PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Horde jeli prpa smiri ce vas Krpa.Ponesite golmanu tariguza kad mu huknemo sa sjevera valja se suzdrzat.
Milomir Odovic: Pehari su nam na nisanu ove sezone. Pucamo na titulu! - dobro je dok se drzi zelenih terena.. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MocMahale444
Sta se javljaju ovi zlikovci fikreta abdica pardon rašina raja.

1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- MocMahale444
Nisam vidio da si ista napisao dok ovaj s šminkom i tobe provociraju.
Procurila formacija Zeljkana za sutra! Oda sa petoricom u odbrani:
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Mojne se Muha na njihov nivo bolan spustat, pusti debile. Da imaju obraza napisao bih "njima na obraz," ali nemaju, zato samo pusti debile.
Zadnja izmjena: Ddado, dana/u 14 avg 2018, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
1921
sta je tobe napisao, ucero vam ga tobe do grkljana. vi ili ste se zaljubili u mene ili sam vam postao nocna mora. trece nema
i nije istina da je oda bojboda.
i nije istina da je oda bojboda.
Pa oni su i ranije provocirali, zato kažem, čudno mi od tebe, uvijek si bio borac protiv toga.MocMahale444 je napisao/la:Nisam vidio da si ista napisao dok ovaj s šminkom i tobe provociraju.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Zvao Husref Odu da odu baciti PES-a nakon presice, kaze Oda on samo GTA igra..

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ovakvi su nam grad upropastili, a i derbi zajedno s njim.Osim13 je napisao/la:Ovih nekoliko likova će upropastiti ovu temu.
1921
- plavalokomotiva
- Kontakt:
Jel Husref Barcu izabro ?joker90 je napisao/la:Zvao Husref Odu da odu baciti PES-a nakon presice, kaze Oda on samo GTA igra..![]()
"Kvalitetnu robu trgovac lako proda, ukusan rucak svako pojede sa zadovoljstvom, a "fudbal bez boje i ukusa" malo koga zanima. Tribine bi sigurno bile punije da se gledaocima nudi vise kvalitetnih predstava!"- Ivica Osim
- MocMahale444
Jesam Škoro ali idu mi na racku pravo. Dosadilo i morao sam malo blago uzvratiti. Prenese me ko lakija.skoroalen je napisao/la:Pa oni su i ranije provocirali, zato kažem, čudno mi od tebe, uvijek si bio borac protiv toga.MocMahale444 je napisao/la:Nisam vidio da si ista napisao dok ovaj s šminkom i tobe provociraju.
FKS nije imenovalo ljupka petrovica za trenera zbog slike sa odovicem

Barcu Husref uzeo, a Oda Abrams M1A2.. Nerijeseno zavrsilo..plavalokomotiva je napisao/la:Jel Husref Barcu izabro ?joker90 je napisao/la:Zvao Husref Odu da odu baciti PES-a nakon presice, kaze Oda on samo GTA igra..![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To ne priliči tebi efendijo, moraš se malo popraviti.MocMahale444 je napisao/la:Jesam Škoro ali idu mi na racku pravo. Dosadilo i morao sam malo blago uzvratiti. Prenese me ko lakija.skoroalen je napisao/la:Pa oni su i ranije provocirali, zato kažem, čudno mi od tebe, uvijek si bio borac protiv toga.MocMahale444 je napisao/la:Nisam vidio da si ista napisao dok ovaj s šminkom i tobe provociraju.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MocMahale444
vladika muhamedMocMahale444 je napisao/la:Daleko sam ja od efendije Morto.
Moja greska.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.