Prva liga Republike Srpske 2016/2017

Ko će biti šampion?

Borac Banjaluka
45
56%
Slavija
7
9%
Drina Zvornik
7
9%
Kozara
4
5%
Rudar Prijedor
6
7%
neko drugi
12
15%

Ukupno glasova: 81

lovcen16
Kontakt:

Re: Prva liga Republike Srpske 2016/2017

Post Postao/la lovcen16 » 30 jul 2016, 16:55

Shadows je napisao/la:Kakvo crno Ministarstvo njima je jos uvijek najvece dostignuce sahovski turnir u Modrici.
Pa o tome pricam kralju sve same ublehe i klosari a jbg-a njima dobro a za ostale i boli rinaka....

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 31 jul 2016, 11:23

RTRS nije mjesto za to, ali moze se probati sa ELTA TV.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 31 jul 2016, 11:49

Šta se događa sa sajtom saveza? Nije hakovan, ali nijedne vijesti.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 31 jul 2016, 11:54

& " $ на сајту, $ $ - " " $. &, " $ $ - $ претрпе $ ". $ трају $, ? Вас за " " /. ?.

NeshaFCB
Kontakt:

Post Postao/la NeshaFCB » 31 jul 2016, 15:39

Jesu i našli kada će raditi, a ti radovi traju brat bratu već 5-6 dana.... Kao da dižu Google...

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 07 avg 2016, 18:13

Pappy je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:Boriće se oni za opstanak, istina vidjećemo čime će raspolagati Podrinje, Mladost i Rudar, mislim da su to ekipe koje će biti konkurenti u toj borbi za opstanak.
Borac Šamac, Zvijezda Etno Selo, Podrinje, mislim da će se između te tri ekipe tražiti putnik u niži rang. Naravno, po trenutnom stanju. Mada, evo vidimo Kozara je u raspadu u zadnje vrijeme, sa samo 12 igrača igra prijateljske utakmice, otišao predsjednik. Mogla bi ona u taj krug kandidata da uđe.
Podrinje ce ove godine u top 4 biti,dovedena su ciljana pojacanja,kompletan dug vracen,uradjen projekat za natkrivanje tribina itd.Juce razbili Samac,tri puta okvir gola pogadjali i jos 5 zicera fulali.Ako bude napredovala ova akcija clanstva u klubu cilj je u naredne tri godine premier liga.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 07 avg 2016, 18:17

? се " ¥ & $ РС? :bih:

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 07 avg 2016, 22:09

Kad je onaj pregled kola na RTRS-u ?
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 07 avg 2016, 22:27

Olimpijada preca valjda, i ja bas kontam da vidim kakve su ekipe, tereni i tako to :D

Tristan
Kontakt:

Post Postao/la Tristan » 07 avg 2016, 22:57

Eto kome mi pretplatu placamo. Mogli su na onaj RTRS plus, tamo nema nista od Olimpijade.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 avg 2016, 00:54

kupus army je napisao/la:
Pappy je napisao/la:
NeshaFCB je napisao/la:Boriće se oni za opstanak, istina vidjećemo čime će raspolagati Podrinje, Mladost i Rudar, mislim da su to ekipe koje će biti konkurenti u toj borbi za opstanak.
Borac Šamac, Zvijezda Etno Selo, Podrinje, mislim da će se između te tri ekipe tražiti putnik u niži rang. Naravno, po trenutnom stanju. Mada, evo vidimo Kozara je u raspadu u zadnje vrijeme, sa samo 12 igrača igra prijateljske utakmice, otišao predsjednik. Mogla bi ona u taj krug kandidata da uđe.
Podrinje ce ove godine u top 4 biti,dovedena su ciljana pojacanja,kompletan dug vracen,uradjen projekat za natkrivanje tribina itd.Juce razbili Samac,tri puta okvir gola pogadjali i jos 5 zicera fulali.Ako bude napredovala ova akcija clanstva u klubu cilj je u naredne tri godine premier liga.
Ovo je pisano prije dvije sedmice, pa je takav stav i bio. Malo sam se bolje upoznao sa ekipom u zadnje vrijeme. Dobro je ukomponovana i biće tu oko plej ofa. Vidjećemo, duga je sezona. Juče se vidjelo da ni Borac ne odskače ali...

Čuo sam da je Podrinje juče odigralo veoma dobru utakmicu. Dupor i Dejo Vučić razbili Šamčane, mada i taj Borac mi je nešto nejasan. Imaju solidnu ekipu, ali od kraja regularnog dijela prošle sezone igraju katastrofalno.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 08 avg 2016, 02:30

Solidan fudbal u prvom kolu. Neki su se zalili na sudjenje.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 08 avg 2016, 17:41

proslo prvo kolo i koliko vidim da se prica o sudjenju...
realno, u bl sa sudjenjem nismo odusevljeni ni mi a ni gosti, najblaze receno. radi se o neznanju a ne o tendenciji!
kakvi god da su, bjelica, valjic, jakupovic, paradzik su u odnosu na ove shoshone svijet izmislili!

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 08 avg 2016, 23:01

vlakanje je napisao/la:proslo prvo kolo i koliko vidim da se prica o sudjenju...
realno, u bl sa sudjenjem nismo odusevljeni ni mi a ni gosti, najblaze receno. radi se o neznanju a ne o tendenciji!
kakvi god da su, bjelica, valjic, jakupovic, paradzik su u odnosu na ove shoshone svijet izmislili!
Ma klosari su to sve,mater rodjenu bi prodali za 700-800 km.Najvise su krivi klubovi,jer svi rade sa sudijama,mada je u prvoj u odnosu na drugu ligu sudjenje kud i kamo bolje,nema otimanja.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2016, 12:48

Borac, gle čuda, nije snimao ni jednom kamerom utakmice. NIti jedna kamera medija nema, gle čuda snimak utakmice,i gle čuda, svirne se penal van 16 baš tad. :kafa:

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 avg 2016, 14:56

Kamere su bile, koga interesuje neka se obrati kucama koje su snimale. U sve 3 kabine na zapadnoj tribini je bila najmanje po jedna kamera! Ne raspolaze borac sa snimcima koji su u vlasnistvu privatnih tv kuca... A sto se penala tice, kao sto slavija ima prigovor na tu odluku, tako i borac ima na mahanje ofsajda prvog pomocnika i sl...
Citavu utakmicu su momci dominirali sa igracem manje, nadigrali i nadtrcali slaviju al' nema veze.
S' obzirom na sve okolnosti, suspendovane igrace, povrede, crveni karton u drugoj minuti, ovaj bod u utakmici gdje se slavija svjesno branila svo vrijeme i nije los.
Tek je prvo kolo, nemojte odma' u teorije zavjere da se ide.
Stvorila se slika da je borac unaprijed prvak, na osnovu cega? Ogroman novac u klubu? Odakle i koliki je to novac?
Ljudi lupaju cifre a istina nije ni blizu.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2016, 15:39

vlakanje je napisao/la:Kamere su bile, koga interesuje neka se obrati kucama koje su snimale. U sve 3 kabine na zapadnoj tribini je bila najmanje po jedna kamera! Ne raspolaze borac sa snimcima koji su u vlasnistvu privatnih tv kuca... A sto se penala tice, kao sto slavija ima prigovor na tu odluku, tako i borac ima na mahanje ofsajda prvog pomocnika i sl...
Citavu utakmicu su momci dominirali sa igracem manje, nadigrali i nadtrcali slaviju al' nema veze.
S' obzirom na sve okolnosti, suspendovane igrace, povrede, crveni karton u drugoj minuti, ovaj bod u utakmici gdje se slavija svjesno branila svo vrijeme i nije los.
Tek je prvo kolo, nemojte odma' u teorije zavjere da se ide.
Stvorila se slika da je borac unaprijed prvak, na osnovu cega? Ogroman novac u klubu? Odakle i koliki je to novac?
Ljudi lupaju cifre a istina nije ni blizu.
Obratili smo se TV kućama, snimak ne postoji, RTRS ima veći dio utakmice, penala nema na snimku. Logično je da se neće Borac po tom pitanju kontaktirati. Bruka je da u 21. vijeku klub renomea kao što je Borac ne obezbijedi snimanje utakmice za Savez. Zašto ?

Borac nije dominirao, ne znam na osnovu čega se to tvrdi. Jedna prilika više u odnosu na Slaviju nije nikakva dominacija. I ja apsolutno razumijem Berjana što nije krenuo ofanzivnije, i to je fenomenalan taktički potez, jer bi suprotnost odvela u poraz, to je gotovo sigurno. Zašto, neću otkrivati zbog narednih utakmica. :mrgreen:

Novac u Borcu ? Pa pitajte igrače koliki su novac dobili sada. Nećemo valjda mi da govorimo kolike su plate u Borcu, ali reći ću da je jedan fudbaler dobio "na ruke" i prvu platu koliko košta čitava ekipa Slavije za jedan mjesec. Eto tol'ko. A koji je to igrač istražite sami, imate dobrih novinara među navijačima.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 avg 2016, 15:53

Sad ispada da je na ruke dobio 50.000 i platu 5000!?!?
Pappy, racunam da si ozbiljan lik i da se zajebavas...
Najveca plata kod nas je 1400, i to je to! Ako neko prica bajke i laze da mlati veeelike pare u borcu, ne znam iz kojeg razloga to radi?!

I da ne bude zabune, ja govorim o novcu sada i platama ove ekipe a ne o ranijim vremenima.
Najplaceniji igrac od rata naovamo je bio muminovic koji je imao platu 5000, stanarinu, hranu i plus 3 rate po 10.000 za 2 godine ugovora a svi ostali su iza njega. Najblizi mu je bio krunic sa istom platom ali bez tih rata...
Djilas je imao isto jak ugovor ali to nije fudbaler vec klada.
Ovo je 100% tacno i svjedok sam ovome sto pricam!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 avg 2016, 16:25

Pa očigledno ne znaš kolike su plate u Slaviji. Evo da ti odma' kažem. Samo jedan momak ima 1000 KM, ostalo su svi u rasponu 400-700, ne računajući igrače tek izašle iz juniorskog pogona. Kada to sabereš dobije se da je mjesečna plata u FK Slavija računajući sve zaposlene u klubu cca. 13 000.

Za ovo što pričam imam potvrdu, u vidu ugovora tog fudbalera, a iz još nekoliko povjerljiih izvora znam koliko su pojedinci dobili sada kada su dolazili. Naravno, druga strane medalje je da li će ti igrači biti isplaćeni do kraja, odnosno da li će kroz koji mjesec krenuti da im se ostaje dužno.

Usput delegat meča u svom delegatskom izvještaju napisao da je sve prošlo konkretno, i bez spominjanja da nije dobio snimak utakmice. To samo govori kakav cirkus vlada u FS RS i ko se sve nalazi na delegatskim listama.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 09 avg 2016, 16:34

naravno da ne znam kolike su plate u slaviji! kako bih to mogao da znam?
pa kad pogledas iz perspektive slavije, nije isto kada su finansije u pitanju definitivno. ali nije borac kriv sto je vama mjesecno izdvajanje za plate "samo" 13.000. sa te strane onda i mozemo da se slozimo da je ugovor nekog igraca jaci od mjesecnih izdvajanja slavije na citavu ekipu. na mjesecnom nivou, ekipa borca je skuplja od vase 3, mozda cak i 4 puta, ali iz tvoje price sam stekao pogresan utisak.i ssad kada si rekao koja je cifra u pitanju, slazemo se.
sa te strane, skuplje ekipe od vas imaju i tekstilac i rudar i drina...

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.