FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Benko
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Benko » 23 feb 2015, 11:51

ne kontam cemu ta sikiracija?
sjednes u auto,odes u gradacas, popijes kafu, kupis kartu za tribinu gdje ce biti "kavez" sa nasim navijacima, sjedne i gledas utakmicu... barem u gradačcu su ljudi normalni i mozes sa njima sjediti najnormalnije

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 feb 2015, 11:55

amypitar je napisao/la:
miden je napisao/la:"Mi sami ne možemo donijeti tu odluku. Sa naše strane postoji spremnost da navijačima Sarajeva damo čitavu staru tribinu, ali tu odluku moramo donijeti u saradnji sa MUP-om. Ono što je sigurno je da možemo osigurati 300 navijača Sarajeva", rekao je Ensar Novalic, sekretar kluba iz Gradacca

Zbog ovoga nam i treba smanjenje lige.Fino brate ostaviti bivse velikane,Sarajevo,Zeljo,Celik,Sloboda,Velez,Borac,te ovim klubovima pridodati Zrinjski,Siroki ,to je cifra od 8 klubova.Ja bi volio jos par klubova iz vecih gradova, kao sto su Jedinstvo Bihac,Iskra Bugojno,Leotar Trebinje naravno finansijski puno jaci.I jos 2 kluba iz Federacije i RS i to je to.Ovako igrati po nekim selima,kasabama,je dno-dna .Vrijeme je brate posle 20 godina vise uvesti red u ovu ligu.
O cemu ti, pa lijepo procitaj sta je covjek rekao, Sto se tice Zvijezde nema nikakvih problema, pa bolje gostovanje ces imati u Gradaccu nego bilo gdje drugo, oni su spremni dati cijelu tribinu navijacima Sarajeva...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 feb 2015, 12:04

YNWA je napisao/la:
amypitar je napisao/la:
miden je napisao/la:"Mi sami ne možemo donijeti tu odluku. Sa naše strane postoji spremnost da navijačima Sarajeva damo čitavu staru tribinu, ali tu odluku moramo donijeti u saradnji sa MUP-om. Ono što je sigurno je da možemo osigurati 300 navijača Sarajeva", rekao je Ensar Novalic, sekretar kluba iz Gradacca

Zbog ovoga nam i treba smanjenje lige.Fino brate ostaviti bivse velikane,Sarajevo,Zeljo,Celik,Sloboda,Velez,Borac,te ovim klubovima pridodati Zrinjski,Siroki ,to je cifra od 8 klubova.Ja bi volio jos par klubova iz vecih gradova, kao sto su Jedinstvo Bihac,Iskra Bugojno,Leotar Trebinje naravno finansijski puno jaci.I jos 2 kluba iz Federacije i RS i to je to.Ovako igrati po nekim selima,kasabama,je dno-dna .Vrijeme je brate posle 20 godina vise uvesti red u ovu ligu.
O cemu ti, pa lijepo procitaj sta je covjek rekao, Sto se tice Zvijezde nema nikakvih problema, pa bolje gostovanje ces imati u Gradaccu nego bilo gdje drugo, oni su spremni dati cijelu tribinu navijacima Sarajeva...

Nisam mislio samo na vas vec opcenito. :facepalm:
Više mi se gadi,eto mi smo za,ali nisu tamo oni.Ako uzmes gostovanje recimo u Zenicu tu je milina.Imas tribinu i zdravo,nema ovo-ono.Odeš u Banja Luku isto tako.Zato i jeste resenje smanjenje lige,gdje ce se pored veceg kvaliteta fudbala, ima ti i koliko toliko dobru infrastrukturu.Umjesto da 1000 navijaca Sarajeva docekate rasirenih ruku i klub i MUP,jer zaradices 10.000 milja km.Kao što smo mi docekali navijace Borussije koji su karte placali 20 km.Jok kod nas hoce ovaj,ali nece onaj.I samo se lopta prebacuje.Pa kako mogu u svi na Kosevo,Grbavicu,Zenicu,Mostar itd.itd.Umjesto da jedva cekate da vam dođu Zeljo,Sarajevo da nesto zaradite.I onda ce te ispred Federalne vlade u Sarajevo, štrajk nema plate.
Ovo mi je postalo dno-dna više.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 23 feb 2015, 12:13, ukupno mijenjano 1 put.

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 23 feb 2015, 12:09

amy, u gradačcu imamo boljeuslove nego u mostaru (zrinjski, gdje te mlatne na vrh one tribine i opali te onaj vjetar usta se iskrive i jos mnogi klubovi.... o sigurnosti d ane kazem, siroki i drugi gradovi gdje dolazis kao u rat.

Ljudi nam daju tribinu citavu, to do sada ne znam da li je ikada bio slucaj? U banovicima su nam dali isto dobar dio pa smo zbog brojsnosti uzeli drugi dio, ali da ovako u naprijed neko se odrekne cijele tribine, to nikada nije bilo do sada! I ljudima veliki respekt a ova ogavna **** iz MUPa.... takva sorta ljudi, daj belaja i krvi

i ovjde ti nude tribino od 400 mjesta ;) ali su ljudi voljni dati i 2000 ako treba

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2015, 12:10

Ma svake godine ista prica..
Yebes ti ligu kad ti MUP diktira kad mozes a kad ne mozes doci na utakmicu..

U svakoj normalnoj drzavi, cilj je privuci gledatelje..a kod nas sve obratno..

Pa jel fkt moguce da je kod nas sve obratno od normalnog? Il sam ja glup, pa ne kontam :?

Zaqurac ti bude sve ovo sto radis i pravis jednu profitabilnu firmu, jedan brend, u drzavi i inostranstvu kad tebe drzava u startu zakida, tj sjece ti noge da ne mozes stati na iste...

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 feb 2015, 12:13

Gradacac 20KM uplate od 18 do 20 h u RP (utorak, srijeda, cetvetak). Broj mjesta ogranicen.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 23 feb 2015, 12:18

Zip je napisao/la:Ma svake godine ista prica..
Yebes ti ligu kad ti MUP diktira kad mozes a kad ne mozes doci na utakmicu..

U svakoj normalnoj drzavi, cilj je privuci gledatelje..a kod nas sve obratno..

Pa jel fkt moguce da je kod nas sve obratno od normalnog? Il sam ja glup, pa ne kontam :?

Zaqurac ti bude sve ovo sto radis i pravis jednu profitabilnu firmu, jedan brend, u drzavi i inostranstvu kad tebe drzava u startu zakida, tj sjece ti noge da ne mozes stati na iste...

Naravno upravo to.
Kod nas ljudi bjeze od zarade.I samo se krivica prebacuje sa jednih na druge.Ti uzmi cifru 1000 navijaca+10 km ulaznica.Pa kad ces zaraditi ako ne kad ti dolaze Sarajevo,Zeljo.I onda iz MUP-a TK kazu nemamo plate ,idemo u Sarajevo pred Federalnu vladu. :hmmmmm:

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 23 feb 2015, 12:18

I da dodam uplate i u petak od 16-18h :)

SVI U GRADACAC ! :cool:
04.10.2009 !!

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 feb 2015, 12:32

@amypitar Mislim da je Novalicu i ostalim ljudima iz kluba u interesu, da bude što više raje i prodatih ulaznica. Cisto sumljam da oni prave neki problem oko ovoga, a to potvrđuje i ova izjava Novalica, jer jerovatno ce im sljedeca tekma donijeti najveci prihod od ulaznica. Problem je sa MUPom, kao i uvijek. Ljudi u Gradaccu su dobri domacini i nikad nije bilo nekih problema, ako ne racunamo policiju.
Das Ist Walter

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 23 feb 2015, 12:38

Djaba pisete, I nervirate se, svi koji krenu u Gradacac ce I uci na stadion, niko ti ne moze zabraniti da kupis kartu I udjes na tribinu gdje su nasi navijaci, evo i domacini su spremni dati citavu tribinu!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 23 feb 2015, 12:39

Naravno.
Aljegri, out!

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 23 feb 2015, 12:41

Svaka čast ljudima iz Gradačca i njihovoj Upravi , bar na pokušajima da nam udovolje i prihvate sve navijače :thumbup: :thumbup: Ovo je jedan od rijetkih klubova iz naše lige kojima se može odati priznanje na korektnosti i ljudskosti :tokralju:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 23 feb 2015, 12:44

Ma to svakako, ko zeli on ce i uci...

Neg ovde je problem sta ce se ubuduce desavati...

Zbog cega uvijek drzava ide kontra sporta? to mi nikad nece biti jasno.. ovde nije stvar ljudi iz Gradacca..

Ev konkretno, koliko Sarajevo kao klub dobija od Kantona? Uzmimo u obzir da je sada Sarajevo IMIDŽ, brend.. igralo u Evropi protiv bundesligasa, itd?

Ja znam koliko nam uzima Kanton, a to je nekih 310k.. Ja cisto sumnjam da smo mi od drzave7kantona dobili tolike pare.. Znaci, umjesto da se drzava brine za klub, ona te sabotira.. E to je po meni glavni problem.. i zbog toga, svako malo ce se desavati ovakve situacije.. Yebat ce te drzava kad hoce i kad stignee..

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 23 feb 2015, 12:54

Danas je prvi sastanak u nizu izmedju nas (FCS) , kone i Olimpic...a sa druge strane predstavnici MuPa i nekih sluzbi iz kantona. Trazi se rijesenje za onu tuzbu. Sastanak pocinje u 15 h ...javicu sve sto saznam

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 feb 2015, 13:32

HordeBL je napisao/la:Danas je prvi sastanak u nizu izmedju nas (FCS) , kone i Olimpic...a sa druge strane predstavnici MuPa i nekih sluzbi iz kantona. Trazi se rijesenje za onu tuzbu. Sastanak pocinje u 15 h ...javicu sve sto saznam
Jel' ima negdje snimak one emisije što je bila prije neku noć na tu temu?
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

HordeBL
Kontakt:

Post Postao/la HordeBL » 23 feb 2015, 13:37

DrustveniParazit je napisao/la:
HordeBL je napisao/la:Danas je prvi sastanak u nizu izmedju nas (FCS) , kone i Olimpic...a sa druge strane predstavnici MuPa i nekih sluzbi iz kantona. Trazi se rijesenje za onu tuzbu. Sastanak pocinje u 15 h ...javicu sve sto saznam
t

trebala bi biti na stranici kantonalne tv...ako tamo nema onda na ju tjubu
Nasi izlaze sa stavom da se ova cifra revidira na nekih podnosljivih 60-70 milja (koje bi odmah platili) ...da se po hitnom postupku promijeni zakon (npr , da bude po tekmi za acab oko 3 milje KM , derbi izmedju 7-8)....u protivnom , ganjacemo se po sudu.Gracic nece nista da plati , valjda mu zato juniori hapaju parfeme :lol: :lol: .Stav malenih , ne znam...jer oni feninga ni za sta nemaju

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 feb 2015, 13:55

HordeBL je napisao/la:
DrustveniParazit je napisao/la:
t

trebala bi biti na stranici kantonalne tv...ako tamo nema onda na ju tjubu
Nasi izlaze sa stavom da se ova cifra revidira na nekih podnosljivih 60-70 milja (koje bi odmah platili) ...da se po hitnom postupku promijeni zakon (npr , da bude po tekmi za acab oko 3 milje KM , derbi izmedju 7-8)....u protivnom , ganjacemo se po sudu.Gracic nece nista da plati , valjda mu zato juniori hapaju parfeme :lol: :lol: .Stav malenih , ne znam...jer oni feninga ni za sta nemaju
Live textualno prenos sa sastanka :cool:
Das Ist Walter

DrustveniParazit
Kontakt:

Post Postao/la DrustveniParazit » 23 feb 2015, 13:59

Ako neko zna gdje ima ova emisija pogledati nek' pošalje link ja sam pregledao sve nema nigdje.
Saraj'vo za tebe živimo neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!

Sarajevo iznad lokal patriotizma.

Matej Delač

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 23 feb 2015, 14:04

amypitar je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
amypitar je napisao/la:

Nisam mislio samo na vas vec opcenito. :facepalm:
Više mi se gadi,eto mi smo za,ali nisu tamo oni.Ako uzmes gostovanje recimo u Zenicu tu je milina.Imas tribinu i zdravo,nema ovo-ono.Odeš u Banja Luku isto tako.Zato i jeste resenje smanjenje lige,gdje ce se pored veceg kvaliteta fudbala, ima ti i koliko toliko dobru infrastrukturu.Umjesto da 1000 navijaca Sarajeva docekate rasirenih ruku i klub i MUP,jer zaradices 10.000 milja km.Kao što smo mi docekali navijace Borussije koji su karte placali 20 km.Jok kod nas hoce ovaj,ali nece onaj.I samo se lopta prebacuje.Pa kako mogu u svi na Kosevo,Grbavicu,Zenicu,Mostar itd.itd.Umjesto da jedva cekate da vam dođu Zeljo,Sarajevo da nesto zaradite.I onda ce te ispred Federalne vlade u Sarajevo, štrajk nema plate.
Ovo mi je postalo dno-dna više.
Ja nisam iz Gradacca i navijac sam Sarajeva.
Bez razloga prozivas Zvijezdu, to je najbolji domacin u ovoj ligi, tu utakmice igras kao doma niti ima nekog pritiska sa tribina a ekipa igra fudbal i nadigava se a i nema pritiska na sudije.
Zvijezda ce dati cijelu tribinu navijacima Sarajeva a nisu obavezni to uraditi. Mogli su lagano reci toliko ulaznica smo duzni obezbijediti i nema vise.
Kamo srece da ima vise domacina u ovoj ligi kao sto je Zvijezda.
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 23 feb 2015, 14:13

slika

slika

:opaopa: :clap:
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, laznokrilo, mnon46, newton_heath_lyr, pierce, pjankesarajevo, rimljanin90 i 85 gostiju.