19. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Re: 19. kolo BHT premier lige BiH - ocekivanja
Zrinjski-Sarajevo x
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik x
Vitez-Velez x
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki 1
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik x
Vitez-Velez x
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki 1
Ne mogu da docekam cetvrtak i da se objave sudije za ovo kolo 

Zrinjski-Sarajevo x
Borac-Sloboda x
Celik-Travnik x
Vitez-Velez x
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki x
Rudar-drina x
Borac-Sloboda x
Celik-Travnik x
Vitez-Velez x
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki x
Rudar-drina x
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Zrinjski-Sarajevo 1
Borac-Sloboda 2
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki x

Borac-Sloboda 2
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki x

Mustafa Hukić
1951-1999
1951-1999
Zrinjski-Sarajevo x
Borac-Sloboda 2
Celik-Travnik x
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki x
Rudar-drina 1
Borac-Sloboda 2
Celik-Travnik x
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost x
Slavija-Olimpic x
Zeljeznicar-Siroki x
Rudar-drina 1
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Zrinjski-Sarajevo 2
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik x
Vitez-Velez x
Radnik-Mladost 1
Slavija-Olimpic 1
Zeljeznicar-Siroki 2
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik x
Vitez-Velez x
Radnik-Mladost 1
Slavija-Olimpic 1
Zeljeznicar-Siroki 2
Šuhva mi govori da bi Olimpic mogao pobijediti u Lukavici. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- amazon
- Kontakt:
MuhaHigh je napisao/la:Šuhva mi govori da bi Olimpic mogao pobijediti u Lukavici.

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Zrinjski-Sarajevo 1 (Bolja ekipa,bolje igraju.Sarajevo ce se nacekati do nove titule).
Borac-Sloboda 1 (Nemam nista protiv da Sloboda bude prvak,ali j.ebat ce ih borac).
Celik-Travnik 1 (Celik bolji,pobjeda za Robijase).
Vitez-Velez 1 (Mislim da necemo gledati ove godine"povratak otpisanih").
Radnik-Mladost 1 (Mladost se vise ne shvaca kao neozbiljna ekipa,sto su iskoristavali do sada i zato ce im biti po usima).
Slavija-Olimpic 1 (Ko ne zna,ovo je utakmica za ostanak u ligi,jel tako @papy)
Zeljeznicar-Siroki 2 (Sve mi se cini da mazu oci navijacima sa uredjenjem stadiona,da prikriju koliko su losi OVE SEZONE).
Rudar-drina 1 (Ovo je na osnovu dosadasnjeg dijela prvenstva).
Borac-Sloboda 1 (Nemam nista protiv da Sloboda bude prvak,ali j.ebat ce ih borac).
Celik-Travnik 1 (Celik bolji,pobjeda za Robijase).
Vitez-Velez 1 (Mislim da necemo gledati ove godine"povratak otpisanih").
Radnik-Mladost 1 (Mladost se vise ne shvaca kao neozbiljna ekipa,sto su iskoristavali do sada i zato ce im biti po usima).
Slavija-Olimpic 1 (Ko ne zna,ovo je utakmica za ostanak u ligi,jel tako @papy)
Zeljeznicar-Siroki 2 (Sve mi se cini da mazu oci navijacima sa uredjenjem stadiona,da prikriju koliko su losi OVE SEZONE).
Rudar-drina 1 (Ovo je na osnovu dosadasnjeg dijela prvenstva).
Godine prolaze jubav ostaje...
Po mom skromnom misljenju, mislim da cemo u nastavku gledati slijedeci scenario:
- Cupanje Borca i konacno opstanak na ustrb Radnikovih bodova koji ce se odreci evrope zbog brojnih razloga, nemaju uslove ni stadion gdje bi igrali u krugu od 200 km. Ne mogu ni zamisliti da igraju na Tusnju. Rezultat i desavanja na utakmici Borac - Sloboda i Radnik - Mladost bi mogli vec pokazati pocetak ovoga.
- Mrtva trka za titulu izmedju Zrinjskog i Sarajeva na ustrb Slobode koja ce se morati zadovoljiti evropom i to je to. Nazalost, uz sve moje simpatije prema Slobodi iskljucivo zbog fudbalskih razloga mislim da ce se ovo desiti.
- potapanje Slavije za opstanak Borca i uz pomoc Radnikovih bodova.
- Forsiranje Zelje kroz kup. Mislim da ce osvojiti i na taj nacin izboriti evropu. Za ligu je prekasno.
Konaco, prvak Zrinjski ili Sarajevo (prije Sarajevo), evropa preko lige Slobodi i Sirokom, kup i evropa Zelji, ispadanje Velezu, Rudaru, Drini, Slaviji, Vitezu i Travniku.
Vecina od svega ovoga nece biti uopste izborena na terenu. Vec od ponedjeljka ce biti jasno ima li ista od ovoga sto ja mislim.
- Cupanje Borca i konacno opstanak na ustrb Radnikovih bodova koji ce se odreci evrope zbog brojnih razloga, nemaju uslove ni stadion gdje bi igrali u krugu od 200 km. Ne mogu ni zamisliti da igraju na Tusnju. Rezultat i desavanja na utakmici Borac - Sloboda i Radnik - Mladost bi mogli vec pokazati pocetak ovoga.
- Mrtva trka za titulu izmedju Zrinjskog i Sarajeva na ustrb Slobode koja ce se morati zadovoljiti evropom i to je to. Nazalost, uz sve moje simpatije prema Slobodi iskljucivo zbog fudbalskih razloga mislim da ce se ovo desiti.
- potapanje Slavije za opstanak Borca i uz pomoc Radnikovih bodova.
- Forsiranje Zelje kroz kup. Mislim da ce osvojiti i na taj nacin izboriti evropu. Za ligu je prekasno.
Konaco, prvak Zrinjski ili Sarajevo (prije Sarajevo), evropa preko lige Slobodi i Sirokom, kup i evropa Zelji, ispadanje Velezu, Rudaru, Drini, Slaviji, Vitezu i Travniku.
Vecina od svega ovoga nece biti uopste izborena na terenu. Vec od ponedjeljka ce biti jasno ima li ista od ovoga sto ja mislim.
- Evolve
- Kontakt:
Vidis ja sam uvjerenja da smo prevazišli takva dogadjanja. Ti sto si opisao su moguca dogadjanja van terena. Ja se iskreno nadam da nista se od toga nece ostvarit ( na taj nacin ).
Na zelenom terenu a ne za zelenim stolom nek se stvari rijesavaju!
Na zelenom terenu a ne za zelenim stolom nek se stvari rijesavaju!

NK Široki Brijeg
Zrinjski-Sarajevo 1
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik x
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost 1
Slavija-Olimpic 2
Zeljeznicar-Siroki 2
Rudar-drina X
Borac-Sloboda 1
Celik-Travnik x
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost 1
Slavija-Olimpic 2
Zeljeznicar-Siroki 2
Rudar-drina X
-
- Kontakt:
Zrinjski-Sarajevo 1
Borac-Sloboda x
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost 1
Slavija-Olimpic 2
Zeljeznicar-Siroki x
Borac-Sloboda x
Celik-Travnik 1
Vitez-Velez 1
Radnik-Mladost 1
Slavija-Olimpic 2
Zeljeznicar-Siroki x
Napisa lik hladno da ce prvak prije biti Sarajevo nego Zrinski.
To se jedino moze desiti ako ovi igraci Sarajeva preko noci postanu Barselona i ako igraci Slobode, Zrinskog, Sirokog, Zelje također preko noci zaborave da se fudbal igra nogama.
Zrinjski sad bjezi Sarajevu pet bodova i uz eventualno pobjedu bice osam sto je ogromna prednost, ispred njih Sloboda samo bod sto ne predstavlja nista. Realno gledajuci zrinjovci imaju prejak tim, oni ce da prekopaju teren u nedjelju da ostvare pobjedu na startu i uz kisk Slobode protiv Borca preuzmu prvo mjesto.
Opet tu je Siroki koji moze svima da pomrsi racune, kao i Radnik, Zeljo. Da ne pisem da su u kupu jos svi aktuelni sem Zrinskog koji ima brigu manje pa se mogu okrenuti titulu.
Zeljo ne moze do titule oni ce ici na kup i mozda trece mjesto u ligi, realno vise ne mogu jer je raspored tezak i umor cini svoje.
Borba za opstak ce biti zestoka, Borac, Olimpik, Travnik prije svega, Velez, Drina vec ispali, Rudar, Slavija borba.

Zrinjski sad bjezi Sarajevu pet bodova i uz eventualno pobjedu bice osam sto je ogromna prednost, ispred njih Sloboda samo bod sto ne predstavlja nista. Realno gledajuci zrinjovci imaju prejak tim, oni ce da prekopaju teren u nedjelju da ostvare pobjedu na startu i uz kisk Slobode protiv Borca preuzmu prvo mjesto.
Opet tu je Siroki koji moze svima da pomrsi racune, kao i Radnik, Zeljo. Da ne pisem da su u kupu jos svi aktuelni sem Zrinskog koji ima brigu manje pa se mogu okrenuti titulu.
Zeljo ne moze do titule oni ce ici na kup i mozda trece mjesto u ligi, realno vise ne mogu jer je raspored tezak i umor cini svoje.
Borba za opstak ce biti zestoka, Borac, Olimpik, Travnik prije svega, Velez, Drina vec ispali, Rudar, Slavija borba.
-
- Kontakt:
SLOBODA NEĆE KIKSATI!!!MOGU NAM SAMO OTETI POBJEDI AL TO JE DRUGI PAR OPANAKA!!!Rikardo je napisao/la:Napisa lik hladno da ce prvak prije biti Sarajevo nego Zrinski.To se jedino moze desiti ako ovi igraci Sarajeva preko noci postanu Barselona i ako igraci Slobode, Zrinskog, Sirokog, Zelje također preko noci zaborave da se fudbal igra nogama.
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
Samo neka ova zavrsnica bude regularna kao i kup pa neka pobjedi/izgubi svako po zaslugama.
Ko li vam je dosad otimao titule... Majorizacija.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
To ti je drugi par opanaka.High je napisao/la:Ko li vam je dosad otimao titule... Majorizacija.

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Titule nije niko....al jest evropu... to je treći par opanakaHigh je napisao/la:Ko li vam je dosad otimao titule... Majorizacija.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Na kraju će biti pun ormar.staragarda je napisao/la:Titule nije niko....al jest evropu... to je treći par opanakaHigh je napisao/la:Ko li vam je dosad otimao titule... Majorizacija.

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, HordeSaSjevera, Morpheus, Pablo11, supervizor i 19 gostiju.