Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Yugoslavia
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Yugoslavia » 30 dec 2010, 23:40

ma jok u pub dobio zabranu to je sve crnci nema bjelac da uđe cjela četvrt crno Litlle Somalia ja i moj dobar drug iz Nigeria Bhoung idemo kad mi sredi da me neće tući crnačka budala Mambo Jack lud je skroz a sad mi ima na pik jer sam za Arsenal reko da su asshole za zadnji meč i izbaci me van iz pub i nevraćaj se reko mi al ga odveli na bolnicu da se trezni jer je bio totalkni pijanac i ja opet idem u pub do zore a pjesme braćo moja sve prave i show.
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 dec 2010, 23:56

Manchester City offer Wolfsburg Roque Santa Cruz in bid to clinch £35m Edin Dzeko deal

Manchester City have offered Roque Santa Cruz to Wolfsburg and a £120,000-a-week contract to Edin Dzeko to pull off what promises to be the biggest transfer of the January window.

Wolfsburg were happy enough with the financial terms of a deal that will smash the Bundesliga transfer record after City pledged around £28million up front, with extras for Champions League qualification taking the overall amount to close on £35m.

City have now indicated they are prepared to include out-of-favour striker Santa Cruz in the equation, as under-pressure Wolfsburg manager Steve McClaren responds to the challenge of building a new team by weighing up the options for reinforcing his front line.
slika
Come and get me: Dzeko is on the verge of leaving Wolfsburg for Manchester City

Lazio had agreed to take Santa Cruz on loan for the rest of the season with a view to a permanent summer deal, but the Paraguay international was not prepared to uproot his family to Italy without the guarantee of a long-term move.

Lazio president Claudio Lotito said: 'We take into account Santa Cruz's reaction and his desire to make any transfer permanent. We are aware of this and consider it a wise decision for him.'

As negotiations continued with Dzeko’s agent over personal terms, it emerged that the 24-year old will earn nearly £6million a year, plus a hefty bonus, should City qualify for the Champions League.

Despite reports in Italy that Juventus could make a last-ditch bid, **** close to the deal insisted City and Wolfsburg should formalise their agreement by the end of the week.
slika
On the move: Santa Cruz (right) may never be seen again in a City shirt

The Bosnia frontrunner would then be in line to lead City’s attack in a high-profile debut against Arsenal next Wednesday.

Turin newspaper Tuttosport claimed Juventus were plotting a late hijack deal that would involve Wolfsburg keeping Dzeko till the end of the season. The Italians would allow £8m-rated former Liverpool midfielder Momo Sissoko join the club on a free next month and then offer a fee plus Brazilian-born striker Amauri in June.

Juve have long known they cannot compete with City's spending power, but have pursued Dzeko since the summer in the hope that their prestige would be more important than money.

Reports in Italy have always suggested he preferred a move to Serie A, which for many years was seen as the superior league in former Yugoslavian countries, though Sportsmail revealed before Christmas that Dzeko had actually written to City in the summer to say he wanted to come.

Santa Cruz snubs Lazio loan
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 31 dec 2010, 00:02

Evo sve staro i čak spominju da je Džeko pisao neko pismo njima jel istina nudi se sam da dođe u City,sad ako ponude pare ide al stvar je u 5 milijona a imaju nije im frka dati ako ga žele manje više 35 ili 30 isto je jer se vrati kroz dres prodaja i slično rizikuju da ga izgube zas sitan novac
Josip Broz TITO.Arsene Wenger.Elvir Rahimić moj rođak.Safet Sušić.Borat.Ekrem Jevrić.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 31 dec 2010, 00:05

Sto bih volio da Juve sada ponudi 35 mil Eura i tako da ga ispusi City 8-) daju za antitalenta Milnera 30 milona a za Dzeku ne mogu . :roll:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 dec 2010, 00:08

juznjak> je napisao/la:Sto bih volio da Juve sada ponudi 35 mil Eura i tako da ga ispusi City 8-) daju za antitalenta Milnera 30 milona a za Dzeku ne mogu . :roll:
i ja bi volio da Juve to zavrsi al nazalost nemoze...

Mogao bi Roy uletiti s ponudom za Dzeku :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 31 dec 2010, 00:10

Roy Keane?

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 31 dec 2010, 00:11

ja kako sam shvatio tekst 35 miliona plus santra cruz sto je 42 miliona vriejdnost transfera...
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 31 dec 2010, 00:14

Yugoslavia je napisao/la:Roy Keane?
:roll: :roll: :roll:

Tip sa mog avatara

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 31 dec 2010, 00:15

A sorry Liverpool boss nema para.

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 dec 2010, 00:15

Mene samo zbunjuje sto su se u Wolfsburgu usutili,ali vjerujem da ce se sutra oglasiti Rumeni,kaze li NE,tu vise nema pregovora i Dzeko ostaje,,mada Wolfsburg nema niti jedan valjan razlog da ga ne pusti,ali kao sto je neko rekao tamo gdje prestaje logika,nastaje Rumeni!.. Definitivno petak je dan D za Edinov transfer..ali opet da od toga ima nesto sumnjam da bi Dzeko veceras igrao malonogometni turnir u Zenici..valjda bi se cuvao eventualne povrede jer mu valja obaviti ljekarski pregled,tako da mozda to govori 1000 rjeci,sto znaci da bi ipak mogao ostati u malom Wolfsburgu i boriti se za opstanak u Bundesligi..

adnan_hzsa
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hzsa » 31 dec 2010, 00:16

k_c je napisao/la:Mene samo zbunjuje sto su se u Wolfsburgu usutili,ali vjerujem da ce se sutra oglasiti Rumeni,kaze li NE,tu vise nema pregovora i Dzeko ostaje,,mada Wolfsburg nema niti jedan valjan razlog da ga ne pusti,ali kao sto je neko rekao tamo gdje prestaje logika,nastaje Rumeni!.. Definitivno petak je dan D za Edinov transfer..ali opet da od toga ima nesto sumnjam da bi Dzeko veceras igrao malonogometni turnir u Zenici..valjda bi se cuvao eventualne povrede jer mu valja obaviti ljekarski pregled,tako da mozda to govori 1000 rjeci,sto znaci da bi ipak mogao ostati u malom Wolfsburgu i boriti se za opstanak u Bundesligi..
ma kad se dosad nije javio sa odgovorom ne nece ni sutra.. reci ce samo hvala dzeko na svemu :D
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.

nevjernik
Kontakt:

Post Postao/la nevjernik » 31 dec 2010, 00:18

Ma taj Hoeness je trenutno u svom selu gdje ce docekati Novu godinu :D

tamo inace nema nijednog vida komunikacije, tako da za 2-3 dana mozemo cekati da se oglasi
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 31 dec 2010, 00:20

Možda Džeko namjerno igra turnir da ovi misle da se neće vratiti a City da neće kod njih moram nazvat rođu Elvira da vidim možda Edin prekida karijeru i ode u harmonikaše sa Halidom da pjeva po svadbama.ko zna čudni su putevi današnje mladeži a tu je i velika lova pogotovo u ciganskim svatovima.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 31 dec 2010, 00:30

Obicno svinja demantuje sve spekulacije dok se malo zakuha. Sad se evo 3-4 dana uveliko prica o ovome, a od pasceta ni rijec. Ocekujem Dzeku u prvih 11 protiv dominatora 5. januara.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 31 dec 2010, 00:32

s kim igra wolfsburg 5 januara?
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 31 dec 2010, 00:32

Yugoslavia je napisao/la:Možda Džeko namjerno igra turnir da ovi misle da se neće vratiti a City da neće kod njih moram nazvat rođu Elvira da vidim možda Edin prekida karijeru i ode u harmonikaše sa Halidom da pjeva po svadbama.ko zna čudni su putevi današnje mladeži a tu je i velika lova pogotovo u ciganskim svatovima.
Ti stvarno nisi normalan...nemam namjeru da te vrijedjam,ali mi nije jasno kako te jos uvijek trpe na ovom forumu.. isponizenja mi je biti na forumu u kojem ti sudjelujes,stidim se zaista! zbog cega smo mi prisiljeni citati tvoje besmislene i nenormalne izjave!? ponizavas nas sve ovdje!

Yugoslavia
Kontakt:

Post Postao/la Yugoslavia » 31 dec 2010, 00:37

I dont understand horse language.k_c. :shock:

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 31 dec 2010, 00:47

nick je napisao/la:s kim igra wolfsburg 5 januara?
zar igraju :?:
1921-2011

D1n0
Kontakt:

Post Postao/la D1n0 » 31 dec 2010, 01:32

Wolfsburg dont playing 5. Januar!
DIRK NOWITZKI!!!

NBA Champion
NBA Finals MVP
NBA Regular Season MVP
10 x All Star
4 x NBA All-First team
FIBA World Championship MVP
Eurobasket MVP

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 31 dec 2010, 01:51

http://forums.bluemoon-mcfc.co.uk/viewt ... &start=810

evo ovo je mcfc forum

vidite sta navijaci misle o dzeksonu
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, CAGarfia, Goalgetter, Muumii i 40 gostiju.