Reprezentacija BiH na EP 2015
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Minja se strasno popravio u zadnje dvije sezone od igraca kojeg su tjerali postace sigurno jedan od ljubimaca steta za njega mogao je imati odlicnu karijeru

Da li ce bit prenos vcrs, Hrvati igraju sa najjacim timom pa bi bilo lijepo vidjet  sta i koliko mozemo ??

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Baš sam gledao programsku šemu HRT-a al' nažolst ne prenose. Sada ne znam da li će negdje drugo biti prenos mada sumnjam.Zivot je napisao/la:Da li ce bit prenos vcrs, Hrvati igraju sa najjacim timom pa bi bilo lijepo vidjet sta i koliko mozemo ??
Gdje se igra ovo večeras?
Edit: Evo nađoh, igra se u Zagrebu i tekma je zatvorenog tipa.
Željo je život, sve ostalo su sitnice! 
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
						Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
najavljen je stream za 19h

Ybg steta, mogli su stavit kamere u Zagrebu se igraFaraonTM je napisao/la:Baš sam gledao programsku šemu HRT-a al' nažolst ne prenose. Sada ne znam da li će negdje drugo biti prenos mada sumnjam.Zivot je napisao/la:Da li ce bit prenos vcrs, Hrvati igraju sa najjacim timom pa bi bilo lijepo vidjet sta i koliko mozemo ??
Gdje se igra ovo večeras?
Edit: Evo nađoh, igra se u Zagrebu i tekma je zatvorenog tipa.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Sta bi jel ima stream gdje ili nema???

super su ove zatvorene utakmice sto mi igramo. gledaoci na tribinama(ako je slika aktuelna), novinari u dvorani. jedino je za nas zatvoreno, dok ostali sve uredno objave

- LARSSONCHE
- Kontakt:
Kako ovo ba da je završila? Na premieru pise u 20, da smo znali pa probali uplatit

Ja sprdnje od organizacije ovih pripremnih tekmi za sada sa stanovista pracenja i to, prvo pise da igramo 6 i 7 protiv gruzije a ono bi 5 i 6, statistiku je nauka pronaci a kamoli stream neki, pa evo sad protiv hrvata pise igramo u20h a ono vec kraj bio haman oko 19:30h ,totalno amaterski a nama navijacina je uskraceno cak da pratimo kretanje rezultata, mislim kad za U16 cak i stream ima ovo je smijesno onda  

Kako me nervira ovo sve oko seniorske reprezentacije i stranica KS pa **** te ko da ja pratim repku samo kad pobjedjuju koja sprdacina zbog cega se ne smije znat statiska koji **** ? Kakva glupost igra je izgleda na nivou neke stvari bit ce ovo totalno razocarenje ipak steta...

Izgubili 12 razlike

KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Ovdje smo ispali kao  totalni amateri
https://embed.gyazo.com/cb9234ab5df9d26 ... 38d7c9.gif

https://embed.gyazo.com/cb9234ab5df9d26 ... 38d7c9.gif
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Poenterski ucinak obje ekipe, ako nekog zanima:
Hrvatska: Tomić 2, M. Ramljak 3, Stipčević 6, Bogdanović 15, Šarić 13, Rudež 7, Ukić 2, Simon 6, Šakić, Zubčić, Bilan 8, Žorić 12
BiH: Pašalić 2, Buza, Stipanović 13, Šutalo 9, Jošilo, Bavčić 2, Kikanović 10, Albijanić, Peršić 2, Todić 6, Milošević 7, Renfroe 4, Vrabac 7, Zimić
EDIT: Zna li neko sta je sa Gordicem, ni jucer nije igrao?

Hrvatska: Tomić 2, M. Ramljak 3, Stipčević 6, Bogdanović 15, Šarić 13, Rudež 7, Ukić 2, Simon 6, Šakić, Zubčić, Bilan 8, Žorić 12
BiH: Pašalić 2, Buza, Stipanović 13, Šutalo 9, Jošilo, Bavčić 2, Kikanović 10, Albijanić, Peršić 2, Todić 6, Milošević 7, Renfroe 4, Vrabac 7, Zimić
EDIT: Zna li neko sta je sa Gordicem, ni jucer nije igrao?
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Dotjerat ce se ova nasa ekipa do maksimuma pred sam pocetak prvenstva, nesto mi govori  da nas  ni Francuska nece moci otrest, a da cemo se sa ostalim nosit do kraja pa kom obojci kom opanci. Ekipni duh je cudo

I ja se nadam tome, svi se mi nadamo, ali jednostavno u napadu nemamo sigurnih poena. To ce uglavnom biti neko pacenje, tako da nema puno efekta sto ce odbrana vjerovatno biti na nivou cijelo prvenstvo. Nikad laksu grupu nismo dobili, a imamo ovoliko problema. A da cemo namucit Francuze... na to se samo mozemo nasmijat svi mi.Zivot je napisao/la:Dotjerat ce se ova nasa ekipa do maksimuma pred sam pocetak prvenstva, nesto mi govori da nas ni Francuska nece moci otrest, a da cemo se sa ostalim nosit do kraja pa kom obojci kom opanci. Ekipni duh je cudo
 Ljudi su prvi favoriti prvenstva i mogu nas razvaliti koliko hoce, sto apsolutno ne znaci da sa ostalimo ne mozemo igrati. Borba za svaku loptu i to je ono sto mozemo od njih ocekivati, bilo kakav pozitivan rezultat je premija.
  Ljudi su prvi favoriti prvenstva i mogu nas razvaliti koliko hoce, sto apsolutno ne znaci da sa ostalimo ne mozemo igrati. Borba za svaku loptu i to je ono sto mozemo od njih ocekivati, bilo kakav pozitivan rezultat je premija.  
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Ja mislim da mozemo i dobiti jednu tekmukobe24 je napisao/la:I ja se nadam tome, svi se mi nadamo, ali jednostavno u napadu nemamo sigurnih poena. To ce uglavnom biti neko pacenje, tako da nema puno efekta sto ce odbrana vjerovatno biti na nivou cijelo prvenstvo. Nikad laksu grupu nismo dobili, a imamo ovoliko problema. A da cemo namucit Francuze... na to se samo mozemo nasmijat svi mi.Zivot je napisao/la:Dotjerat ce se ova nasa ekipa do maksimuma pred sam pocetak prvenstva, nesto mi govori da nas ni Francuska nece moci otrest, a da cemo se sa ostalim nosit do kraja pa kom obojci kom opanci. Ekipni duh je cudoLjudi su prvi favoriti prvenstva i mogu nas razvaliti koliko hoce, sto apsolutno ne znaci da sa ostalimo ne mozemo igrati. Borba za svaku loptu i to je ono sto mozemo od njih ocekivati, bilo kakav pozitivan rezultat je premija.
 Nemamo najbolji tim,ali ce srce ostaviti na terenu.Preko odbrane pokusati nekoga uzeti,nece biti mnogo poena.
 Nemamo najbolji tim,ali ce srce ostaviti na terenu.Preko odbrane pokusati nekoga uzeti,nece biti mnogo poena.Re: Reprezentacija BiH na EP 2015
Ima li raspored tekmi i vrijeme na eurobasketu?  

http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... _2602.htmlEdoBa je napisao/la:Ima li raspored tekmi i vrijeme na eurobasketu?
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
HvalaaBassha je napisao/la:http://www.eurobasket2015.org/en/compID ... _2602.htmlEdoBa je napisao/la:Ima li raspored tekmi i vrijeme na eurobasketu?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.