PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Jel Mujkan potpisao fukare na mjesec dana ili do kraja sezone ?
Kad je kod nas Mladost izgubila jedan derbi od Rudara, tribine im skandirale "volite pare, vi ste fukare". Tek sad vidim kakvi proroci su bili u Župči tad. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- svrakino1921
- Kontakt:
rasavoje je napisao/la:Alejkumu selam i merhaba.
Kažem vam ja ba ne radite taj teren, kad nam razvuku sutra tika taku jadna nam majkaOsim dobrog TERENA sve ostalo je na strani komsija.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- kolezeljovac
- Kontakt:
Ja samo molim Boga da horde koji ako imaju bar malo dostojanstva kod paljenja baklji ne gađaju led reklame, i plastiku.... Jer bi moglo doci do belaja, prekida tekme i slicno... A opet FKS ce sve to trebati platiti....
E cuj teren njihova prednost
Nema sta, Sinisa ne moze po dobrom terenu nista Bekicu ili ko im vec igra lijevo, Zec isto tako... Vamo Pavic i Veselinovic ce biti pojedeni od velikog Hebibovica, Krpica i Curjurica Adukor zatvara hahahahah na kojim ste vi drogama?
E cuj teren njihova prednost
Nema sta, Sinisa ne moze po dobrom terenu nista Bekicu ili ko im vec igra lijevo, Zec isto tako... Vamo Pavic i Veselinovic ce biti pojedeni od velikog Hebibovica, Krpica i Curjurica Adukor zatvara hahahahah na kojim ste vi drogama?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Fakat ste očajni, isfurale vam šale pa izvlačite postove s naše teme koji su objašnjeni odmah ispod. Al koga briga, jedna pogrešno napisana riječ i ovdje se nešta lafo ismijava. Debili. 
- MocMahale444
E kad bi se za svaku sitnicu davao epitet "debila", ccc
- kolezeljovac
- Kontakt:
Kavez majka!
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
Uhvatila prpa da im ovi opet ne razjebu stadion i led reklame hah, popravice Miske derby je nek gori sve 
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
A daj.Osim13 je napisao/la::Osim dobrog TERENA sve ostalo je na strani komsija.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Vama niko ne uništava nekoliko puta godišnje stadion, zato i imate certifikatavenija je napisao/la:Uhvatila prpa da im ovi opet ne razjebu stadion i led reklame hah, popravice Miske derby je nek gori sve
Čuj "ako imate imalo dostojanstva" a oni razyebaše gdje god dođu.avenija je napisao/la:Uhvatila prpa da im ovi opet ne razjebu stadion i led reklame hah, popravice Miske derby je nek gori sve
Čupali na Koševu, u Krupi, u Kaknju, Zenici...
Ne znam sta je tu tako smijesno? Nekom ko je branio ovaj grad i branio bi ga opet nikad u zivotu ne bi palo na pamet da bilo sta u njemu unistava, pali, razvaljuje. Ko to radi obicno je smece, yebe mi se iz kojeg tabora i koje je boje.
1921
Udaraju gdje vas najvise boli, postavite led ispred juga i istoka nemojte ispred sjevera da ne bi planuli paneliOsim13 je napisao/la:Vama niko ne uništava nekoliko puta godišnje stadion, zato i imate certifikatavenija je napisao/la:Uhvatila prpa da im ovi opet ne razjebu stadion i led reklame hah, popravice Miske derby je nek gori sve
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.