Moderator/ica: rio_Ferdy88
IspravljenoHeller je napisao/la:Spisak najbitnijih ljudi u nasem sportu:
Teletovic, Dzeko, Dzumhur, Tuka, vedator
vedator mozda i koje mjesto ispredHeller je napisao/la:Spisak najbitnijih ljudi u nasem sportu:
Teletovic, Dzeko, Pjanic, Nurkic, Djedovic, Begovic, Dzumhur, Tuka, vedator
Heller je napisao/la:Spisak najbitnijih ljudi u nasem sportu:
Teletovic, Dzeko, Pjanic, Nurkic, Djedovic, Begovic, Dzumhur, Tuka, vedator
Ja gledam snimke od kako su postavljene I nemogu da se nagledam.Amele ti si ponos domovine!BROJ1 je napisao/la:GLEDAO SAM 10 PUTA SNIMKU UTRKE, svaki put mi krenu suze....Treci Evropljanin svih vremena , samo su Sebastian Kou i Jurij Borzakovski brzi, Kipketer je Danac kao i j aAmerikanac....Istorija, a tek su mu 24...gdje su granice....samo nebo zna. Marljiv rad se isplati a price o dopingu....bilo je i bit ce....jednostavno covjek radi s najboljim trenerom i koristi vitamine i ostalo sto kosta a nije si u zenici mogao priustiti....11 svih vremena ne mozes postat na grahu i piti i letajuci zenickim livadama .....NAPRIJED VELIKI SPORTISTO I JOŠ VEČI ČOVJEČE
po tvoj logici, Džeko je iz Manchestera a Spahić iz HamburgaEpidaurus je napisao/la:Lik trenira u Atletskom klubu Zenica od kad ja znam za sebeemir_ je napisao/la:Ne bih da se qrcimo al je Amel iz KAKNJA od kojeg vec godinama ima podrsku!!!!Epidaurus je napisao/la:Svaka ti cast Amele, ponosu naseg Celicnog grada![]()
Inace je sramota da zenicki klubovi i sportisti nisu konstantno medju prva 3 u drzavi u svim sportovima kad se uzme u obzir kakvi se uslovi ovdje za vecinu sportova imaju. Kad bi se samo mogli rijesit svih ovih ultranesposobnih stranackih kadrova bili bi strasni.
http://kakanj.gov.ba/novost.php?id=153
Ovakav rezultat niko nije istrčao vise od godinu dana. Bosse je tačno prije godinu dana trčao 2 stotinke sporije, 1:42:53. Ako se zna da je ovo disciplina u kojoj pretezno ovi crnci Kenijci, Etipljani vode glavnu riječ, da su samo dva bijela trkača u povjesti imali bolji rezutat od ovog Amelovog, i to pazi sad Rus Yuriy Borzakovskiy prije 14 godina, i Britanac Sebastian Coe prije 34 godine. Onda je Tuka svjetska atletska senzacija.Heller je napisao/la:Njegov uspjeh bi mogo malo vise odjeknut ako ostane na nivou, jer je Evropljanin i moze se nositi sa Africkim i Americkim atleticarima. A to je rijetkost
Pa to je to sad mu je samo nebo granica, mada i ova dva iza njega su mladi momci i u buducnosti ce mu biti glavni konkuenti.Rafael30 je napisao/la:Ovakav rezultat niko nije istrčao vise od godinu dana. Bosse je tačno prije godinu dana trčao 2 stotinke sporije, 1:42:53. Ako se zna da je ovo disciplina u kojoj pretezno ovi crnci Kenijci, Etipljani vode glavnu riječ, da su samo dva bijela trkača u povjesti imali bolji rezutat od ovog Amelovog, i to pazi sad Rus Yuriy Borzakovskiy prije 14 godina, i Britanac Sebastian Coe prije 34 godine. Onda je Tuka svjetska atletska senzacija.Heller je napisao/la:Njegov uspjeh bi mogo malo vise odjeknut ako ostane na nivou, jer je Evropljanin i moze se nositi sa Africkim i Americkim atleticarima. A to je rijetkost
Mislis koliko Evropskih Drzava nema medalju ?baglama je napisao/la:koliko europskih medalja nema olimpijsku medalju?jel istina samo mi i andora cini mi se?
Tuka ako uzme medalju, treba mu dati 2 milje penzije, cim navrsi 40 god
da...samo mi medalja u glavi, fjordova omaskaBosnaSTL je napisao/la:Mislis koliko Evropskih Drzava nema medalju ?baglama je napisao/la:koliko europskih medalja nema olimpijsku medalju?jel istina samo mi i andora cini mi se?
Ove drzave evrope jos nisu osvojile medalju na olimpijskim igrama:baglama je napisao/la:koliko europskih medalja nema olimpijsku medalju?jel istina samo mi,albanija i andora cini mi se?
SlevinKelevra je napisao/la:Pa, rekao je onaj na SK da je utrku zavrsio u 4 traci... Ko zna koje bi vrijeme bilo da je mogao trcati pravo u ciljnoj ravnini.Husika je napisao/la:Hebote pa on je istrcao 810 metra dok je sve zaobisao !!!
Vidim ga za koju godinu sa svjetskim rekordom...
Sad ce napasti sponzori, treneri, uslovi a i volja !!!
Nevjerovatan uspijeh !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.