Orašje je prava mesar ekipa koju uvijek prate sudije glupo je usporediti Orašje i Zvijezdu koja je uvijek odličan domaćin koji je od svojih para od njive napravio lijep stadionFaustinoAsprilla je napisao/la:zanimljivo sta ljudi sve znaju izvalit . pa orasje ima bar 2 , ako ne i 3 sezone vise premijerligaskog staza od zvijezde . uvijek su bili klub koji je imao protekciju saveza ali i klub koji je imao masu domacih momaka u ekipi . na tome svaka castastra1922 je napisao/la:Travnik i Zvijezda imaju vise staza u premijer ligi nego ovaj godina a on stavlja bosnu i orasje ispred.pa nije mi jasno kako bosna misli igrati premijer ligu na onom stadionu pa svlacionice ko mutvak,idemo malo uloziti u infrastrukturu i onda u premijer ligu.
Travnik i zvijezda su najveci kandidati i oni ce dati novog premijerligasa
Prva Liga FBiH 2016/2017
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Odg: RE: Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
- theboss_RD07
- Kontakt:
Re: Prva Liga FBiH 2016/2017
Smijesno je da se uopste mora nekom pricat o tome KAKVO je Orasje bilo u PL i kako su se godinama zadrzavali u istoj, kako su dobili stadion i sl.
⭐
- FaustinoAsprilla
- Kontakt:
smiješno, ili ne smiješno , orašje je 'izbacilo' više značajnih igrača nego zvijezda . o tome sam govorio
- samo_lijevo
- Kontakt:
Travnik ulazi u PLBIH. Ljudi igraju najbolje i uz to imaju dovoljno iskustva u ovakvim situacijama.
Zvijezda je svoje ispucala prosle sezone.
Ostali su horuk ekipe.
Svakako da je nezahvalno pricati o tome u ovom trenutku, ali opet sve se zna u ovoj kozijoj ligi.
Zvijezda je svoje ispucala prosle sezone.
Ostali su horuk ekipe.
Svakako da je nezahvalno pricati o tome u ovom trenutku, ali opet sve se zna u ovoj kozijoj ligi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
-
- Moderator
- Kontakt:
Na klupi premijerligaša iz Jajca u narednom periodu će biti nekadašnji hrvatski reprezentativac Mato Neretljak...
Mozemo i sigurno reci da nece Orasje u PL.
Bosna Visoko ili Travnik ce se boriti za prvo mjesto.
Mozemo i sigurno reci da nece Orasje u PL.
Bosna Visoko ili Travnik ce se boriti za prvo mjesto.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nisam upucen pa me zanima. Da mi udjemo u PL da li bi to bio prvi put da je neko odmah nakon ispadanja izborio PL ?
-
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da nije niko do sada uradio.SamoTravnik je napisao/la:Nisam upucen pa me zanima. Da mi udjemo u PL da li bi to bio prvi put da je neko odmah nakon ispadanja izborio PL ?
-
- Kontakt:
Buducnost iz Banovica je to uspijela par puta...
Uskoro nove Cijene za Prvu Ligu FBiH
-
- Moderator
- Kontakt:
Koliko ima klubova kao sto je Bratstvo dovede kao "Pojacanje", a odigra mozda jednu utakmicu i to u Kupu i haj kuci. Zao mi je sto dovode ovake igrace sa strane, a imas u svojoj omladinskoj skoli koliko ti je volja igraca.
AL eto bravo za nasu upravu, a njemu je dobro dobio je kes i haj kuci. I tako odose pare negdje drugo, a nece ostati u klubu.
Pojačao Bratstvo, upisao jedan nastup i napustio klub
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pojacao- ... lub/214759
AL eto bravo za nasu upravu, a njemu je dobro dobio je kes i haj kuci. I tako odose pare negdje drugo, a nece ostati u klubu.
Pojačao Bratstvo, upisao jedan nastup i napustio klub
http://sportsport.ba/bh_fudbal/pojacao- ... lub/214759
Travnik je zdrav ,stabilan klub,dovedete najbolje od konkurencije i sigurni ste.Cudi me da Ramica ne dovedete vec je bio u Travniku,a i Dudic ga zna,sad u formi,i odmah kontaj da je Gosk slabiji
- SamoTravnik
- Kontakt:
Polako, ceka se da se igraci izjasne, ko od njih zeli da napusti klub, imaju rok do 15.12, iako mislim da niko nije lud da napusti sad kad sve funkcionise, pare su dobre i redovne. Mislim da iz Goska skoro pa sigurno dolazi Nedim Mekic, ta je prica aktuelna vec 2 mjeseca. Ima jos jedno ime skoro pa sigurno ali rano je da o tome pisem, da ga ko drugi ne ukrade.Scout1921 je napisao/la:Travnik je zdrav ,stabilan klub,dovedete najbolje od konkurencije i sigurni ste.Cudi me da Ramica ne dovedete vec je bio u Travniku,a i Dudic ga zna,sad u formi,i odmah kontaj da je Gosk slabiji

Travnik ulazi 100%
ah Travnik ulazi 100 % , Ne znam bas , za Zvjezdu su govorili isto prosle sezone. Najtuznije je sto ne ulazi najbolji tim , vec najutjecajnija uprava i ko je u interesu saveza trenutno.
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- bavariapivo
- Kontakt:
Et Bosna i Travnik iz prvog plana, Orasje odlaskom trenera van konkurencije, zvijezda mozda iz drugog plana, a gosk bi mogao sve iznenaditi...
Pozivam sve zainteresovane forumase da se prikljuce ss.ligi.
Ukratko o cemu se radi.
Liga je sastavljena od 30 klubova u 3 ligesa 10 klubova.Svaki tim ima po 3 igraca.Prvenstvo se igra u 18 kola dvokruzno.Jedna sezona traje polusezonu liga 5.Tako da u jednoj kalendarskoj godini se odigraju dvije sezone ss.lige.
Da nebi ja puno objasnjavao pogledaj te ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=52
Liga nije neka novotarija koja ce ubrzo nestati.Odigrano je 16 sezona sto znaci da smo tu vec 7-8 godina.Mnogi forumasi su je igrali no sa vremenom dodju neke druge obaveze tako da se ukazala prilika da ubacimo 10-tak novi forumasa u nekoliko timova.
Evo neki statistika lige: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469
Svi zainteresovani neka se jave ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880 ili na pp.
Ukratko o cemu se radi.
Liga je sastavljena od 30 klubova u 3 ligesa 10 klubova.Svaki tim ima po 3 igraca.Prvenstvo se igra u 18 kola dvokruzno.Jedna sezona traje polusezonu liga 5.Tako da u jednoj kalendarskoj godini se odigraju dvije sezone ss.lige.
Da nebi ja puno objasnjavao pogledaj te ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewforum.php?f=52
Liga nije neka novotarija koja ce ubrzo nestati.Odigrano je 16 sezona sto znaci da smo tu vec 7-8 godina.Mnogi forumasi su je igrali no sa vremenom dodju neke druge obaveze tako da se ukazala prilika da ubacimo 10-tak novi forumasa u nekoliko timova.
Evo neki statistika lige: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=1469
Svi zainteresovani neka se jave ovdje: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=1880 ili na pp.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Već počeli da se bune
a cirkus KOLORADO još nije ni počeo

O cemu pricaju ovi iz Visokog,jedno 85 posto preseravanje sa onim saopstenjem....eno ljudi izbacili snimak utakmice,nidje veze optuzbe,nadigrali ih ljudi,par sitnih gresaka sudije sa obje strane,nista strasno,toga ima i u PL,....
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
I ja sam odgledao cijelu tekmu.... Gdje su te strasne sudijske greškesolinas je napisao/la:O cemu pricaju ovi iz Visokog,jedno 85 posto preseravanje sa onim saopstenjem....eno ljudi izbacili snimak utakmice,nidje veze optuzbe,nadigrali ih ljudi,par sitnih gresaka sudije sa obje strane,nista strasno,toga ima i u PL,....
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Igrali na kartu "digni hampu "da osiguraju buduce utakmice...Misle neko budala samo savez ima snimak malo prasine u oci...Popisa ih Azmir ovim snimkom.staragarda je napisao/la:I ja sam odgledao cijelu tekmu.... Gdje su te strasne sudijske greškesolinas je napisao/la:O cemu pricaju ovi iz Visokog,jedno 85 posto preseravanje sa onim saopstenjem....eno ljudi izbacili snimak utakmice,nidje veze optuzbe,nadigrali ih ljudi,par sitnih gresaka sudije sa obje strane,nista strasno,toga ima i u PL,....
Drugo zale se na sudije. ..Isti sudija...Pa yebem ti tito majku nama Jakupovic i Valjic sude 95% utakmica pa nikom nista....

"Modra boja,na bijelome platnu,
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.