Skini taj .dll file i zalijepi ga u pes foldermoj uzor-S.G je napisao/la:
Pomozite ako Boga znate
PES 2016
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: PES 2016
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ako ne uspijes naci na netu javi se meni u pp poslat cu ti ja taj fajlmoj uzor-S.G je napisao/la:
Pomozite ako Boga znate
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ!
1921!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Momci ja sa svoja 3 jarana uveliko deremo sa vašim patchom, svaka čast još jednom, koliko vidim sve je rađeno preko EDITA u PES-u a super je ispalo za početak, mogu misliti koliko je truda trebalo... 

Drago nam je. Da, sve je preko edita rađeno jer nisu još nikakvi adekvatni toolsi izasli. Očekujemo nekad kasnije i stadione prave ubacitiMojGradMojKlub je napisao/la:Momci ja sa svoja 3 jarana uveliko deremo sa vašim patchom, svaka čast još jednom, koliko vidim sve je rađeno preko EDITA u PES-u a super je ispalo za početak, mogu misliti koliko je truda trebalo...
1921!
1921!
Ako ima neko od forumasa da zna praviti face ili stadione ili da zna nekog da zna praviti neka mi se javi u pp. 

1921!
1921!
"BH Telecom Premijer Liga Patch v1.1
Sadržaj:
- Kompletno urađena reprezentacija BiH (dresovi, trener, igrači, brojevi, ime stadiona)
- Dodana 4 tima u "Other european teams" (Dinamo Zagreb, Hajduk, Partizan, Crvena Zvezda)
- 20% najnovijih transfera u Europi (u sljedećem update sve transfere)
- Novi start screen
- Dodano 27 timova u "Other european teams" koje ćemo u sljedećem update-u napraviti do kraja
https://www.facebook.com/PES-2016-BH-Te ... 180462196/
Sadržaj:
- Kompletno urađena reprezentacija BiH (dresovi, trener, igrači, brojevi, ime stadiona)
- Dodana 4 tima u "Other european teams" (Dinamo Zagreb, Hajduk, Partizan, Crvena Zvezda)
- 20% najnovijih transfera u Europi (u sljedećem update sve transfere)
- Novi start screen
- Dodano 27 timova u "Other european teams" koje ćemo u sljedećem update-u napraviti do kraja
https://www.facebook.com/PES-2016-BH-Te ... 180462196/
1921!
1921!
Kako skinut patch sa ligama i dresovima za pes16 za PS3?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ovako momci. Jaran je instalirao Pes i po specifikacijama trebalo da može igrati normalno, ali kada podje utakmica, crno nešto izbacuje po terenu izbacuje. Je li neko imao sličan problem?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Mozda da uradi update drivera grafikejasmin10 je napisao/la:Ovako momci. Jaran je instalirao Pes i po specifikacijama trebalo da može igrati normalno, ali kada podje utakmica, crno nešto izbacuje po terenu izbacuje. Je li neko imao sličan problem?

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
A evo uradili smo neki update, mada piše da je već najnoviji update urađen.
da li zna neko kad izlazi update za xbox za transfere posto su igraci jos u starim klubovima
- Ponos Torina
- Kontakt:
neka uradi komplet clean uninstall drivera i neka ponovo instalira,ako to ne pomogne onda sumnjam da ce moci igrati ikako....jasmin10 je napisao/la:A evo uradili smo neki update, mada piše da je već najnoviji update urađen.
transferi vjerovatno posle nove godine,mozda i posle januarskih,mada nisam siguran igram fifu...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- JoseMourinho
- Kontakt:
Krenuli su live updatei bar je tako pisalo od 1 da kreće, al kako god prvi dlc izlazi 31.10 tad ce sve biti OK
Potrazi kakv update za Xbox do tada
Potrazi kakv update za Xbox do tada

- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Koji je fazon uopšte ovog izdavanja PES-a sa rosterima iz 19. vijeka?
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: PES 2016
Ne znam bgm mogli su zaposlit nekog na mjesec da im to sve odradi, toliki tim ljudi a nema jedan majmun da go odradiMojGradMojKlub je napisao/la:Koji je fazon uopšte ovog izdavanja PES-a sa rosterima iz 19. vijeka?

Kakav je edit mod u ovom novom PES-u?, pretpostavljam da nisu vratili stadion kreator!?, može li mi neko reći?
Sve skoro isto kao u prošlomSebulba je napisao/la:Kakav je edit mod u ovom novom PES-u?, pretpostavljam da nisu vratili stadion kreator!?, može li mi neko reći?
1921!
1921!
Sage je napisao/la:Kako skinut patch sa ligama i dresovima za pes16 za PS3?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Moze li ko poslati link za pes 2016(standardna igra bez patcha),moze i ovdje a moze i na pp.
Hvala
Hvala
- invincible1921
- Kontakt:
Ja naprimjer sam igro fifu 2004 i nisam vise nikad ni probo fifu do 13, a PES mi je bio vrh...od kada sam probabo iz ciste znatizelje FIFU13 otad mi PES izgleda kao igrica sa Miniclipa. Previse lagana i negolicna napravljana da bi raja zabijala sto vise golova...takodjer pes je bar po meni previse sablonska igra st ose tice gameplya, gotovo uvijek znas sta ce se iduce desit kad uradis odrjeneni potez ili sut,,,ali to je moje misljenje_dreamer_ je napisao/la:U biti je sve to stvar ukusa, ali ja sam igrao soker citav zivot, imam PS1, PS2, PS3 kuci i skoro svaku verziju starijih sokera, dakle nisam neko ko je igrao FIFU, no ove zadnje fife su itekako igrive i ja ne znam o cemu vi pricate kada kazete da ne moze FIFA prismrditi po gameplayu... Mozda mislite ne igranje protiv compa, mozda vam je to preokupacija.akisarajevo92 je napisao/la:FIFA u gameplayu ne moze prismrditi PES-u.
Ali u online modu, tj u igri protiv ljudi je FIFA 15 sveukupno gledano bolja meni od PES 15, a isti utisak imam i za ovu generaciju, mada moram jos odigrati par meceva da bih stvarno stekao neki dojam... No pricati da gameplay ne moze "prismrditi" je smijesno, opet kazem, ne pricamo o FIFI 99. Imam osjecaj da vi uopste ne igrate FIFU, nego da je to kod vas stvar ciste predrasude. Ja s druge strane itekako isprobam obje igrice tako da je po meni besmislica tvrditi da je gameplay od fife los.

BAJO MOJ, KAKVA GRAFIKA I GLUPOSTI JA GURNEM KARLOSA U NAPAD i slicne nebuloze

=\_1921_/=
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.