Juventus FC: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Utakmice i glasanje - sezona 2016/17
Benatia!!!!! Wooow
Nadam se da je ovo samo tempiranje forme za ligi samp.
Ali i dalje je to dvije klase iznad konkurencije. U ove dvije utakmice fiore i lazio imali 2 suta u okvir. Bice ovo jos bolje...
Higuain i Pjanic od prve za 15 dana..
Forza Juve
Nadam se da je ovo samo tempiranje forme za ligi samp.
Ali i dalje je to dvije klase iznad konkurencije. U ove dvije utakmice fiore i lazio imali 2 suta u okvir. Bice ovo jos bolje...
Higuain i Pjanic od prve za 15 dana..
Forza Juve
- Burberry46
- Kontakt:
Steta sto onaj dribling Pjace nije zavrsio sa golom
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
Je li Pjaca samo mene podsjeća na Kaku?
Isti onaj drugi korak, savršena kontrola lopte, eksplozivnost, snaga...
Isti onaj drugi korak, savršena kontrola lopte, eksplozivnost, snaga...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Evo Kake, ovaj Pjace

Bolje biciklo ne viđoh od vremena Il fenomena. 

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne moze D Bajsiklmenu Hernanesu pera odbit. 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Glas solidarnost za Leminu. 58 izgubljenih lopti u jednoj utakmici, nije ti sala.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Higuain nije ni na 30% forme u kojoj je bio prosle sezone tj ni na 20% forme u kojoj mora biti. Statistika -dvije izgubljene lopte od kojih je jedna morala bit go a druga u najgorem slucaju da je zadrzi dok suigraci stignu.1-1 situacije napadac mora drugacije rjesavat.
Top topova veznjak nam fali.
A takav nece doc.
Sve u svemu losa igra i odgovor ekipe na presing i ofanzivnost. Al bit ce bolje,pocetak sezone je.
I da glas Benatii,doktorska partija
Top topova veznjak nam fali.
A takav nece doc.
Sve u svemu losa igra i odgovor ekipe na presing i ofanzivnost. Al bit ce bolje,pocetak sezone je.
I da glas Benatii,doktorska partija

Benatia vrhunski, veliki dobitak za ovu ekipu ! Sta reci za Khediru, fantastican, kakva fudbalska inteligencija, to je ta sirina u napadu nakon odlaska Pogbe! Inace glas za Benatiu, covjek je novi u ekipi i tolika pauza ali ipak fantastican, a vidjelo se koliko se potrosio na kraju utakmice, bukvlano je pao !
Max Allegri
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Sad su važni bodovi, pa većih zamjerki na igru i nemam, jer sve je to početak i težak raspored, tako da sam prezadovoljan bodovima.
Lazio je odigrao odlično prvo poluvrijeme sa mnogo trke, agresivnosti i presinga, ali nisu mogli do kraja izdržati i odlučio je samo mali period naše bolje igre i taj nevjerojatni šampionski mentalitet koji imamo u ligi. Imam običaj reći da mi u svlačionici vodimo 1:0 i dobivamo i kad ne igramo nešto.
Fali taj veznjak dosta koji zna stati na loptu kad nema Pjanića. Biće to bolje s njim naravno, ali treba i dobra alternativa. Nisam zadovoljan ni Alvesom koji mora naučiti odgovornije igrati pozadi. Nije ovo Barcelona. Puno puta je desna strana prazna bila u prvom poluvremenu i sreća nisu znali kazniti. Trebaće njemu vremena da se uklopi u naš sistem, očekujem Lichta u narednim tekmama.
Sami na cifri 7 u 22 odigrane tekme ako se ne varam i već sad je nadmašio učinak u Realu sa 6 golova u preko 120 tekmi. Kad je zdrav među tri na svijetu na svoj poziciji, čista klasa, a i evo zabija hvala Bogu. Iz drugog plana odličan.
Bravo za Medhija, neobično vidjeti Barzu u sredini. Šta je tačno Leovom malom?
Sve u svemu prezadovoljan bodovima, jer sam očekivao sporiji početak sezone, ali dobro je to sve. Bože zdravlja, tek ćemo rasti kao ekipa.
Lazio je odigrao odlično prvo poluvrijeme sa mnogo trke, agresivnosti i presinga, ali nisu mogli do kraja izdržati i odlučio je samo mali period naše bolje igre i taj nevjerojatni šampionski mentalitet koji imamo u ligi. Imam običaj reći da mi u svlačionici vodimo 1:0 i dobivamo i kad ne igramo nešto.
Fali taj veznjak dosta koji zna stati na loptu kad nema Pjanića. Biće to bolje s njim naravno, ali treba i dobra alternativa. Nisam zadovoljan ni Alvesom koji mora naučiti odgovornije igrati pozadi. Nije ovo Barcelona. Puno puta je desna strana prazna bila u prvom poluvremenu i sreća nisu znali kazniti. Trebaće njemu vremena da se uklopi u naš sistem, očekujem Lichta u narednim tekmama.
Sami na cifri 7 u 22 odigrane tekme ako se ne varam i već sad je nadmašio učinak u Realu sa 6 golova u preko 120 tekmi. Kad je zdrav među tri na svijetu na svoj poziciji, čista klasa, a i evo zabija hvala Bogu. Iz drugog plana odličan.
Bravo za Medhija, neobično vidjeti Barzu u sredini. Šta je tačno Leovom malom?
Sve u svemu prezadovoljan bodovima, jer sam očekivao sporiji početak sezone, ali dobro je to sve. Bože zdravlja, tek ćemo rasti kao ekipa.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
Gledao nisam ali drago mi je sto kazete da je Benatia odigrao dobro.
Po vama fali veznjak I to je Amin
Sta ja znam Kova nije los ja ga nesto ne mirisem valjda budem u krivu ako dodje.
Po vama fali veznjak I to je Amin
Sta ja znam Kova nije los ja ga nesto ne mirisem valjda budem u krivu ako dodje.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Ocjene GDS
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
Iduca protiv Napolija za 2 sedmice, nadam se da Higuain pocinje i da vidimo kako ce se nositi sa tim pritiskom a i Mandzo je imao uzasnu tekmu. Svega 10 pasova od cega 3 uspjesna i jedan uspjesan skok kao i samo jedan sut prema golu.
- IlCapitano
- Kontakt:
Malo si ti to pomiješao. Sljedeća je protiv Sassuola kod kuće. Napoli tek u 11. kolu.
- LaVecchiaSignora
- Kontakt:
DaIlCapitano je napisao/la:Malo si ti to pomiješao. Sljedeća je protiv Sassuola kod kuće. Napoli tek u 11. kolu.

Svejedno ocekujem pipitu

- IlCapitano
- Kontakt:

Gotova i druga anketa, Benatia i Khedira dobijaju bodove.

- IlCapitano
- Kontakt:
Serie A - 3. kolo:
----------------------------------
--------

--------
----------------------------------Mjesto: Juventus Arena, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Subota, 18:00----------------------------------
Idemo dalje.
Pjanić i Higuain bi skupa trebali početi, Chiellini možda odmori.

--------

----------------------------------Mjesto: Juventus Arena, Torino----------------------------------
----------------------------------Vrijeme: Subota, 18:00----------------------------------
Idemo dalje.

Pjanić i Higuain bi skupa trebali početi, Chiellini možda odmori.
-
- Kontakt:
Red je da ubaci pipitu od prve, idealna utakmica za poceti jer se sasuolo nece braniti.
Sent from my Nokia 3310
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Izgleda da ce Lemina na zadnjeg veznog opet, a Pjanic lijevo umjesto Kwadwa.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 5 gostiju.