FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Kakav prijem lopte kod Waguea 

Evo ipak jeste, sad su prikazali. I bilo je bukvalno u milimetar. Mada nebitno, gol ili ne, isto ti ga dođe. Liga je riješena svakako.
Ove hejtere i poređenja neću ni komentarisati.
Ove hejtere i poređenja neću ni komentarisati.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Povrijedi se Salah
Malo je paglu da ovu tekmu glasamo za flopa s obzirom na sastav
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Boateng. Uvijek, i zauvijek.Blejzer10 je napisao/la:Malo je paglu da ovu tekmu glasamo za flopa s obzirom na sastav

Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Dembelea treba prodati.10 utakmica doprinosit ce po sezoni timu, ostatak ce stetiti timu ili biti u bolnici.
Zalosno ali surova istina.
Lik se 3x ove sezone povrijedio nicim izazvano.
Vec je dvije sezone u Barci, a polovinu utakmica ga nije bilo zbog raznih ozljeda. 21 godina, a momak strogi injury prone igracJoeBleck je napisao/la:Dembelea treba prodati.10 utakmica doprinosit ce po sezoni timu, ostatak ce stetiti timu ili biti u bolnici.

Može li neki podatak koliko je utakmica ukupno propustio za ove dvije sezone ?
Do sada 170 dana out + ide ova povreda.
Brutalno. Nasljednik Verme od 100+ miliona.
Brutalno. Nasljednik Verme od 100+ miliona.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Kolko god da je naklonjen povredama,sasvim dobar igrac za nas.41 utakmica 14 golova 9 asista.Da je sve igrao 90 minuta bilo bi 18-12 100%
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Valjda zadnja utakmica za Vermaelena, Murilla i Boatenga. Verma će biti upamćen po onom periodu kad je sjajno zamijenio Umtitija. Druga dvojica kako došli, tako i otišli.
Drugo poluvrijeme fakat nije bilo vrijedno gledanja. Srećom ima ta LP, inače bi ovo bilo jako dosadno za pratiti.
Drugo poluvrijeme fakat nije bilo vrijedno gledanja. Srećom ima ta LP, inače bi ovo bilo jako dosadno za pratiti.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Polako sa ocjenama za Osmana.
U utorak igrati svoju igru bez obzira na sastav protivnika.
Ne veseliti se tudjim kadrovskim problemima.
Time se navlaci slaba energija .
U utorak igrati svoju igru bez obzira na sastav protivnika.
Ne veseliti se tudjim kadrovskim problemima.
Time se navlaci slaba energija .
-
- Moderator
- Kontakt:
Kako odigra druga postava nisam gledao bio na poslu.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Mali puig ima talenta, bilo bi ga dobro od naredne sezone malo pogurati u prvom timu, ili na posudbu kakvu
Demba opet povreda, cini se da je ova sezona za hjega zavrsena sto se tice ozbiljnog fudbala, ako je i dvije tri sedmice opet nema nista od njega do kraja sezone
Ali mlad je, uskoro ce i pauza pa ljetne pripreme, ima 4 mjeseca da se fino pripremi za narednu sezonu, da ocvrsne, pa cemo vidjeti sta ce da bude od njega, dovoljno vremena i fizicki i psihicki da ocvrsne, mlad je, sjetimo se mesija na pocetku karijere i problema s povredama, mnogi su mu predvidjali da zbog tog nikad nece postati igracina, pa je prevazisao sve
Ova, sezona i tripleta se moze izgurati i bez njega, kao i bez coutinja, al u sledecoj bi morali biti bitni faktori kao i de jong, valjda ce valverde pronaci nacina da ih podigne, evidentno je da nam treba jos jedan jak napadac, sve se mora uraditi da se grizman dovede jer i coutinjo i demba su i dalje nedokazani, a suarez je ostario, ako se niko ne dovede mogli bi biti vrlo tanki prema naprijed, steta je recimo ne dovesti de lighta, no grizman nam je triput potrebniji
Demba opet povreda, cini se da je ova sezona za hjega zavrsena sto se tice ozbiljnog fudbala, ako je i dvije tri sedmice opet nema nista od njega do kraja sezone
Ali mlad je, uskoro ce i pauza pa ljetne pripreme, ima 4 mjeseca da se fino pripremi za narednu sezonu, da ocvrsne, pa cemo vidjeti sta ce da bude od njega, dovoljno vremena i fizicki i psihicki da ocvrsne, mlad je, sjetimo se mesija na pocetku karijere i problema s povredama, mnogi su mu predvidjali da zbog tog nikad nece postati igracina, pa je prevazisao sve
Ova, sezona i tripleta se moze izgurati i bez njega, kao i bez coutinja, al u sledecoj bi morali biti bitni faktori kao i de jong, valjda ce valverde pronaci nacina da ih podigne, evidentno je da nam treba jos jedan jak napadac, sve se mora uraditi da se grizman dovede jer i coutinjo i demba su i dalje nedokazani, a suarez je ostario, ako se niko ne dovede mogli bi biti vrlo tanki prema naprijed, steta je recimo ne dovesti de lighta, no grizman nam je triput potrebniji
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Šta ovo niko nije gledao tekmu
Ja djubradi navijača ccc.
Nisam vala ni ja. Jel bilo kuveta u kojem pojedincu?

® GONGASHI POWERHOUSE ®
- luis enrique
- Kontakt:
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Wague po meni najbolji u nas. U odbrani čini mi se samo jednom ispao, doduše jest skrivio penal, pogodi ga lopta u ruku. Imao najbolju našu šansu za gol, dobro šutao iz teške pozicije. Najviše prijetnji se i napravilo po njegovoj strani. Puig i Todibo također dosta dobri, Todibo ako ne bude bilo problema sa povredama tokom karijere djeluje da bi mogao postati odličan igrač. Jak, brz, dobro prati igru, nekoliko puta je spasio nakon grešaka drugih igrača. Alena nit smrdi nit miriše, jednostavno više se očekuje od njega, al' et nije lako kad se ono drvo nalazi u napadu.Derdiyok je napisao/la:Šta ovo niko nije gledao tekmuJa djubradi navijača ccc.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Nisam gledao utakmicu ali vidim Dembele cak 5 minuta izdrzo
ko da je od papira napravljen, vec to postaje pomalo iritantno.

Mozes reci polako za nekoliko utakmica, polusezonu.Rodju je napisao/la:Polako sa ocjenama za Osmana.
Al liku pola ugovora prošlo haman a mi nesto cekamo.
Klub ima vjerovatno najbolje doktore i stručnjake na svijetu, Vidal dosao rasklopljen odigrao sezonu bez povrede, Messi na pocetku karijere gori nego Dembele. Arthur sa pet kila viska zdrav citavu sezonu.
Samo Dembele i Umtiti pametni.
Don't hate what you don't understand.
Ili je povrijedjen ili se "vraca nakon povrede". Za dvije godine sastavio 15 utakmica kako treba. I vise nego premalo za nekog ko je placen 140 miliona.
Sreca pa su pogodili sa ovim jeftinim pojacanjima, tipa Vidal, Lengle, Artur, Umtiti, ranije Rakitic i Ter Stegen...
Sreca pa su pogodili sa ovim jeftinim pojacanjima, tipa Vidal, Lengle, Artur, Umtiti, ranije Rakitic i Ter Stegen...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.