma sram te i stid bilo.Kaunas je napisao/la:zna li neko hakovat profil
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Facebook (pitanja, problemi...)
Pricam sa nekom malom i prestade raditi chat. Naravno njoj je dosadilo cekat 1h vremena i ode 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
adje ba tu mi pametujete a ne znate zbog čega tražim!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Podržavam samo ako je u vraćenju sopstvenog profila 

I had an appointment with you tonight… in Samarra.
ne rise ti, a kad smo provaljivali onim likovima da ih prcamo bio si glavniDex je napisao/la:Podržavam samo ako je u vraćenju sopstvenog profila

- Illmatic09
- Kontakt:
Ja sam tako rjesio, tako sto sam tu sve deaktivir'o sve ove igre sto su popularne, ne pise dzabe "obavjesti" u podesavanjima, samo moras uci u igru i onda tamo podesiti u podesavanjima ili na samoj igrici imas opciju blokiranje, kad kliknes na poslani zahtjev, desno stoji ovo..adisice je napisao/la:Ma nije moje aplikacije već neko kad pošalje mi zahtjev da igram neku igricuIllmatic09 je napisao/la:Moze, odes na podesavanje, onda kliknes na obavjesti i u "o cemu cete biti obavjesteni " tu kliknes opet zadnje " zahtjev za aplikacije i aktivnosti " i onda oznacis sebi sta zelis a sta ne u obavjestima.adisice je napisao/la:Može li se blokirati sve igrice da ti niko nemože poslat hebeni zahtjev?

Ja sam tako rjesio, tako sto sam tu sve deaktivir'o sve ove igre sto su popularne, ne pise dzabe "obavjesti" u podesavanjima, samo moras uci u igru i onda tamo podesiti u podesavanjima ili na samoj igrici imas opciju blokiranje, kad kliknes na poslani zahtjev, desno stoji ovo..
[/quote]
Ma znam to meni da je zabranit to slanje zahtjeva bilo kakvi igrica al nema veze hvala na trudu

Ma znam to meni da je zabranit to slanje zahtjeva bilo kakvi igrica al nema veze hvala na trudu
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
-
- Kontakt:
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
Hahahah znaci pratim redovno forum a vazda mrsko registrovati al sad mi godra sto sam se registrovao i ja zelim znati kako provaliti 

truts je napisao/la:ne rise ti, a kad smo provaljivali onim likovima da ih prcamo bio si glavniDex je napisao/la:Podržavam samo ako je u vraćenju sopstvenog profila
Re: AW: Facebook (pitanja, problemi...)
moraš bit najmanje tri mjeseca na forumu da bi ti to otkriliforeveryoung je napisao/la:Hahahah znaci pratim redovno forum a vazda mrsko registrovati al sad mi godra sto sam se registrovao i ja zelim znati kako provaliti

-
- Kontakt:
Hahahha deal 
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ima vam opcija, idete na ono gdje pise friends, pa ispod get notifications, close friends.... unfriend, block ovo ono, pa ima ispod i hack. Ccc jeste smotani.
i iz padajućeg menija izaberete get a password
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- Illmatic09
- Kontakt:
Koliko samo po google-u ima ovi lazni hack stranica a ljudi nasjedaju kao misevi u misolovku.
@adisice jbg. i mene nerviraju ti zahtjevi, jedino je moguce igricu po igricu.
@adisice jbg. i mene nerviraju ti zahtjevi, jedino je moguce igricu po igricu.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Jedino keylogger tu pomaže i sigurno je jednostavan i efikasan, ali ne bavite se tim poslovima, jer to ne može donijeti ništa dobro. Probavao sam mnogo puta i nikada nisam ni na jednom profilu pronašao nešto da bih mogao reći da se "trud" isplatio...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: Facebook (pitanja, problemi...)
Ne vidim svrhu hakovanja profila.
Kad sam tek otvorio fb,znaci prije oko 5-6 godina je bilo popularno to hakovanje jer kad bi hakovao nekome profil mozes prebaciti npr. one pare sa pokera ili jos neke gluposti tko je igrao prije.
Sada to nema smisla,nitko nema koristi od toga,mozda da procitas tudje poruke,sto je maloumna radnja,i zadiranje necije privatnosti,a druga stvar je da kao napravis srranje od profila,objavis neke futave statuse,fejk slike i tako to.Ali ako ti stavis na status "ja sam kurwa",svi ce znati da je netko drugi,onda i to opada.Znaci nema neke velike stete osim mozda privatnih poruka.
Kad sam tek otvorio fb,znaci prije oko 5-6 godina je bilo popularno to hakovanje jer kad bi hakovao nekome profil mozes prebaciti npr. one pare sa pokera ili jos neke gluposti tko je igrao prije.
Sada to nema smisla,nitko nema koristi od toga,mozda da procitas tudje poruke,sto je maloumna radnja,i zadiranje necije privatnosti,a druga stvar je da kao napravis srranje od profila,objavis neke futave statuse,fejk slike i tako to.Ali ako ti stavis na status "ja sam kurwa",svi ce znati da je netko drugi,onda i to opada.Znaci nema neke velike stete osim mozda privatnih poruka.
Keep walking.
- tyler durden
- Kontakt:
sa 10 godina otvorio fb profil ?Cautinho je napisao/la:Ne vidim svrhu hakovanja profila.

- Cautinho
- Kontakt:
Ybmu,jesam pronicljiv.tyler durden je napisao/la:sa 10 godina otvorio fb profil ?Cautinho je napisao/la:Ne vidim svrhu hakovanja profila.
Dolazi obavijest,netko quotao moj post na toj i toj temi,kad ti.
Ne bi mi tesko,pisem spisak sta bi moglo biti....
Posto spadas u grupu ljudi zanimljivog naziva "hejteri",znam da slaganje ne dolazi u obzir.Prva stavka na spisku mi je nešto oko godina.Druge nisu ni važne.
Druga stvar,u pravu si.
Treća stvar,imaš li problem s tim?
Izvinjavam se na off-topicu,nastavi u pp ako zelis odgovarati nesto.
Keep walking.
I to u vrijeme kad je fejsbuk bio u sjeni myspace-a i dernekatyler durden je napisao/la:
sa 10 godina otvorio fb profil ?
100% sportski i krajnje opušten potpis
- tyler durden
- Kontakt:
Nemam problem s tim, samo je presmijesnoCautinho je napisao/la:Ybmu,jesam pronicljiv.tyler durden je napisao/la:sa 10 godina otvorio fb profil ?Cautinho je napisao/la:Ne vidim svrhu hakovanja profila.
Dolazi obavijest,netko quotao moj post na toj i toj temi,kad ti.
Ne bi mi tesko,pisem spisak sta bi moglo biti....
Posto spadas u grupu ljudi zanimljivog naziva "hejteri",znam da slaganje ne dolazi u obzir.Prva stavka na spisku mi je nešto oko godina.Druge nisu ni važne.
Druga stvar,u pravu si.
Treća stvar,imaš li problem s tim?
Izvinjavam se na off-topicu,nastavi u pp ako zelis odgovarati nesto.