Ma nisam, nego ne mogu ova izdrkavanja na naše igrače. Ok, volio bih i ja da igra više i bolje, al' realnost je ipak drukčija.Ultra THC je napisao/la:A što si nadrkan Vaso u ovo gluho doba.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Re: Mirza Teletović
Nama je Željo svetinja jedina.
Toko double double 
- storm_raider
- Kontakt:
tricaaaaaaaaaaaaaaaa 
tooooooo Mirza, još 1 poen ga djeli od rekorda u NBA, do sada je na 14 
26 Maggio, che giornataccia, volevi alzarla, l'hai presa in faccia!
NON MOLLARE MAI
NON MOLLARE MAI
Tako je, upadni 
Kol'ko mu skokova fali do double dobulea ? 
opalaaaaaaaaaaaa pa dreknuh se ko da mi je babo dao

Mirza ima 5 skokovafanatic je napisao/la:Kol'ko mu skokova fali do double dobulea ?
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
- storm_raider
- Kontakt:
Igra on i dobro obzirom da mu je prva sezona u NBA ligi, ja sam ovakvu sezonu i najavljivao i zadovoljan sam. Realnost je da je on za 30% bolji nego prosle godine u ovo doba, a to ce se tek vidjeti na EP.Vasa Ladacki je napisao/la:Ma nisam, nego ne mogu ova izdrkavanja na naše igrače. Ok, volio bih i ja da igra više i bolje, al' realnost je ipak drukčija.Ultra THC je napisao/la:A što si nadrkan Vaso u ovo gluho doba.
Sport je lijek za tijelo i duh.
jbt ga..blize je s blokadama do dobuleaLloriS je napisao/la:Mirza ima 5 skokovafanatic je napisao/la:Kol'ko mu skokova fali do double dobulea ?
steta sto ova ne udje..
- el-fighter
- Kontakt:
Steta sto ne udje ova zadnja, al nema veze. Dosta za veceras.
Na kraju 14 poena uz sut iz igre 5-10 od toga 2-5 za 3 poena. Dodao je i 5 skokova i blokadu. U sljedecoj utakmici hocemo career high za kraj sezone, jer u PO vjerovatno nece igrati.
Shengelia veceras leti po terenu i dosta je dizao atmosferu na tribinama, a i u ekipi.
Konacno malo posla i za @dzizu
Na kraju 14 poena uz sut iz igre 5-10 od toga 2-5 za 3 poena. Dodao je i 5 skokova i blokadu. U sljedecoj utakmici hocemo career high za kraj sezone, jer u PO vjerovatno nece igrati.
Shengelia veceras leti po terenu i dosta je dizao atmosferu na tribinama, a i u ekipi.
Konacno malo posla i za @dzizu
Zadnja izmjena: el-fighter, dana/u 16 apr 2013, 03:54, ukupno mijenjano 2 puta.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Ma apsolutno, samo mi je žao onog perioda kad je mjenjao kardašijana u minutama.. Znam da može bolje, da je to iskoristio, sad bi svašta bilo. Prva je sezona, u sljedećim može samo bolji biti..storm_raider je napisao/la:Igra on i dobro obzirom da mu je prva sezona u NBA ligi, ja sam ovakvu sezonu i najavljivao i zadovoljan sam. Realnost je da je on za 30% bolji nego prosle godine u ovo doba, a to ce se tek vidjeti na EP.Vasa Ladacki je napisao/la:Ma nisam, nego ne mogu ova izdrkavanja na naše igrače. Ok, volio bih i ja da igra više i bolje, al' realnost je ipak drukčija.Ultra THC je napisao/la:A što si nadrkan Vaso u ovo gluho doba.
Nama je Željo svetinja jedina.
bravo majstore 4 sata a 20-ak na temi plus gosti lajlalajla--laku noc
- storm_raider
- Kontakt:
Mirza 14 poena, 5 skokova, 2 ukradene i 1 blokada, jedna od najboljih partija ove sezone. Jeste da je drugi tim igrao, pojacan sa par igraca iz prve postave, ali ja sam licno zadovoljan Mirzinim ucinkom. Vesely ga je cuvao u prvom poluvremenu i nije bio uspjesan u tome. Prvi put ove sezone sam vidio da igra ledjima, sto je izgledalo vrlo dobro i nadam se da ce napokon poceti da vise igra tako. U odbrani jak, stamen, mozda ga je jednom sudija ostetio, ali je to kompenzirao kasnije. Odlicno Mirza, protiv prekosutra Detroita ocekujem slicnu partiju. Ostao nam je duzan mnogo ove sezone, ali ce to nadoknaditi na EP, uvjeren sam. Znam da je ovo Mirzina tema, ali je veceras Toko ukrao sou. Odigrao je fenomenalno, letio je na obje strane terena i jedan je od najzasluznijih pored Mirze i Tylora sto su dobili veceras. Utakmica lijepa, Netsi prvi put poveli 2 minute prije kraja i dobili utakmicu. Bravo Mirza! Laku noc svima!
EDIT: Jedini minus veceras je taj sto je Humphries odigrao utakmicu sezone, ali morao je i on proraditi. Kada je Evans, moze svako.
EDIT: Jedini minus veceras je taj sto je Humphries odigrao utakmicu sezone, ali morao je i on proraditi. Kada je Evans, moze svako.
Zadnja izmjena: storm_raider, dana/u 16 apr 2013, 03:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Sport je lijek za tijelo i duh.
Bravo Mirza majstore!!!
Bravo Mirza, napokon odigrao kako zna i umije, ovako non stop treba.
Zaboravi kolektiv kada su sve individualci i samo cjepaj brate.
Zaboravi kolektiv kada su sve individualci i samo cjepaj brate.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Prevari me san,prije nego sto ude Mirza
Ako ima neko kraci izvjestaj ili poene,bio bih zahvalan
Ako odigra i zadnju ovako ,super za nas ,a i za njega prije playoffa.
Jutros sam poranio u 6 i vec sam kontao kako ce mi biti odvratan dan na poslu, ali ova vijest ga je definitivno popravila. 
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.